✽49✽

19.1K 1.3K 201
                                    

"Garip, çok garip." Taehyung elini çenesinin altına yerleştirip okşarken onu izliyordum. Düşünürken bile çok güzeldi.

"İkisi de birbirlerine öldürmek istermişcesine bakıyorlar Ha-Neul." Bana baktığında ona hayran hayran bakışlar attığımı görünce eliyle kafamı başka bir yöne çevirdi ve parmağıyla Ae Chan ve Yoongi'yi gösterdi.

"Oraya bakmalısın yoksa seni öpeceğim ve disipline gideceğiz." Kalbim durdu sanırım. Şuan Ae Chan ve Yoongi Oppa umurumda bile değildi. Bunu neden anlamak istemiyordu? Umurumda olan tek şey oydu. Bir kaç saniye onlara baktıktan sonra bakmaya doyamadığım manzaraya tekrar döndüm. Taehyung bana bakarak iç çekti ve gözümün önüne gelip görüş açımı daraltan bir tutam saçımı kulağımın arkasına sıkıştırıp, baş parmağı ile yanağımda daireler çizmeye başladı.

Ben ne mi yapıyordum?

Diğer dünyaya göçüş için hazırlanıyordum.

"Böyle yaparak beni kışkırttığının farkındasındır umarım, sevgiliciğim." Yanağımdaki baş parmağı sayesinde tüm yanağımı uyuşmuş ve sıcaktan patlayacakmış gibi hissetmemi sağlamıştı.

"Dönelim Yoongi Hyung ve Ae Chan konusuna." Bu sefer ciddi bir konum alıp yumruk yaptığım elimi çenemden çektim ve dikleştim. Sırtımı banka yaslarken kafamı Taehyung'a doğru çevirmiştim.

"Bunun hakkında ne yapabiliriz ki?" 

"Şimdilik aralarında ne geçtiğini öğrenmeliyiz." 

"Eğer bir kere daha sorarsam Ae Chan beni kesecek Taehyung." 

"Benden başka kimse seni kesemez." Ciddi mi diye suratına bir kaç saniye baktığımda kolunu omzuma atıp beni kendine çekti. Ne yaptığını fark ettiğimde bir kaç göz bize dönmüştü bile. Hızla kolunun altından çıktım ve bankta ondan uzağa kaydım.

"Okuldayız Taehyung." diye uyarıcı bir biçimde konuştum. Tabii ki önemli olan Taehyung'un bunu bir uyarı olarak algılayabilmesiydi.

"Ne olmuş yani?" dediğim gibi Taehyung bir uyarı olarak algılamamış hatta yanıma iyice yaklaşmak için bankta kaymıştı. Bende ondan uzaklaşmak için bankta geriye doğru kayarken bankın uzunluğunu düşünememiş olmalıyım ki popom boşluğa gelmiş ve bir saniye sonra yer ile buluşmuştu. Taehyung bana bakıp bir süre kıkırdadıktan sonra dona kalmış sonra ise hızla yerinden kalkıp beni dirseklerimden yakalayarak ayağı kaldırmıştı. Ani ruh değişimleri yaşıyordu.

"Eteğinin kısalığını şuan fark ettim." diye kızgın bir şekilde söylendi. Yere düşünce haliyle eteğimde biraz yukarı kaymıştı.

"Yeni bir etek almalıyız." diye devam ettirirken ben üzerimi silkelemeye başlamıştım. Popom acımıştı ve kemiğimin kırılıp kırılmadığından emin değildim. Kolumu tutup sanki normal bir şeymiş gibi çıkışa sürüklerken itiraz ettim.

"Ama Ae Chan ve Yoon-"

"Benim katil olacak olmam onlardan daha önemli."

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin