20.Bölüm | SEZON FİNALİ

2.6K 96 24
                                    


            Sahilde gün doğumunu izliyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Sahilde gün doğumunu izliyordum. Kendimi kaybetmiş gibi öylece oturuyordum hiçbir şey yapmadan. Gece boyu hiç uyumamıştım. Berk'e artık her şeyi söylemem gerektiğini düşünüyordum. Ama ondan önce bir işim vardı.


Ayağa kalktım. Yolda çiçek satan abladan bir demet beyaz gül alıp mezarlığa gittim. Mezar taşının kenarına oturdum. Toprağını sevdim.


"Ben geldim anne.. Bugün buraya Zeynep'in elinden tutarak gelip 'bak anne, sana gelinini getirdim.' demek isterdim ama olmadı işte. Sevmedi beni, tüm çabama rağmen sevmedi. Seni de çok boşladım, yanına gelemedim onunla biraz daha fazla zaman geçirebilmek için. Özür dilerim, affet beni. Ama ben ilk defa birine gerçekten bu kadar çok değer verdim.. İlk defa birini bu kadar çok sevdim. Suç bende mi diye düşünüyorum bazen.. Neyi eksik yaptım acaba? Fazla mı geldi bu sevgi ona? Az mı geldi yoksa? Yoksa inanmadı mı bana? Bilmiyorum anne.. Bilmiyorum. Keşke sen şuan yanımda olsaydın, bana akıl verseydin.. Sevseydin saçlarımı, en içten şekilde 'çimen gözlüm' diyerek sımsıkı sarılsaydın bana. Şuan burada olman için her şeyimi verirdim anne. Bir kere bana bir şey söylemiştin, hiç unutamam.. Aşk nedir diye sorduğumda babamın fotoğrafına uzun uzun baktıktan sonra 'Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar. Ama aşktan korkma. Aşktan korkmak demek hayattan korkmak demektir. Aşk güzel şeydir aslında.. Vaktinde ve doğru insanla geldiği sürece.' ben çok yanlış bir zamanda doğru insana aşık oldum.." elimdeki çiçeği toprağın üzerine bıraktım. "O da senin gibi beyaz gülleri çok seviyor biliyor musun? Ben.. Ben sevdiği, sevmediği, üzüldüğü, sevindiği, kızdığı şeyleri ezbere bilecek kadar çok sevdim. Ona, senin kolyeni verecek kadar çok.. Kötü bir şey mi yaptım anne? Ben sadece çok sevdim ve sevilmek istedim.. Ona çok kızgınım, ama hâlâ vazgeçemiyorum işte. Şuan çıksa karşıma.. 'Gel, gidelim buralardan' dese hiç tereddüt etmeden giderim onunla beraber."


**


~Zeynep~


~Zeynep~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KARDEM | TamamlandıWhere stories live. Discover now