21. výměna role

3.4K 180 17
                                    

Upozornění:
Tato kapitola je sexuálně zaměřena,
možná až moc.
Takže byli jste varováni.

PS: přečtěte si pak, co mám na srdci. Díky😘


Dal mi třetí ránu a to jsem už nevydržela a lehce vykřikla. Byla to taková rána až se mi spustily slzy. Ale jako omluvu začal, teď už červené místo, zasypávat polibky.

Párkrát se dotkl mojí kamarádky a ta nezůstala bez úhony. Cítila jsem jak mám v kalhotkách vlhko a začala jsem si přát, aby už byl ve mě.

Když už dal dostatek polibku na můj zadek, přešel ke kamarádce tam dole. Nejprv přejížděl, přes kalhotky, ale po chvíli jsem to já i on už nevydrželi a kalhotky se někam ztratily a boty šly taky. Poslední kus oblečení...podprsenka, obávám se že i ta moc dlouho na mě nevydrží. Sotva jsem si to řekla už jsem cítila jak se mi jí dva prsty snaží rozepnout. Kupodivu byla za chvilku dole, neměla ramínka, takže následovala boty a kalhotky.

Prsy jsem se lepila na chladný stůl, zezadu byl Jess s jeho kámošem a pěkně mě mučili.

Pak Jess obešel stůl, zvedl mi hlavu tak, abych mu viděla do očí, a vrazil mi do pusy svýho kámoše. Není zrovna krátký takže se dostal až na kořen jazyka a já se trošku zakuckala. To on pochopil a nedával mi ho tam celýho. Jess se sám pohyboval dopředu a dozadu. Po chvíli se udělal. Zase mi zvedl hlavu, aby se podíval na svojí práci a pak kývl. Všechno jsem spolkla a koukla jsem na něj. Schválně jsem si olízla horní ret, bylo mi jasný že ho to naprosto vytočí. Místo úspěchu jsem zaskučela bolestí, protože mě zase flákl přes zadek.

Natlačil se na mě, jak jinak než penisem na mojí holku, která začala vlhnout ještě víc. Jemně na mě položil svojí váhu a do ucha zašeptal...„To už nedělej!" Řekl výhružně a zase se odtáhl. Cítila jsem jak je jeho kámoš v pozoru a čeká kdy už zasune.

Zaslechla jsem zakřupání kostí a pak cítila teplý dech na mé holce. Jeho hbitý jazyk se zastavil u klitorisu a pohrával si s ním. Vyšlo že mě pár jemných sténů, ale pak byl můj klitoris v puse Jesse.

Když si se mnou pohrál, věděla jsem že začne přitvrzovat. Čekala jsem že do mě zasune prsty, ale on do mě nemilosrdně zasunul svůj penis. Zasténala jsem, ale Jess se na to neohlížel a jel si po svém. Zarážel do mě až se se mnou celý stůl posouvala.
Blížila jsem se vyvrcholit, ale...on přestal? Přestal jen několik okamžiků před tím než jsem se udělala.

Odpoutal mě v tu chvíli jsem na něj vlítla. Povalila jsem ho na postel, tam jsem zahlédla pouta, dřív než se stačil vzpamatovat, byl připoutaný on. Vzpouzel se teda neskutečně, ale pak přišel na to že to nemá cenu.

Chytla jsem jeho kámoše a pomalu ho do sebe zasunula, nezapomněla jsem vydat ze sebe pár sténů, aby to Jesse ještě víc nabudilo.

Přidržela jsem se jeho svalnatého těla a začala na něm hopsat.
Blížila jsem se svého vrcholu, který jsem dokončila i s výkřikem. Jess se udělal několik setin sekundy po mně.
Nejlepší sex ever.

Jess mi řekl kde je klíček a odpoutala jsem ho. Vzal si na sebe župan a řekl že jde pro jídlo. Kývla jsem. Dal mi polibek na čelo a odešel. Já se schovala pod peřinu a po pár vteřinách jsem usla.

--------
Doufám že jsem Vás nezkazila a že se Vám kapitola líbila.
Budu ráda když tuto kapitolu okomentujete, protože mě hodně zajímají Vaše reakce.
PS: přesáhli jsme 3K přečtení. Je to opravdu super, jsem strašně šťastná a pokud by jste se o mně něco chtěli dozvědět, můžete mi napsat do osobního chatu...ráda Vám odpovím a seznámím se.
Takže ještě jednou díky

Katka Thousand

Dva Démoni MafieKde žijí příběhy. Začni objevovat