Part 35

83 4 0
                                    

Pov Ashley

Het is inmiddels drie dagen later. Ik heb de afgelopen dagen alleen maar op het strand gelegen. Probleem is dat we nu in Nice zitten en daar komen meer toeristen, dus wordt ik meer herkend en Ryan ook. De laatste paar dagen heb ik lopen te piekeren. Over Tyler en over Shay. Ik kan het ze nu nog niet vergeven. Vandaag ga ik lekker ontspannen. Ryan en Evy gaan op het strand liggen, maar ik wil eerst een stukje lopen. Even mijn gedachtes kwijt. Ik ga later nog naar het strand maar nu niet. Ik loop door de straatjes. Er lopen vriendelijke Franse mensen. Ik word af en toe gevraagd om op de foto te gaan, maar het is minimaal.

Ik begin moe te worden. In een beschut straatje ga ik wat lunchen. Een ober komt lang. 'Do you want to order?', klinkt het in gebroken Engels. Hij is knap, maar ook vriendelijk. 'Un Coca-Cola si vous plaît.', zeg ik in gebroken Frans. Hij lacht. 'Great French. I'll bring you the menu-cart' En hij knipoogt. Ik bloos. Nog geen minuut later heb ik mijn Cola. 'Great service.', zeg ik. Hij lacht en legt de menukaart voor me. Ik kijk. Een salade en een bakje patat wordt mijn keuze. Hij komt er weer aan. 'Did you make a choice?' 'Yes, I'll like a salad and some fries. Twice, please.' 'Twice? You're expecting someone?' Hij lijkt wel teleurgesteld. 'No, I'm just really hungry and hope someone helps me with eating this all.', zeg ik uitdagend. Nu bloost hij. 'I'm Theodore.' Hij steekt zijn hand uit. 'Ashley.' Ik pak zijn hand en hij trekt me overeind. Theodore kust me op beide wangen. 'The French way.' Ik lach en wijs naar een tafeltje voor me. 'Join me.' 'Wait a minute.' Theodore loop weg en komt naar enkele seconden er weer aan met het eten. 

Ik vertel hem over waar ik woon en dat ik wat acteer en daar van rond kan komen. Ik vertel hem nog niet direct over mijn rol in Pretty Little Liars, ik wil niet dat hij daarom met me praat. Hij vertelt dat hij hier is opgegroeid en dat hij hier al zo'n 10 jaar werkt, maar niet wegkomt omdat hij het zo leuk vindt. Hij is interessant en heeft passie. Hij is leuk. We geven elkaars nummer en spreken af dat hij mee gaat naar het strand. 'Hier is een fooi.', zeg ik. 'Ik hoef geen fooi.' 

We lopen naar het strand, armen tegen elkaar. Ik kijk naar hem op. Hij is iets groter, heeft bruin haar, zelfde als Tyler, en bruine ogen. Hij kijkt terug en pakt mijn hand. 'Hello can I take a picture with you?', komt een meisje op me afgelopen. Ik knik en excuseer me tegenover Theodore. 'Je bent zelfs hier bekend. Wat doe je voor acteerwerk?' Ik lach onzeker. 'Ik heb vroeger wat gedaan, misschien herkend ze me daar van.' Voordat ik het weet, staat er paparazzi om ons heen. Ik houd mijn hoofd naar beneden en beveel Theodore dat ook te doen. 'Weet je een plek waar ze ons niet kennen?', vraag ik. 'Kom mee.' We rennen.

We stappen een pittig huisje binnen. 'Wat was dat?', vraagt Theodore. Ik leg hem alles uit en vertel hem alles. Ik heb geen zin in geheimen. Met tranen zit ik hier, in Frankrijk met een knappe man van 28. Hij legt een arm om me heen. 'Kom.' Hij pakt mijn kin en kust mijn tranen weg. Ik val in zijn armen.

Pov Tyler

Continu zit ik Instagram te checken voor foto's van Ashley. En opeens zie ik ereen met een meisje. Ze zit in Nice, Frankrijk. Op de achtergrond staat een Franse jongen. Knap, Ashley haar leeftijd en hij heeft haar hand vast. Ik verstijf. Dit kan niet gebeuren, het mag niet. Ik huil en val neer.

Not just a sceneWhere stories live. Discover now