Offhand

6.2K 270 244
                                    


Musím vám všem poděkovat a nevím jak, takže tady máte další díky :) snad vás to potěší tak jako mě potěšily vaše komentářky :3 Díky lidi jste prostě zlatíčka!!!

Tohle je hlavně věnováno jednomu mému zlatíčku, která čte snad každý můj příběh, ale přitom je #LouisTops snad se ti to bude líbit :3

_LarryLS1_


"Zahrajem si na znásilnění?"

"Ne."

"Hmmm, to je dobrý začátek."

"Louisi, nebudu si s tebou hrát na nějaký znásilnění."

"Opravdu dobrý herecký výkon, Hazz."

"Přestaň."

"Už hraješ semnou? Super."

"Já to myslím vážně." zavrčel kudrnatý a odstrčil ruce svého přítele, který se ho snažil svléknout do naha. 

"Ty odporuješ?" zvyšil hlas starší a postavil se před postel, aby viděl na svého přítele. "Víš jaká je naše domluva Stylesi?" vyštěkl a chytil kudrnatého za vlasy, aby si ho mohl přitáhnout blíž. "Jaký je pravidlo dvě, Harry?"

"Vždy poslouchat svého Pána." zašeptal tiše Harry a díval se do modrých očí svého dominanta. "O-omlouvám se, ale nechci si hrát na znásilnění. Myslím, že by to ani nešlo, protože se mi pokaždé líbí vaše přírazy do mé prdelky. Nevím jestli by se ti líbilo kdybych při znásilnění vzdychal jak kurva."

"Takže chceš normální sex jako vždy?" ušklíbl se Louis nad slovy mladšího a přitáhl si jeho tvář blíž k sobě. "Chceš, abych do tebe narval svýho ptáka a rotrhl tě?" Louis se usmál, když Harry přikývl a dravě políbil jeho rty. "Fajn." povzdechl si a strčil kudrnatého zpět do postele. "Svlékni se. Ruce k rámu postele, nohy od sebe." rozkázal pevně a přešel do skříně odkud si vytáhl několik pomůcek.

"Pane?" zašeptal Harry, když už ležel, tak jak mu jeho Pán nařídil. Louis se na něj podíval a musel se nad tím pohledem kousnout do rtu. Miloval, když ho Harry uposlechl na slovo. "Nemusím mít erekční kroužek, že ne?" poukázal na věc, kterou Louis zrovna držel v ruce.

"Vzal jsem to jen pro případ kdyby ses rozhodl udělat něco špatně." vysvětlil modrooký a kroužek položil na noční stolek, všechny ostatní věci na postel. Vybral odtamtud dvoje pouta a jimi připoutal Harryho ruce k čelu postele. Šátkem mu obvázal oči a lehce ho políbil na rty. Provazem přivázal Harryho lýtka ke jeho krásným, oholeným stehnům a nad tím pohledem se usmál. Kudrnáč byl dokonale bezbranný.

"Půjdu bez přípravy." řekl předem Louis a sledoval, jak Harry se skousnutým rtem přikývl. Samolibě se usmál a sundal ze sebe veškeré oblečení. Posadil se mezi Harryho roztažené nohy a olízl jeho penis po celé délce, až mladší slastí zakňoural. "Jsi tak úžasně poddajný." zasmál se pro sebe brunet a zapumpoval na své chloubě, aby se dostatečně vzrušil."Kdyby něco, tak znáš záchranné slovo, že?"

"Ano, pane." zamumlal Harry a s otevřenou pusou čekal, až do něj jeho Pán zasune. Nemusel čekat dlouho a cítil prudký příraz. Opravdu nahlas vykřikl a po tvářích mu steklo pár slz. Nebyla to taková bolest jako jindy, ale většinou, když měli sex bez přípravy, tak uronil pár slz.

"Kurva." zasténal Louis a párkrát sebou pohnul. "Jsi těsný jako kdybychom zase šukali poprvé. Jak to sakra děláš?!" další sten opustil jeho rty, i když nechtěl. Cítil tu úžasnou těsnost, kterou mu jeho malý chlapec poskytoval a cítil se tak úžasně. "Kurva! Kurva! Kurva!" zanadával, když sledoval jak jeho penis pohlcuje ta uzounká díra.

Harry opravdu hlasitě sténal, ale nepromluvil. Věděl, že je to jedno z pravidel a proto dokázal ze svých úst vydávat jen zvuky, či výkřiky, když ho jeho přítel tvrdě šukal. Pokaždém přírazu změnil směr a to dělalo všechnu tu slast ještě úžasnější. 

"Fuck!" vykřikl Louis, když přirazil obzvláště tvrdě a Harry vydal divný zvuk v podobě vzlyku a stenu v jednom. "Miluju tu tvojí těsnost." brunet přidal na přírazech a rukama přimáčkl Harryho kolena až k madračce, tak mu to umožnilo jít hlouběji. Strefil uzlíček svalů svého přítele a Harry nad tím zakřičel opravdu hlasitě. Proto Louis poznal kam má jít a přirážel jen do toho místa.

"P-pane." zasténal Harry a snažil se udržet své vyvrcholení co nejdál. Byl jen krajíček nad propastí a bál se, že když udělá ten další krok a spadne, tak dopadne hodně špatně.

"Ještě chvíli!" zavrčel Louis a ještě víc zrychlil své přírazy, když si nalehl na tělo pod sebou. "Uh, fuck!" místností se ozval brunetův výkřik, když vystříkl svou dávku do zadečku svého přítele, ale dál přirážel. "M-můžeš."

"D-děkuju!" vykřikl Harry, když vyvrcholil na své bříško. Oba byli vyčerpaní, ale šťastný. Jejich sex byl vždy dokonalý, i když už spolu byli skoro šest let. Jejich láska byla tou největší dokonalostí ze všech.

"Miluju tě." řekli oba nastejno, když po několika minutách leželi vedle sebe a lehce se líbali. "Navždycky." dodal šeptem Harry než upadl do říše snů.

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now