23. kytka vs. kreditka

3.1K 189 5
                                    

Probudila mě vůně kávy. Ještě jsem to neříkala, ale miluju kafe. Otevřela jsem oči a na stole viděla tác s jídlem a kávou. Byl tam dopis. Koukla jsem se na místo Jesse, ale nebyl tu.
„Jessi?" Zkusila jsem jestli tu náhodou není, ale odpověď jsem nedostala.

Povzdechla jsem si. Podívala jsem se na hodiny, které se nacházely naproti posteli. To už je půl desátý? Vyletěla jsem z postele a začala panikařit. Mobil u sebe nemám, na převlečení tu mám jen šaty že včerejška...počkat...co vlastně bylo včera večer?... chodila jsem po pokoji a snažila se vzpomenout.

Z přemýšlení mě vtrhlo ťukání...
„Dále." Řekla jsem a do pokoje vešla nějaká...bylo mi jasný že je to děvka...
„Chceš pomoct s oblečením?" Zeptala se.
„To byste byla hodná." Odpověděla jsem. Ale najednou si odkašlala a naznačila ať se na sebe podívám. Byla jsem před ní nahá. Ale jako by i s tím počítala a zabalila mě do županu.

Odvedla mě do svého pokoje. Čekala jsem že tu budeme mít sexy prádlo, podvazky, korzety a tak, ale tohle byl jiný pokoj.
„Tak jo...do čeho tě oblečem?" Říkala si pro sebe.
„Jsi nějaká sekretářka, nebo tak něco, že?" Zeptala se.
„Ředitelka." Odpověděla jsem.
„Takže něco elegantního." Řekla spíš zase pro sebe a hledala ve svém velkém šatníku.

Po dlouhém hledání vytáhla šaty, to by nebylo zas tak špatný, kdyby neměly výstřih až do půlky břicha.
„Mám dneska schůzku."
„To byl vtip." Řekla a zasmála se. Vrátila do zpátky a vytáhla pruhovaný croptop s dlouhým rukávem. Pak k tomu přidala černou sukni. Zlaté boty na podpatku a zlatý kratší řetízek. Pruhovaný černobílý croptop ladil s černou sukní a zlatými doplňky.
„Tadá." Řekla a usmála se. Vypadá to fakt super.

Nakonec jsem jí poděkovala a řekla že jí to co nejdřív vrátím. Pak jsme se rozloučili. Konečně jsem zjistila kde jsem, ale pořád jsem nevěděla co se v noci stalo.

Zjistila jsem že o pár bloků dál je má firma, takže jsem šla pěšky, alespoň jsem si při tom vyčistila hlavu.

Amy mě okamžitě pozdravila. Pozdrav jsem jí oplatila a šla do kanceláře. Moje jediná schůzka je kolem jediný. Takže se stihnu najíst, ale teď musím dodělat nějaký resty že včerejška.

„Eileen?" Zeptala se mě Amy. Nějak jsem se zabrala do práce a přeslechla jsem ťukání.
„Copak?" Zeptala jsem se.
„Něco ti přišlo." Řekla Amy a zmizela z otevřených dveří.

Vstala jsem a šla do její pracovny. Je tam Mike a drží kytici růží.
„Ahoj Miku." Řekla jsem s úsměvem.
„Ahoj. Tohle ti posílá Jess." Řekl a podával mi kytici. Vzala jsem si jí. Bylo tam několik rudých růží. Nemohla jsem si nevšimnout že tam je dopis. Kytku jsem dala Amy, aby jí dala do vody a vytáhla jsem z obálky dopis:

Milá Eileen. Doufám že se ti můj menší dárek líbí. Přidávám ti sem i svojí kreditku, aby sis na sebe pořídila něco hezkého. Doufám že přijmeš moje dnešní pozvání na večeři. Hezký den a příjemné nákupy.
Jess

Měla jsem z toho docela smíšené pocity, ale nakonec jsem vzala dopis a i s kreditkou to dala Mikovi, aby mu to vrátil a vzkázal že s ním půjdu na večeři ráda.

Dva Démoni MafieKde žijí příběhy. Začni objevovat