A little bit another kitten |ABO|

6.7K 307 19
                                    


Takže protože si tu pár lidí přálo hybrida a ABO a jedné holčině jsem slíbila, že to zkusím zakomponovat, tak... no máte tu ABO hybrida :D snad se bude líbit, protože jsme to napsala trošku... uhm jinak, než určitě očekáváte :D

Prosím napište mi do komentáře svůj názor :3

_LarryLS1_


Pomalým krokem jsem vycházel schody do svého bytu s taškama, kde bylo jídlo. Nezdržoval jsem se, když jsem vešel do bytu, prostě jsem zamířil do kuchyně, kde jsem položil dvě tašky a unaveně se zapřel o jídelní pult. V té chvíli mi do nosu vrazila vůně, která mě dokonale probudila k životu.

"Do hajzlu." zanadával jsem a rozhlédl se kolem sebe. Tohle se nemělo stát, měl to mít až za dva dny, taky proto jsem nakoupil tolik jídla a měl už zablokovaný pokoj na hotelu. Nemělo to přijít teď.

"Lou?!" ozval se výkřik kousek odemně a celé mé tělo se napjalo. Nemohl jsem se tomu bránit, byla to tak úžasná vůně. Potřeboval jsem, co nejrychleji vypadnout a nechat to kotě tady samotné. Nesměl jsem dovolit, aby se mezi námi něco stalo. On je kotě a já jsem normální člověk. Nesměli jsme být Mates, nechtěl jsem být s ním Mates. Potřeboval jsme někoho, koho můžu milovat a ne hloupé kotě, které mě pronásleduje jak ocásek.

Potichu jsem se pokusil vypařit, ale kousek od dveří mě zastavil jeho pronikavý výkřik. "Kam jdeš, Lou?!" otočil jsem se. Naskytl se mi pohled na mého krásného hybrida, který na mě celý udýchaný zíral. Na sobě měl jen tričko, které jen částečně zakrývalo jeho erekci, která je v tomhle období neskutečně bolestivá.

"M-musím p-ryč." vykoktal jsem a ustupoval ke dveřím. Nikdy jsem ho neviděl v tomhle období, pokaždé jsme to dokonale vychytali. On byl tady v bytě a já na hotelu. Stejně to bylo jako když jsem měl já své období, prostě jsme se od sebe drželi co nejdál.

"Nikam." zavrčel a jeho roztomilá povaha, kterou jsem vždycky miloval byla pryč. Teď vypadal jako dravec, který čeká na svojí kořist a bohužel pro mě, jsem ta kořist byl já. Kočičími kroky ke mně došel, ret zachycený v jeho zubech, když si mě celého prohlížel. Jeho vůně byla tak úžasná a dokonale mě fascinovala. Cítil jsem ve svých kalhot menší problém a věděl jsem, že jestli tu budu ještě chvíli, tak se neovládnu.

"M-musím, Harry." špitl jsem a natiskl svoje záda ke dveřím. Roztřeseně jsem držel jeho hruď od sebe, když se mě pokusil políbit. "P-prosím, přestaň." nedokázal jsem moc dlouho odporovat.

"Bolí to, Lou." zakňučel a i přes mé protesty se na mě natiskl a na malý okamžik spojil naše rty. "Musíš mi pomoct." kuňkl a chytil mé zapěstí. 

"Musím pry-"

"Nikam nepůjdeš!" vřískl svým Alfa hlasem a já si vyděšeně zakryl uši. Nikdy jsem ho neslyšel použít tenhle hlas. Celá hlava mě třeštila a po tvářích mi tekly potůčky slz. Nenáviděl jsem, když někdo použil Alfa hlas, zvlášť ne ten od Harryho. Tenhle se mi zavrtal hluboko do mozku, že jsem se nedokázal bránit, když mě Harry táhnul k mé ložnici. "Omlouvám se." špitl Harry a strčil mě na postel, pořád jsem plakal, protože to opravdu bolelo. "Nechtěl jsem, jen prosím... Já potřebuju, aby si mi pomohl."

"N-nemůžu." zaskučel jsem. Jeho ruce mi odtáhly stehna od sebe, kam se následně vtěsnalo jeho tělo. "H-hazz, to-tohle nemůžeme." můj hlas se klepal, když se jeho tělo otíralo o to mé. 

"Můžeme všechno." zamumlal a dravě mě políbil. Nikdy jsem ho takového nezažil. Vždycky to bylo to nejustrašenější Alfí kotě, které jsem znal a teď se choval jako správný Alfa, kterého jsem si vždycky přál. "Teď, uhm..." hlasitě zasténal a já cítil svůj rozkrok celý mokrý, když se udělal. 

"Ach bože." zaklonil jsem hlavu a nedokázal se na něj dívat, když ze mě dychtivě svlékal kalhoty. Věděl jsem, že je tohle špatně a že mě tu ošuká moje vlastní kotě, ale nedokázal jsem to zastavil.

"Bu-budeš můj Omega." zašeptal mi Harry do ucha. Na nic jsem se nezmohl, jen jsem tiše kňučel, když ze mě sundal všechno oblečení a já před ním ležel, tak jak jsem vzešel na tento svět. "Podívej se na mě, Lou!" zavrčel a já upřel své modré oči do jeho nadrženého pohledu. Jeho hnědá ouška nebyla sklopena k hlavě, jako snad pokaždé, ale tentokrát je měl hrdě vztyčený a jeho chlupatý ocásek byl pevně obmotaný kolem mého stehna, aby ho držel na místě. On sám už byl nahý a jeho chlouba se pevně tyčila u jeho bříška a byla... kurva byla obrovská. Nikdy jsem si nemyslel, že by ho to kotě mohlo mít takovýho, já sem proti němu byl jen malé nic.

"H-hazz." zasténal jsem z toho pohledu. Nedokázal jsem už uvažovat, totálně mě pohltila jeho vůně rutu a chtíče, který zaplavil mé tělo a proto jsem ani neočekával přípravu, když svojí erekci namířil k mému vchodu.

"Promiň, Lou." špitl tiše Harry a zubama mi přešel po místě, kde by mě měla Alfa uhryznout. "Já-já chtěl bych tě... připravit, ale už kurva musím být v tobě." dychtivě jsem přikývl a pak jsem jen hlasitě křičel, když do mě zajel do kořen. Roztažení bylo neskutečné, tak velké. Celý můj otvor byl v jednom ohni, ale já se soustředil jen na slast, kterou mi tohle může dopřát. Odkopal jsem bolest daleko do své hlavy, obmotal nohy kolem Harryho pasu a tím si ho do sebe nacpal hlouběji. Oba jsme sténali, protože ten pocit byl neskutečný.

"Šukej." zavrčel jsem a přirazil proti Harryho pánvi, když jen líbal můj krk a nepohyboval se. Pak už na nic nečekal a začal prznit mojí malou dírku, když tvrdě přirážel dovnitř a ven. Zarážel mě do matrace, postel se s náma pohybovala a já slyšel, jak čelo naráží do zdi. Sténal jsem opravdu hlasitě a užíval si svůj první sex s mým koťátkem. Nikdy mě nenapadlo, že budu mít první sex s Harrym. Čekal jsem, že budu mít statnou Alfu, která se o mě bude starat a pečovat, ale asi to nebyl život pro mě. "J-jsem blízko." zasténal jsem. Nechápal jsem, že Harry ještě nevyvrcholil, protože když jsem měl svůj heat, tak jsem vždy dokázal vyvrcholit jen z jediného doteku. Tohle bylo jiný.

"Uh, kurva, Lou." zavrčel kudrnáč a zakousl se do mého ušního lalůčku. Prohnul jsem záda a znovu hlasitě vykřikl, až mě zabolely hlasivky. "Já d-do tebe vyvrcholím." špitl a přidal na rychlosti. Zaryl jsem své nehty do jeho zad, moje oči se protočily, až bylo vidět jen bělmo. "Lou-Lou budeme, budeme mít Mates." 

"N-ne." v té chvíli jsem si uvědomil co se děje a že právě nechám své kotě, aby ze mě vymrdávalo duši a nedokázal jsem tomu zabránit, když do mě s výkřikem vyvrcholil. Zasténal jsem a vyvrcholil na své bříško. Harryho tělo se na mě položilo a já s vytřeštěnýma očima sledoval strop nad sebou. Cítil jsem, jak se Harryho zuby zakousávají do mého ramene a už jsem nemohl udělat nic. Zasténal jsem, protože ten pocit, když si mě uhryznul byl neskutečný. Cítil jsem neuvěřitelný nával emocí.

Jeho penis byl stále v mém zadečku, protože proces knottingu byl vždy zdlouhavý. "P-promiň, ale já tě miluju, Lou." zamumlal tiše Harry a mě už pohltil vyčerpávající spánek. Věděl jsem, že jakmile se probudím, tak můj život bude jiný. Myslel jsem si, že to malé Alfí kotě zabiju. Nikdy mě nenapadlo, že se do něj zamiluju a tohle bude bráno jako ta nejlepší věc co se nám kdy stala. 

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now