Good and Evil

5.1K 216 27
                                    

One shot na přání @kami_5 doufám, že se ti to bude líbit :D já osobně jsem na hranici něco mezi Líbí-nelíbí, tak uvidíme :D

_LarryLS1_



Tam daleko, kde vítr šeptá tichá slůvka do uší zvířat a neutichající bouřlivé moře přináší den, co den novou smrt a ještě dál, tam kde si je každý roven a každý má svůj vlastní sen, tak tam vzrostla zakázaná láska mezi Dobrem a Zlem. Mezi Světlem a Temnotou. Mezi Luxem a Tenebris. Zakázaná láska, která změnila světy v nepoznání.

V uličkách tichého stínu se mihotal plamínek, který lákal posly Lux k sobě. Každý tam přišel, ochutnal zkaženost a stal se novým otrokem samotného Tenebris. Nikdo nedokázal odolat té touze po temnotě a proto mizeli poslové Světla jako padající kartičky na hracím plátně. Nenasytný Tenebris si bral více a více a chtěl ještě více. Chtěl samotného Luxe, samotné Světlo.

Každým dnem nabírala Temnota na síeu a Světlo se stávalo jen mizivou vzpomínkou. Rovnováha mezi světy se převracela a hrozil kolaps celého vesmíru a proto Lux zakročil, když vstoupil na prah Temnot, před samotného Tenebrise. V očích Temnoty chtíč a posedlost.

"Vrať to, co jsi ukradl!" rozkázal Lux tvrdým hlasem. Jeho zelené oči, které připomínaly rozkvétající louku už nevypadaly tak něžně a mile jako dřívě. Plály hněvem.

"Nic jsem neukradl." opáčil drzý Tenebris a přistoupil ke Světlu ještě blíž, aby se nadechl čisté energie. Energie, kterou chtěl svést a získat jen pro sebe.

"Ukradl jsi mé posly. Vrať je!"

"Neukradl."

"Ale ano, Louisi!" Lux obešel zdatným krokem Temnotu a díval se do modrých očí, které vypadaly jako bouřkové nebe, připravené vyslat blesky boha Dia. 

"Oslovujeme se lidskýma přízviskama, Harry?" ušklíbl se Tenebris a sledoval, jak se Lux rozhlíží kolem sebe.

"Chci zpět to, co mi bylo ukradeno, Tenebris." rozkázal znovu Harry pevným hlasem. Oba dva zuřily vnitřním hněvem a touhou, ale nedali to znát. Vlastně ani nesměli, protože by porušili celou rovnováhu, která už byla dostatečně křehká.

"Nic jsem neukradl. Tvý poslové za mnou přišli sami. Sami mě nechali, abych je zbavil jejich nevinosti Světla a udělal z nich své otroky. Nic jsem neukradl, ale je tu možnost jak by si je mohl získat zpět." Tenebris toužil jen po jednom a to vlastnit Světlo.

"Co to je, Louisi?"

"Chci tebe. Chci samotného Lux, samotné Světlo, Dobrotu, která je opakem všeho Zla." rozhodl Tenebris a jeho slova se rozhléhala po dalších a dalších zákoutí jeho zpropadené Temnoty.

"Nemohu nabínout sebe. Rovnováha by byla zničena, Tenebris a ty to moc dobře víš!" zakřičel Harry. Celá zem se pod jeho hlasem zachvěla a i Tenebris byl vyděšený mocí, kterou vlastnilo pouhé Světlo.

"Rovnováha neexistuje, ty blázne a pokud ano, tak bude nastolena jakmile budou tvý poslové propustěni. Ty splníš svůj slib a na tvoje místo Lux se dostane někdo jiný, Harry." mluvil Tenebris svým lidským hlasem, aby se Temnota nemohla krmit na jeho chtíči. "Mě stačí, aby se pouze tvé tělo odevzdalo temnotě."

"Nemám již navýběr, Tenebris. Přijímám tvou nabídku. Mé tělo je tvé." Lux sklopil svůj zelený pohled, když Temnota propouštěla ze svých spárů poskvrněné posly Světla a pak i samotná Lux opustila Harryho tělo-alespoň si to mysleli.

"Já vždy dostanu to, co chci." ušklíbl se Tenebris a aby byla situace rovnocená, tak ze svého těla vypustil Temnotu a pouze na tento okamžik se stal Louisem. Člověkem, který byl slabý a měl jen hloupé sny.

Jenže se stalo něco, co nikdo neočekával. Tenebris se ten večer těla bývalé Lux nezmocnil. Něco mu bránilo v tom, zbavit Harryho jeho nevinosti a změnit ho na otroka Temnoty. To něco se později projevilo jako láska. Láska, která vzrostla mezi Dobrem a Zlem. Harry, který už neměl představovat Světlo, ale stále patřil mezi ně. Stále byl část Světla, která nezhasínala. 

Láska mezi těmito dvěma tvory přerostla v něco víc. Nebyla to pouze touha po těle toho druhého, ale byla to láska, která je dostala do postele jedný z komnat. Byla to láska, která je svlékla do naha a byla to láska, která dvoum mužům povolila společný milostný akt.

Když Tenebris okupoval Harryho tělo, tak věděl, že teď to nedělá proto, aby z chlapce udělal otroka Temnoty, ale dělal to z čisté lásky. Oba sténali, jak nejhlasitěji mohli, aby si projevili onu bázeň lásky. 

"Miluju tě!" zasténal Louis, když přirážel do těla pod sebou. Oba tušili, že to co dělají není správné. Věděli, že zamilovat se je pro jejich světy špatné, ale nezáleželo jim na tom. Záleželo jim jen na nich dvoum a na jejich sexu, který byl tou nejlepší věcí, kterou mohli ve svém životě zažít.

Jenže v té chvíli kdy Tenebris vyvrcholil do těla-bývalé-Lux se něco stalo. Světlo a Temnota se spojily v jedno a v Harryho těle se začalo vytvářet něco, co mohlo buď zničit celou rovnováhu, a nebo jí nadobro udržet na stejných příčkách.  V Harryho těle se vytvářel potomek samotné Temnoty a Světla, který měl být následníkem jak Dobra, tak i Zla. 

Všechno se změnilo, protože Dobro i Zlo začalo válčit proti sobě a i mezi sebou. Nastala Anarchie, která skončila zničením třech světů a smrtí spousty nevinných, ale i viných. Stalo se to čeho se všichni obávali. Lux porodil a kdo ví co se stalo dál? Ví to jen samotná Temnota a Světlo.

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now