✽9✽

22.2K 1.7K 187
                                    




Evden kendimi zorla dışarı atabildiğimde gözlerimin bulanıklaşmasını önemsemeden koşmaya başladım. 

Hiç durmadan koşuyordum. 

Beni takip ettiğini düşünürken tüylerim diken diken oluyordu. Akciğerlerim ağrıyana kadar hiç durmadan koştum. Havanın hızla burnuma ulaşması ciğerlerimi zorluyordu. Durduğumda geldiğim yere baktım. Park.

Ellerimi dizlerime yerleştirip nefesimi kontrol altına almaya çalışıyorken, boğazıma dizilen hıçkırıklar boğulacakmışım gibi hissettiyorlardı. İçimde tuttuğum tüm hıçkırıklarımı dışarıya attım ve ağlamaya başladım. Gözlerimden akan yaşlara sesli hıçkırıklarım eklenmiş kendimi yere bırakmıştım. Ellerimi yüzüme kapatıp sesli bir şekilde ağlamaya başladım. İç çekmelerim, hıçkırıklarım birbirine karışıyor, parkı inletiyorlardı.

"Ha-Neul?" Araladığım ellerimin arasından gözlerimi açıp sesin geldiği yöne baktım. Elimi yüzümden çekip hıçkırmaya devam ettim. Taehyung yanıma eğilip oturduğunda gözlerimi ondan ayırmamıştım.

"Yine mi?" Taehyung beni göğsüne çekip kollarının altına alırken de aynı şekildeydim. Ağlamaya devam ettim. Benim yüzümden Taehyung'un tişörtü ıslanıyordu. Gözyaşlarım onun tişörtünü sırılsıklam ederken geri çekilip elimi ıslaklığa sürttüm.

"Özür dilerim." Taehyung buruk bir gülümseme bahşedip, beni tekrar aynı yere çekti ve kollarını bedenime sardı. Parkta sesli bir şekilde ağlarken, Taehyung benim tutunacak tek dalımdı.

Sıcacık kalpli çocuk kollarını bana dolayıp her şeyin iyi olacağını söylerken tanrıya teşekkür ettim.

Bu çocuğu bana hediye ettiği için.

strawberry ❆ kim taehyung✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin