16.Bölüm

2.9K 94 18
                                    


-Herkese merhabalar :) Öncelikle bir şey söylemek istiyorum.. Oy sayısı okuma sayısına oranla çok düşük gerçekten, bu beni üzüyor.  Oy sınırı koymuyorum ama iki saniyenizi ayırıp oy verirseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz ve beni çok mutlu edersiniz.. Uzun bir bölüm olsun diye iki bölümü birden birleştirip yayımladım.Keyifli okumalar :) 

Keyifli okumalar :) 

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.



                        Gözlerimi açar açmaz yine yaptığım ilk iş telefona bakmak oldu. Mesaj ya da cevapsız arama var mı diye baktım. Ama ne arayan vardı ne soran..


                      Kafamı kaldırıp saçlarımı düzelttim. Gökyüzüne baktım. Yine bir uçak geçiyordu ve yine içim kıpır kıpır oldu. Hemen ayağa kalktım. Ve yeni bir mektup yazmaya başladım. Bir sürü mektup yazmıştım. Ama adresini bilmediğim için hiçbirini gönderemedim.


"...Bu sabah da sensiz geçecek olan, sıradan, anlamsız bir güne açtım gözlerimi.. Beni kısa bir sürede kendine nasıl bu kadar çok bağladın bilmiyorum.. Ama yokluğuna alışmaktan çok korkuyorum. Her uçak geçişinde sen geliyorsun diye seviniyorum. Umarım bir an önce dönersin Kerem.. Umarım beni daha fazla bekletmezsin. Geldiğinde sana öyle bi sıkı sarılıcam ki birkaç kaburga kemiğini kırabilirim sanırım..." gülümsedim..


**


Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


                     Üstümü değiştirip Yağmur'un evine gittim. Beraber kahvaltı yapıyorduk. Daha doğrusu o yapıyordu, bense çatalla zeytini bir sağa bir sola iteliyordum.


"Bir haber yok mu?"

"Yok.. 2 ay 4 gün oldu ama hâlâ bir haber yok. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Eğer iyi olsaydı elbet arardı."

"Berk yanlış anlamasın diye arayamıyordur. Bu yüzden gitmedi mi zaten? Berk aranızda bir şey var sanmasın diye. İkinizin mutluluğu için."

KARDEM | TamamlandıDove le storie prendono vita. Scoprilo ora