I love y, Sooo much.

7.6K 263 43
                                    

Snad se bude líbit :) inspiraci mi přidala kamarádka :D

_LarryLS1_


Bledý muž seděl na posteli a pozoroval zeď před sebou. Nedokázal si vysvětlit svoje pocity. Samozřejmě, že ho miloval a to moc, ale právě prožíval životní krizi.

Jeho život se hroutil. Jeho láska se s ním pohádala a právě se buď opíjela v baru a nebo byla s Nickem. S Nickem...

Pomalu se chtěl postavit, ale jakmile tak učinil jeho žaludek jakoby začal protestovat a obsah chtěl jít ven. Proto si zase sednul a po tváři nechal volně téct svoje slzy.

Cítil se tak zvláštně. Už to bylo pár dní kdy pociťoval změny, ale nikdy to neřešil, teď však se jeho stav zhoršoval a zhoršoval. Přidáme-li k tomu myšlenku na jeho Harryho, který ho tu nechal v bolestech samotného.

Seděl na posteli a plakal, dlouho plakal. Pak se mu najednou udělalo hodně špatně a oči se mu zavřely. Myslel si, že je to konec, ale tohle byl jen začátek.

Za několik minut se vrátil zcela střízlivý, smutný a zoufalý Harry domů. Vlezl do předsíňky a byl rozhodnut, že najde svého BooBearka, omluví se mu za své chování a pomazlí se s ním.

Harry se cítil zvláštně, už pár dní měl Louis smíšenou náladu a tak byl jednou naštvaný zničehonic, pak zase až moc nadržený a tak různě. Harry to už nevydržel a pohádal se s ním, ač nerad.

"Lou?" zavolal Harry do bytu, bez odezvy. Pomalu prošel do obýváku, kde si myslel, že jmenovaného najde. "Louí?" zavolal znovu, když přešel do kuchyně. ani tam nebyl. Zbývala poslední možnost, ložnice.

Překvapen, že jeho milý neodpovídá se do ložnice přímo přihnal. Louis vždy odpovídal, i když byl naštvaný.

Rychle otevřel dveře a uviděl Louise ležet bezhybně na zemi. Okamžitě k němu přiskočil, přitáhnul si ho do náručí a zjišťoval životní funkce. Nahmatal je. Byl šťastný alespoň za to.

Neprodleně zavolal záchranku a Louího odnesl do předsíně, kde si ho k sobě tisknul, objímal a šeptal mu jak moc ho miluje, představuje si co za kravinu udělal. Místo toho, aby po něm vyjel a řekl mu, že mu ničí život, měl pokleknout na koleno a podat mu prstýnek, který měl už nějakou tu dobu připraven v zadní kapse svých džín.

Netrvalo dlouho a Louise odvezli do nemocnice. Harry musel jet sám, když se do nemocnice dostal nahlásil, že je Louího snoubenec. Ano lhal, ale ne až tak docela. Přece chtěl to modrooké stvoření požádat o ruku už půl roku.

"Prosím, co mu je?" zajímalo Harryho, když stál s doktorem před Louisovým pokojem.

"Není to nic vážného, převážně nervové zhroucení." řekl doktor tiše. Harry se kousl do rtu a podíval se na dveře. Věděl, že byl Louí na nervy kvůli němu. Cítil se hrozně. "Ale to není vše." dodal doktor.

"Co?" Harry byl překvapen.

"Pan Tomlinson trpěl velkými bolestmi břicha už celé tři měsíce." doktor se odmlčel a podíval se Harrymu upřeně do očí. "Nikdy jste si nevšimnul žádné změny na vašem snoubenci, pane Stylesi?"

"Uhm, ano." řekl Harry překvapeně. "Byl hodně náladový a často zvracel. Stěžoval si na to, že moje jídlo nevoní jako vždycky, ale co to má společného s-" Harry se zastavil. Jeho srdce se zastavilo, doslova.

Doktor se na Harryho usmál a pokýval hlavou. "Jsou to tři měsíce, pane Stylesi. Celé tři měsíce."

"Ale... ale..." Harry byl opravdu překvapen. Ne, že by nechtěl dítě, ale vždy s Louisem používali kondom, při každém pohlavním styku. 

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now