Forever and always

5.7K 234 24
                                    


Vím, že jsem to prozatím pozastavila, ale dívala jsem se na jeden shit film a napadl mě námět na jeden one shot a prostě jsem nemohla odolat a musela jsem to napsat! cca 2300 slov :DDD

Jen, abyste věděli, tak to POZASTAVENO u mě znamená, že prozatím od toho potřebuju klid, ale když mě něco napadně tak to sem napíšu :D

Doufám, že se vám to bude líbit a oceníte to. Není to žádný 13+, ale já jsem na to doslova pyšná :3 což je divný :D protože většinou jsem hrozně kritická :D

_LarryLS1_


Pokaždé, když se v jejich vztahu neděli dobré věci, se mladší pokoušel odreagovat alkoholem. Chodil často do baru, kde se opíjel a potom, když se vrátil domů se uspokojil na svém příteli. Bylo mu jedno jestli to jeho přítel chtěl nebo ne, prostě si vzal co chtěl a pak se druhému celý dny omlouval a sliboval, že už to znovu neudělá.

Stejně to udělal znovu a znovu a starší z páru mu na to vždy skočil. Miloval ho jako nikoho jinýho a bál se co by dělal sám se sebou, kdyby ho důvod jeho života opustil. Bohužel pro tentokrát se stalo něco úplně jiného co mladší, Harry nečekal.

Pohádali se, příšerně. Louis, starší z páru, ten submisivnější, už nedokázal snášet tu agresivitu svého přítele a proto mu do očí vykřičel všechno co měl na jazyku za celých šest let od prvních dnů X-factoru. Vykřičel mu všechny své pocity a potom mu dal na výběr. On nebo kapela.

Ano, kapela. Tito dva chlapci totiž patřili do té nejznámnější skupiny na světě, One Direction. Jenže Harry se změnil. Kapela ho změnila. Ačkoliv se někdy objevoval ten hodný, sladký Harry Styles do kterého se zbláznila každá druhá fanynka, ostatně jako vždy se za oponou vrátil ten normální Harry Styles, který chtěl mít všechno pod malíčkem a když něco nešlo podle jeho plánu, prostě zařídil, aby to tak šlo.

Harry se změnil a to hodně. Už nedokazoval Louisovi svojí lásku, protože to bral jako hloupost a samozřejmost. Přece svému dlouholetému příteli nebude denně říkat, že ho miluje, ne? Jenže Louis ty dvě důležitá slova neslyšel už přes rok a půl. Stala se z něj chodící smrt. Vztahoval na sebe ruku dnes a denně a doufal, že si alespoň jednou jeho přítel všimne. Nic. Harry se choval jako kdyby mu už vůbec na druhé polovičce nezáleželo. Byl jen objektem uspokojení a nikdy, ani když z něj vyšukával duši, si nevšimnul jizev nebo ran na stehnech a rukou. Nikdy.

Louis už nedokázal žít tímhle způsobem. Potřeboval, aby se vrátil stejný Harry, do kterého se zamiloval. Proto mu dal na výběr. Doufal, že Harry si vybere jeho a konečně budou moct přiznat do světa, že jsou pár.

Jenže Harry se nechtěl přiznat. Líbila se mu ta skutečnost, že má přítele, ale všude v kamerách ho popisují jako sukničkáře. Miloval ten pocit, že ho nikdo nezná, ale největší podíl na tom byl ten, že se až moc o Louise bál. Bál se, že mu někdo ublíží. Už se tomu stalo tolikrát. Harrymu často vyhrožovalo spoustu druhu lídí a hledali jeho největší slabinu. Louis. Nikdo o něm neměl vědět, ale ani to Harry nikdy nahlas neřekl.

Ten den, kdy dal Louis svému příteli na výběr, byl to opravdu hektický den, den plný hádek a nenávisti a proto by se nikdo nedivil, když si Harry místo svého přítele vybral kapelu. Až moc bolestivé pro staršího chlapce.

Harry odešel do baru, jako vždy a Louis se rozhodl, že tentokrát se nenechá znásilnit až se jeho přítel vrátí domů. Konečně v sobě našel tu sílu, kteoru potřeboval celá ta léta. Vzchopit se a odejít. Proto si zabalil ty nejdůležitejší věci, přes slzy sotva viděl, když psal Sbohem pro svojí lásku a potom opustil jejich společný byt, nasedl do svého auta a odjel.

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now