28. „Je ti líp?"

2.8K 177 4
                                    

O týden později

Koukla jsem se na hodiny...4:26... To už je sobota? Divila jsem se. Pracovala jsem celou noc, takže jsem ztratila pojem o čase.

Zavřela jsem Macbook, vytáhla jsem si deku a lehla si na gauč, abych dobila trochu energie.

Probudilo mě ostré sluneční světlo. Otevřela jsem oči a zamrkala, abych si zvykla na tolik světla. Vstala jsem a šla se kouknout kolik je hodin...12:46...Sakra, nechtěla jsem tak dlouho spát. Řekla jsem si.

Šla jsem do koupelny a umyla jsem se, potom jsem šla do šatníku a vzala si nové šaty. Nakonec jsem se namalovala a usadila jsem se zpátky ke stolu.

Otevřela jsem Macbook a pokračovala. Už tři dny pracuji bez ustání a jsem už naprosto unavená. Jelikož je dneska sobota tak Amy má volno, ale předci jen nejsem ve firmě sama, takže se o svojí bezpečnost nebojím.

Asi po třech hodinách práce mi zavibroval mobil. Zpráva? Kdo to asi je? Vzala jsem mobil a otevřela ho. Jess?..."Ahoj. Dnes si pro tebe přijedu a vezmu tě někam, kde to žije."...Bylo mi jasný že mě chce vzít do toho jeho bordelu, ale teď jsem tak unavená, že bych tam usla i kdyby tam pouštěli elektro. "Promiň, ale dnes to nejde. Musím ještě něco udělat v práci a nevím kdy to dodělám." Odepsala jsem mu, ale odpověď jsem nedostala.

Poprosila jsem Jackie...recepční, aby mi donesla nějaké jídlo. Takže jsem se najedla a dál pokračovala ve své práci.

Po několika hodinách mi zazvonil firemní telefon...

„Ano?„ Zeptala jsem se.

„Máte návštěvu." Řekla Jackie.

„A kdo to je?" Zeptala jsem se.

„Nechce aby jste věděla kdo je."

„Tak ho nahoru nepouštějte." Řekla jsem trochu se strachem v hlase a zavěsila.

O několik minut později jsem slyšela výtah. Podívala jsem se na dveře a nasucho polkla. Najednou se otevřeli dveře.

„Jessi! Já se strašně bála!!!" Vykřikla jsem na něj.

„Promiň, nechtěl jsem tě vystrašit." Řekl nacvičeným klidným hlasem a šel ke mně. Já se postavila a nechala se od něj obejmout. Věnoval mi několik polibků do vlasů a potom se odtáhl.

„Eileen, co se děje? Tři dny mě odmítáš s jakýmkoliv nápadem tě vidět." On si myslí že mám jiného?

„Né, to né. Neber to špatně, jen mám teď hodně práce a musím to udělat." Vysvětlila jsem mu, ale nevypadalo to jako by mi věřil.

„Pojď prosím se mnou do baru." Udělal psí oči. Bylo vidět že chce se mnou být, ale já teď nemůžu.

„Promiň, ale já..." Nenechal mě domluvit.

„Eileen, vždyť to vypadá jako kdyby si se mnou už nechtěla nic mít." Vlily se mi slzy do očí.

„To není pravda." Řekla jsem a měla co dělat aby se mi nespustily.

„Né...né...né, neplakej." Řekl a zase mě objal. Ačkoliv se mi to zdálo nemožný tak se mi udělalo před očima černo, ale jenom na chvilku.

Nakonec jsem se obětovala a šla jsem. Převlékla jsem se a jeli jsme do toho bordelu.

Hned při vstupu jsem pocítila kouř cigaret, ze kterého se mi udělalo trochu špatně.

Jess mě zavedl k baru a řekla Jackovi, aby nám namíchal něco silnějšího. Oba jsme to do sebe kopli. Mně to začalo pálit v krku, ale když jsem pořádně polkla, tak se mi ulevilo. Sotva jsem to rozdýchala tak jsem měla před sebou tu skleničku znova.

„Kopni to do sebe." Řekl Jack a Jess se na mě se zájmem podíval. Kopla jsem to do sebe zase a znovu polkla, aby mě to v krku tolik nepálilo. Oba houkli na znamení že jsem dobrá a pak mě Jess chytil za ruku a vtáhl do houfu lidí na parketu. Zakopla jsem o okraj parketu, ale Jess mě bez váhání chytil.

Začal se mnou tancovat na dost tvrdou hudbu.

Po několika minutách jsem začala cítit břicho a pořádnou nevolnost. Začala jsem mít pocit na zvracení. Pustila jsem Jesse a rozeběhla jsem se k východu. Seběhla jsem z těch pár schodů a opřela se o zeď.

„Eileen! Je ti něco?" Slyšela jsem Jesse. Jakmile to dořekl začala jsem zvracet. Jess ke mně přiběhl a chytil mi rozpuštěné vlasy.

Když jsem se konečně vyzvracela, tak jsem se zpátky postavila a koukla se na Jesse, ten mi podával kapesník. Já si ho vzala a utřela si pusu. Pak jsem kapesník zahodila a podívala se na Jesse, který měl strach v očích.

„Je ti líp?" Zeptal se. Nedokázala jsem mu odpovědět, protože jsem začala viděla dvojmo a cítila jak ztrácím rovnováhu. Nakonec jsem měla před očima černo a slyšela hlasy, kterým jsem nerozuměla.

Dva Démoni MafieKde žijí příběhy. Začni objevovat