Meeting at the wedding |ABO|

5.7K 280 29
                                    


Takže první one shot je na přání AnonymWigee tak snad potěší a bude aspoň trochu podle tvých představ <3

Nečetla jsem si to po sobě, tak mě neodsozujte :D Mě se to teda líbí a to docela dost :3 <3

_LarryLS1_


Louis si nervózně utáhl kravatu a podíval se na svojí sestru, která seděla na sedačce a dívala se před sebe. Povzdechl si a zamířil k ní. Viděl v jejích očích slzy. "Zlato, proč pláčeš?" zeptal se jí. "Zkazíš si make-up a hlavně si musíš obléct šaty, jinak nestihneš vlastní svatbu."

"Nevím, jestli je to dobrý nápad." zašeptala nevěsta a podívala se na svého staršího bratra. Svými slovy ho naprosto šokovala, ale Louis věděl, že Lottie Tommyho miluje celým svým srdcem a tohle je jen předsvatební deprese.

"Lottie, vždyť ho miluješ. On miluje tebe. Jste spolu už pět let a všechno máte naplánovaný do sebemenšího detailu. Nevím, proč nad tím vůbec pochybuješ. Tohle je to nejlepší rozhodnutí, které jsi za svůj život udělala." podpořil jí a na její tváři se objevil úsměv.

"Díky." pokroutila nad sebou hlavou a postavila se, aby mohla své oči zkontrolovat v zrcadle. "Nevím, co mě to popadlo, prostě mě napadlo, že se toho bojím. Je to, prostě divný, však víš." mladší sestřička se sladce zasmála a pokroutila nad sebou očima. "Ale už nad tím nebudu přemýšlet." mrkla na Louise a vytáhla ze skříně nádherné šaty, které oni dva spolu vybírali.

"To je jedině dobře." zaculil se Louis a přešel ke křeslu, kde měl přehozené sako.

"A Loui?" zahihňala se, když měl Louis v plánu odejít, aby se ona mohla převléknout. Otočil se na ní a pokývl, že může mluvit. "Pamatuješ si, když jsme bydleli v New Yorku, na Harryho?"

Louisovi tváře hořely rudou barvou, když si odkašlal a zašeptal tiché: "Ano." Jak by mohl zapomenout, když právě s Harrym přišel o svojí nevinnost. Nestali se Mates, ale jejich knot byl opravdu silný, že byl z Louise cítit ještě skoro dva měsíce. Bylo mu tehdy čtrnáct a nebyl na to zrovna pyšný, že se podvolil Alfě v rutu. Divil by se kdyby si ho Harry vůbec pamatoval.

"Nedávno jsem ho potkala v jednom baru, když jsem měla s holkami rozlučku a ptal se mě na tebe. Prý by tě chtěl zase vidět a tak jsem ho dneska pozvala." Lottie se ušklíbla, když viděla, jak její bratr zalapal po dechu. Moc dobře věděla o tom, že byl Louis do jejich staršího souseda zamilovaný a věděla i o těch dalších věcech.

"Uh, super." Louis se falešně usmál, i když věděl, že to jeho sestra pozná. "Fakt díky." pokroutil hlavou a opustil místnost. Doufal, že dnešek bude klidný a všichni zapomenou na něj, protože jeho sestra řekne své Alfě sladké ano a nechá se jím uhryznout před rodinným publikem.

Zamířil mezi lidi, kteří se začali pomalu scházet a on měl některé z nich srdečně přivítat. Louisovi bylo opravdu nepříjemné, když přišel sestřin kamarád-Luke ze střední, který se ho pokusil znásilnit. Právě teď se na Louise díval jako na maso, připraven se zakousnout.

Louis si povzdechl a snažil se toho kluka ignorovat, když přišel k zákuskům, aby si jich pár vzal. Když byl nervózní, tak musel jíst, takže věděl, že na této svatbě přibere další kila navíc a to ho štvalo.

Při šestém chlebíčku se zasekl, když místností zavála důvěrně známá vůně, kterou cítil naposled před šesti lety, a ze které se mu udělala mezi nohama větší boule. Bylo jasné, že Harry Styles dorazil na svatbu a Louisův rozkrok, i po té době, nenechá klidným.

Stylinson. || One shots ✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ