1/2. Customer

6.9K 271 50
                                    

Takže tahle část je specialně věnovaná Vishez :)) dílek na přání, snad se bude líbit :3

Další bude patrně Daddy část, tak se připravte :'DDDD

_LarryLS1_


Harry

"Nicku, přestaň!" zakřičel jsem na celý byt. "Nebudu se tady s tebou hádat před ním!" ukázal jsem na našeho malého a potom si založil ruce v bok.

"Kurva mě je fuk jestli tady bude ten malej fakan!" zavrčel hnusně.

Tohle mě dost naštvalo a tak jsem mu vlepil facku. Skoro jako žárlivá puberťačka. "Takhle mu neříkej!" sykl jsem a odešel do naší ložnice. Nick už mě vážně sral. Denně jsme se hádali, už jsme se ani nemilovali, ani si nedávali pusy a už vůbec jsme si neříkali, že se milujeme.

Všechno se najednou hrotilo. Dostal jsem novou práci, Nick mě podezříval z toho, že ho podvádím a proto věčně lítal po barech, nebo přespával u kamarádů, občas přišel domů úlně zmlácený, nedávno přišel s monoklem a nechtěl mi vysvětlit, kde ho vzal.

Začalo to sexem. Nick najednou nechtěl být ten dole, začínal být protivný, tvrdil, že ho to bolí a snažil se dolu dostat mě. Ne, já jsem nikdy nebyl ani nebudu bottom, to odemně opravdu nemůže očekávat.

A tak jsme spolu nespali, já jsem to dost nutně potřeboval, byl jsem závislý na sexu. Potřeboval jsem ho, ale ruku ma nestačila. Potřeboval jsem si někoho tvrdě vzít, bez kompromisů a bez přípravy.

"Jdu pryč!" zakřičel Nick a pak se ozvala rána dveří. Takhle to bylo vždy. Pohádali jsme se a pak prostě odešel.

Zaslechl jsem brek našeho malého a rychle se vydal zpět do obývacího pokoje, kde prcek brečel ve své postýlce.

"Všechno je v pohodě, už jsem tady." zašeptal jsem mu do ucha a trochu ho pohoupal. Nick se mu poslední dobou nevěnoval a pak se divil, že jeho první slovo bylo Harry. Chtěl mě za to zmlátit nebo co. Prostě mi nadával a vyčítal, že ho k tomu prckovi ani nepustím.

"Hally." zašišlal a já se musel usmát. Byl tak rozkošný a hlavně byl můj. Byl mu necelý rok, ale už byl dost vyspělí. Měl krásný modrý oči, které fascinovaly všechny dámy, které jsme na procházkách potkali. Byl to můj truhlínek.

"Musím si něco zařídit." zamumlal jsem a usmál se na toho prcka. "Půjdeš za strejdou Niallem, ano?" prcek se hned začal usmívat a tak jsem mu zbalil pár věcí a vzal ho do vedlejšího bytu, kde bydlel můj nejlepší kamarád. "Ahoj Nialle." usmál jsem se na blonďáka, který mi otevřel dveře. "Mohli byste se prosím na nějakou chvíli postarat o Iana?"

"Ovšem." usmál se na mě a převzal malého do své náruče. "Zase jste se s Nickem pohádali co?" zeptal se soucitně a já přikývl. Niall věděl o našich hádkách a sám si pořád říkal, proč prostě Nicka neopustím. Náš vztah prý nemá budoucnost, což si občas říkám také, ale nemám odvahu na to, abych byl sám s prckem.

"Děkuju, že ho pohlídáte. Měl bych si ho vzít ještě večer, ale nebude vadit, kdyby tu náhodou přespal?" Niall zavrtěl hlavou a tak jsem mu ještě jednou poděkoval, vběhl do svého pokoje, vzal si pár věcí a šel do svého auta.

Zamířil jsem na jedno místo, kam jsem si to plánoval už často. I když Nicka miluju, opravdu nemáme budoucnost a když dělá herečku kvůli posteli, seženu si do postele někoho jinýho. Dost mě hryzalo svědomí, když jsem zastavil před bordelem.

Potřeboval jsem nějaké uvolnění, někoho nezkušeného, nevinného, kdo by mi pomohl a když na mě Nick kašlal, musel jsem si to vybrat jinak.

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now