Part 25

134 5 1
                                    

Bevroren blijf ik met de telefoon in m'n handen staan. 'Ash? Zeg alsjeblieft iets. Maar nog voordat ik iets kan zeggen, gaat ze zelf verder. 'Het was een fout. Een grote. Ik voel niks voor hem en hij niks voor mij. Echt waar.' Ik heb tranen in m'n ogen. 'Hoe...hoe vond je het? Hoe vond hij het?' Geen reactie. 'Zijn jullie verder gegaan dan zoenen?' 'Eerlijk? Ik vond het vertrouwd voelen. Ik had echt iemand nodig. Maar het was puur verdriet dat we deelde, geen liefde. Hij voelde dat ook zo. Hij schrok in ieder geval en zei: 'Sorry, ik hoor dat niet met jou te doen, maar met Ashley. Ik hoor haar te strelen en te zoenen, niet jou.' En geloof me dat 'niet jou' klonk zo afkeurend, dat het me kwetste.' Ze beantwoord m'n tweede vraag niet. 'Zijn jullie verder gegaan?' 'Wil je dat echt weten?'
'Ja.'
'We zaten op m'n bed en we zoenden. Ik greep naar zijn riem en dat hem los. Hij trok m'n shirt uit en ik deed die van hem uit. Hij trok mijn broer uit. We zaten tegenover elkaar en bleven even stil. Toen hebben we gezoend, met tranen. Ik lag op m'n rug en hij bovenop me. Ik voelde zijn bobbel en rukte zijn onderbroek uit. Hij wilde net m'n bh losmaken toen hij het zich realiseerde. Hij zat daar naakt en ik met alleen nog m'n slipje aan. Het voelde niet ongemakkelijk, maar vertrouwd. Het was zeg maar 'vriendendseks'. Ik kan er niks aan doen, maar ik moet lachen om Shay haar woordkeus. Op de één of andere manier, ben ik wel boos op haar, maar niet zo erg.
'Weet je Shay. Ik bel Tyler wel. Ik moet ook met hem praten. Ik snap je reactie met hem, maar ik kan het niet zomaar vergeten.' Shay zucht opgelucht.
'Ja is goed. Dank je.'
Ik zie er tegenop om Tyler te bellen, maar ik weet dat het moet. Ik zoek hem op in m'n telefoon. M'n duim blijft zweven boven z'n naam. Ik zucht. Waarom heb ik dit weer? Dan klik ik z'n naam aan.
'Ash, met Tyler.' Klinkt er geschrokken aan de andere kant van de lijn, alsof hij niet verwachte dat ik ooit contact met hem op zou nemen.
'Hi Tyler.' Ik wil zoveel zeggen en merk nu pas hoe erg ik hem heb gemist. Ik begin te huilen.
'Ash wat is er?'
'Ik wil verdrietseks met je, ik wil niet dat je dat met Shay hebt, maar met mij.' Het blijft stil aan de andere kant van de lijn. Tyler kucht even.
'Het spijt me. Het spijt me zo erg dat ik die fout heb gemaakt. Het... Het spijt me.'
'Tyler... Ik wil dat je naar me toekomt. Ik heb je nu nodig.'
Ik heb opgehangen. Ik wil hem zo graag zien. Hoe kan ik denken dat ik zonder hem het wel zou redden?
LET OP--> HET VOLGENDE DEEL WORDT SEKSUEEL. ALS JE DIT NIET WIL LEZEN, STOP DAN HIER!!
Tyler belt aan. Ik ren naar de deur, doe hem open en trek Tyler naar binnen. 'Ik wil je. Nu.' Ik wil hem zoenen als Tyler me tegenhoudt. 'Ash, je bent verward. Laten we eerst praten.' Ik schud beslist m'n hoofd. 'Nee, ik wil je eerst doen. Ik heb je gemist, om je gehuild. Daarna kunnen we praten, echt waar. Maar nu wil ik je gewoon voelen. Overal en nergens.' Tyler lijkt nog even te twijfelen, maar zodra ik hem zoen, kust hij me terug.
We staan in de hal en Tyler duwt me tegen de muur aan. Ik kus hem. Hard en teder tegelijk. Ik doe één been om zijn heup. Dan tilt Tyler me op. Hij loopt, terwijl we kussen, naar de bank en legt me neer. Ik trek hem mee. Hij trekt m'n kleren uit en ik de zijne. Hij kneep m'n borsten. Ik kreun. Tyler doet alles altijd zo controlerend. Hij gaat met z'n tong naar beneden, en als je me daar beneden likt en z'n tong in m'n lichaam brengt, kreun ik nog harder. Ik begin te hijgen. Ik pak zijn haren vast. Als ik bijna klaarkom, stopt hij. Hij gaat weer naar m'n mond en stopt zijn tong, die eerst in m'n vagina zat, in m'n mond. Het maakt me geil en ik pak zijn lul. Ik duw hem in me. Tyler stoot krachtig in me. We kreunen hard.  Hij gaat sneller en sneller en dan weer langzamer. Ik zie zijn kont op en neer gaan. Geil. En dan bij die laatste, krachtige stoot, komen we samen klaar. Als we later onder een dekentje, ik met m'n hoofd op zijn borst, liggen zeg ik: 'Veel beter dan praten.'

Not just a sceneWhere stories live. Discover now