✽53✽

17.2K 1.3K 288
                                    

"Taehyung şu soruyu ona sorar mısın?" Elindeki kitabı bana doğru uzatırken bu durumdan ne kadar sıkıldığımın gerçekten farkına varıyordum. Ama ağzımı açıp kesinlikle bir şey söylemezdim. Telefonda attığı trip ile neredeyse 360 derece dönen ben, yüzüme karşı trip yemeyi kesinlikle istemiyordum.

"Bu yaptığın saçmalıktan başka bir şey değil." Ha-Neul, Yoongi Hyung'un mırıldanmasını takmayıp diğer bir kitaba dönerken. Ben de Yoongi Hyung'a içten içe katılıp -kesinlikle dışa belli etmeden- onu onayladım. Bana verilen ve sorulması istenen soruyu Yoongi Hyung'a uzatıp bana anlatması için bekledim. O bana anlatıyordu bende dönüp Ha-Neul'a anlatıyordum ve eğer böyle giderse-ki gidecek gibi görünüyor-ben matematik dahisi olacaktım.

"Anlat bakalım trip kraliçemize." Yoongi Hyung'un dediği şeye kesinlikle içten bir tebrik verdim. Trip kraliçesi ona verilebilecek en mükemmel takma addı. Yarım anladığım soruyu Ha-Neul'a anlatırken benim yanlışları düzeltip eziyordu. Napayım yani? Matematik bilmiyorum diye öleyim mi?

"Hayır matematikte iyi olmadığını anlıyorum sevgilim ama şuan sadece 1 dakika önce sana söylenen şeyi tekrar etmen gerekiyor ve inan bunun için matematik dahisi olmana hiç gerek yok." Evet bana geldi bu laf sokuş.

Zaten tüm sokuşlar bana.

"Tamam Ha-Neul ben gerizekalıyım. Sağol.Tamam. Matematikten anlamadığım için gerizekalı oldum ya hadi neyse. Hayır hiç bir şey demiyorum, siz çözün." Kendi kendime cümlelerimi sıralayıp oturduğum sandalyede geri yaslandım ve kollarımı göğsümde birleştirdim.

"Sevgili kavgası çekemem o yüzden derse odaklanın." Diyen Yoongi Hyung için Ha-Neul depara kalkmıştı.

"Sen daha çok kütüphane kavgası çekip telefonları aşağı atmaktan hoşlanırsın değil mi?" diye çemkirdiğinde, Yoongi Hyung bir şey diyememişti. Ha-Neul cebinden kendi telefonunu çıkarıp masanın üzerinde Yoongi Hyung'a sürükledi.

"Al al utanma benimkini de at camdan." Yoongi Hyung yaslandığı sandalyede kayıp kafasını geriye attığında Ha-Neul ondan bakışını çekmemişti. Kafasını tekrar dikleştirip Ha-Neul'a bakmıştı.

"Bu davranışlarını kesmen için ne yapmam gerekiyor?" Yoongi Hyung kendini affettirmeye mi çalışıyordu yoksa bana mı öyle geliyordu? Oysa yaptığı hiç bir yanlışın karşılığını verecek birisi değildir kendisi.

"Ae Chan'dan özür dile." Sadece 4 kelimeden oluşan bir cümle olabilirdi ama Yoongi Hyung için yankısı çok fazlaydı. Eğer Yoongi Hyung bunu kabul ederse ben de Taehyung değilim.

"Tamam." Ben Taehyung değilsem kimim o zaman?

Dün kişisel nedenlerimden dolayı yeni bölüm atamadım.

Ama bugün double update yapacağım.

3'de olur bilemiyorum gldlgldş

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin