15. poprvé s ním

4.6K 201 3
                                    

Ze rtů přešel ke krku. Moje citlivé místo. Při jediném jeho polibku na krk se mu poddávám a věřím, že si je toho dobře vědom.
Vrátil se ke rtům a obsypával je něžnými polibky.

Podíval se mi do očí a mě se začala podlamovat kolena. Všiml si toho a přitlačil mě ke zdi a držel za pas. Prsty sjel od prsů k pupíku. Zároveň mnou prošla vlna a naskočila mi husí kůže.
Pak prsty jel od pasu tam kam dosáhl, což bylo někde do půl stehen. Chytil mě za stehno a já věděl co po mně chce. Pevně mě držel a tak jsem na něj vyskočila a omotala nohy kolem jeho pasu. Kotníky jsem propletla, aby mě nemusel tolik držet a mohl pokračovat.
Nedalo se přehlédnout jak mezi šampony vytáhl jistý zabalený předmět.

Nasadil si ho a přitlačil mě do rohu sprchy.
„Můžu?" Zeptal se. Kývla jsem. Jednou rukou mě pustil, aby pomohl tomu dole. Našel to správné místo, ale předtím si dotkl mé druhé slabiny a já tiše zasténala.
Pomalu do mě vsunul. Nečekala jsem takovou velikost, ačkoliv jsem ho už viděla. Prohla jsem se v zádech a znovu ze mě vyšel stén, jen hlasitější.
Podívala jsem se mu do očí, hnědou barvu nahradila černá.
Šibalsky se na mě usmál a já věděla že udělá něco neobvyklého.

Vypnul sprchu. Vyšel ze sprchy a šel do ložnice. Při té cestě byl pořád ve mě a jak šel tak se vysouval a zase vsouval, proto jsem ze sebe vydala pár slabých sténu. Jess se nad tím jen pousmál.

Došel k posteli a pomalu mě položil na její kraj. Zároveň jsem povolila nohy a sjela s nimi dolů, ale on si pravou vzal zpátky, pokrčil jí a dal vedle pasu.

Pak začal jemně přirážet. Nečekala jsem to a prohla se v zádech. Začal zrychlovat a neubránila jsem se sténům, které ze mě vycházeli ve stejné frekvenci jako on do mě zarážel.

Přišlo to na co jsme oba čekali...vyvrcholení. Tlumeně jsem vydala poslední stén. Nohu kterou Jess držel, pustil. Natáhl se pro polibek a já mu ho bez váhaní dala.

Šel vyhodit použitý kondom a já se rozplácla na posteli.
„Jahůdko, nemáme čas spinkat." Řekl dráždivě.
„No a...?" Zeptala jsem se zadýchaně. On se usmál a šel ke mně.
„Musíme do práce." Řekl a dal mi pusu do vlasů.

Odešel z pokoje.
„Ach jo." Řekla jsem si a šla ke svému šatníku. Dneska žádnou schůzku nemám, takže si můžu vzít něco, normálního? Ani slovo normální nevystihuje, pro mě, v podstatě volno. Takže šaty, ale něco, něco...nemohla jsem přijít na to jaký šaty si mám vzít.

„Tady ty!" Vyjekla jsem. Přiložila jsem si je na sebe a zatočila se. Perfektní. Jsem z nich tak nadšená, že to snad ani možný není. Jsou kostičkovaný a mají na boku šňůrku na zavázání. V koupelně jsem si uparvila vlasy a nalíčila.

Vzala jsem si boty na menším podpatku a běžela dolů.

Tam na mě čekal Jess v saku a měl červenou kravatu. Takže jsme k sobě ladili.
„To si věděl že si vezmu červený šaty?" Zeptala jsem se.
„Tušil jsem to." Řekl, vzal mě za pas a políbil mě.

Po dlouhém polibku jsem si vzala kabelku a klíče.

Zamkla jsem a běžela k Jessovi do auta. Spíš do jeho limuzíny.

Dva Démoni MafieKde žijí příběhy. Začni objevovat