Friend alcohol

6.1K 251 43
                                    


Těla nasáklá potem, alkohol rozlitý po zemi a kobercích, líbající se páry všech možných pohlaví a tráva prokuřující celým domem. Několik puberťáku s alkoholem vběhli do prázdného pokoje, kde se posadili na zem do nepravidelného kruhu a doprostřed položili skleněnou věc, která měla představovat rotační flašku. Všichni byli nalití a nevěděli o sobě a proto se rozhodli, že bude ,,sranda,, zahrát si flašku.

"Začínám!" zasmála se blonďatá Kessy a roztočila flaškou, která padla na její kamarádku. "Hey, lidi!" zasmála se ještě, protože jí došlo, že jak si nedomysleli pravidla. "Bude to líbačka a svlíkačka a nebo úkoly?"

"Líbačka a svlíkačka." odsouhlasili všichni a proto se Kessy natáhla a věnovala polibek své kamarádce. Obě se hlasitě smály, když se od sebe odtáhly. Následně točila její kamarádka a hrdlo lahve padlo na modrookého bruneta, který tuhle hru začal hrát jen kvůli tomu, že chtěl políbit svého crushe. Bylo to ulítlé, ale on alespoň doufal, že bude mít tu možnost.

Sundal si tričko, když se dívka natáhla pro polibek a všichni na něj vytřeštěně zírali, protože vlastně nechápali jeho chování. V podstatě v této chvíli nechápali vůbec nic. Louis-tak se jmenuje chlapec-zatočil flaškou a jeho srdce poskočilo, když flaška mířila ke klukovi, kterého tak zoufale chtěl políbit, ale nakonec se flaška zastavila na jednom z fotbalistů a ten si se smíchem stáhl obě ponožky, protože nebyl teplej, aby se líbal s Louisem.

Hra trvala opravdu dlouho a mezitím se vychlastalo snad nejvíc alkoholu v domě. Všichni v místnosti byli dobře naladění a většina už přestala hrát, protože se po sobě plazili a líbali se, div se neudusili jazykama, které si strkali až do krku.

Louis už měl na sobě pouze boxerky, vlastně měl na sobě nejmíň oblečení ze všech-nepočítám-li ty, kteří si to doslova rozdávali hned vedle něho-když byl na řadě. Hrdlo flašky ještě ani jednou neukázalo na Harryho a proto modrooký už ani nedoufal, když zatočil. Překvapeně sledoval, jak se flaška zastavila na tom kudrnatém chlapci, který se střídavě koukal na chlapce, kterého měl políbit a na flašku. 

Natáhl ruce a chtěl ze sebe svléknout tričko, ale když viděl modré oči, které v té chvíly smutně pohasly, tak si to rozmyslel. S úsměvem si k sobě přitáhl to roztomilé stvoření a přitiskl jejich rty k sobě. Louis v té chvíli chtěl křičet radostí, protože se mu splnil jeho dlouho letý sen. Ještě lepší to bylo, když byl polibek prodloužen, on vytáhnut na Harryho klín a hra zapomenuta.

"Ok, kurva, Louisi." zavzdychal Harry do rtů druhého chlapce, když Louis obmotal své malé nohy kolem jeho pasu. "Ch-chceš si zašukat?" zasténal znovu a hýbal s Louisovými boky, aby oboum dopřál nějaké to tření.

"Yeah, prosím. Chci šukat." přikývl Louis bez rozmyšlení. Harry se postavil, Louis stále přitisknut na jeho těle, nohy kolem boků a ruce kolem krku, když byl odnášen, aby si našli prázdný pokoj. Zachvíli byl Louis hozen na postel a stáhl ze sebe poslední kousek oblečení, aby mohl kudrnáčovi pomoct s kalhoty. 

Opar alkoholu dělal své a proto se Louis dobrovolně nabídl, že bude ten dole. Vystrčil na Harryho svůj rozkošný zadeček a poslušně roztáhl nohy od sebe, aby měl kudrnáč lepší přístup. Hlavu si položil na ruce a čekal.

"Opravdu to chceš?" optal se Harry, když nasměřoval špičku svého ptáka do stahující se dírky.

"Oh, fuck, ano Harry. Ani nevíš, jak moc to chci!" zavzdychal Louis a nechal chlapce za sebou, aby do něj tvrdě přirazi. Nahlas vykřikl slastí a oba se na stejno začali pohybovat proti sobě. Alkohol Louise zbavil prvotní bolesti a ještě jim dopřával větší potěšení, když se k sobě tiskly dvě nahá těla v sexuální propojení.

"Jsi, tak neskutečně těsný!" zavrčel Harry a začal líbat krk modrookého, když do něj bez rozmyslů přirážel. Oba byli v agónii vzrušení, že je nezajímalo, že jsou v cizím pokoji, v cizím domě a rozdávají si to tam jako dvě zvířata a od dveří je někdo natáčí. Oba byli šťastní, že se můžou uvolnit s pomocí druhé osoby.

"Oh, ano tam!" vykřikl Louis ze všech sil, když Harry našel jeho místečko. Tvrdé přírazy byly směrovány pouze tam, aby se oba dostali do těch nejvyšších výšin.

"Bože, fuck." sténal kudrnáč, když se posadil a vytáhl si bruneta na svůj klín, aby změnil polohu. Louis opravdu rychle dosedával a nakonec šťastně a nahlas zasténal a vyvrcholil na své bříško a trochu i na tvář. Stáhl se kolem Harryho a ten se s výkřikem udělal do Louisovýho zadečku.

"Děkuju." zasmál se Louis a přitulil se k Harryho hrudníku, kde následně unaveně usnul. 

Netušil, že jakmile se vzbudí, tak muž jeho snů bude pryč. Netušil, že ho bude kudrnáč ignorovat, protože bude litovat toho co se stalo. A už vůbec ani jeden z nich netušil, že jakmile začne první hodina, tak ve všech učebnách začne hrát video, které někdo natočil. Video, kde si to tam oba rozdávají a video, které bude moct za to, že se tihle dva dají dohromady, založí rodinu a umřou šťastní.



Wowow :D nevím co si o tom budete myslet, ale mě se to líbí... částečně :D originální konec měl znít ,,Video, které mohlo za to, že následně spáchá sebevraždu,, ale jak si jsem dostala vyhubováno, že jestli to tam nechám, tak umřu :D

Mám na vás takovou výzvu... Vzhledem k tomu, že jsem začala být u této 'knihy' aktivní, tak bych od vás chtěla něco za odměnu...

Takže vás vyzývám... Místo dalšího výběru povídek 1. 2. 3. 4. .... atd. tak bude tohle:


Dva komentáře, který mě nejvíce potěší dostanou one shot na přání, tak se snažte pokud chcete one shot na přání :3 (NÉÉÉÉÉ vůbec vás nenabádám k tomu, abyste psali komentáře, vůůůůbec, jak si to můžete myslet? :DDD)

_LarryLS1_


Stylinson. || One shots ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat