I am not your bitch!

6.1K 208 3
                                    

Takže původně jsem měla v plánu napsat nějaký one shot, který by byl bez sexu, ale nedávno jsem se domluvila s jednou holčinou, která měla chuť napsat one shot a já jí nabídla, že jí ho klidně zveřejním :) A dneska mi ho poslala :D

Takže, abyste pochopili, tak tenhle one shot není odemně, ale od Terrsixxbiersackkral proto doufám, že se vám zalíbí a třeba zavítáte na její profil a na nějaký  z jejích příběhů se podíváte :) Užijte si one shot a napiště do komentářů názor na její zpracování :)

_LarryLS1_


Menší, především starší z páru seděl na kožené pohovce v obývacím pokoji a přemýšlel: Jak asi dlouho, jsem neměl se svým přítelem sex? Nevnímal okolí, byl se svými myšlenkami a plány na chvíli, kdy spatří muže se kterým je ve vztahu a přemluví ho k tvrdému sexu. Sezením a spekulováním, nad různými věcmi strávil Louis dobrou půl hodinu, dokud nepřišel chlapec s dlouhými, hnědými vlasy ve kterých tu a tam byla vlnka. Louisovi oči sjeli k zadku jeho přítěle. Bohužel měl smůlu. Ve výhledu mu bránila černá, delší mikina se zajímavými vzory, zakrývajíc to, co starší hoch chtěl tolik prcat.

„Ahoj" pozdravil Louis první. Bál se, že kdyby se neozval, Harry by ani nepostřehl že tam někdo je.

„Ahoj Louisi" usmál se a lehkým krokem přicházel ke staršímu, ten se zlomyslně usmál a jelikož jeho choutky neustávaly, nechtěl to skrývat. Nenosil masky, byl upřímný a co chtěl, řekl rovnou. Teď chtěl Harryho, jasná věc.

„Harry." Zavrčel vzrušeně a mladšího stáhl do svého klína.

„Nějakej nadrženej ne?" zavtipkoval Harry a cítil spalující pohled, kterého skenoval skrz na skrz. A to nebylo jediný co cítil. Tlak na svém pozadí... Louis se vzrušil.

„Ani nevíš jak. Jsem nadrženej jak svině." Dlaněmi sklouzl až na Harryho zadek a pořádně zmáčkl. Kudrnáč si nejdříve myslel, že jeho přítel pil, ale sám věděl co s ním dokáže dělat touha po sexu, a proto se ho radši neptal.

„Hmmmm" Dlaně staršího nenasytně mnuly Harryho pevný, vypracovaný zadek a neposlušné prtsy se dostávaly za lem kalhot a boxerek. Harold, už poněkud vzrušený, usedl rozkročmo na přítelův klín a nechal se vtáhnout do polibku. Vnímal jak kratší prsty si stále probojovávájí cestu k jeho vstupu. Celý byl od rozkoše a očekávání tak napnutý, že kdyby se naň zabrnkalo, praskne, jako struna na kytaře. Zavzdychal Louisovi do úst a bradou se poté opřel o jeho rameno a nechal přítelovi rty aby zpracovali jemnou kůži na krku. Stačilo pár letmých doteků na Harryho šíji a krku dostatečně na to, aby mu naskočila husí kůže. V Louisovi už vřel žár, který ho spaloval a popoháněl neprodleně dál. Zhrublým hlasem zašeptal dlouhovlasému do ucha.

„Harry, k sakru. Jsem nadrženej jako svině." Harry se usmál, ale poté úsměv svraštil jen do úzké čárky, protože se mu vůbec nezamlouvalo jak s ním přítel jednal. Louis pokračoval: „Mám chuť ti ROZ-ŠU-KAT zadek. Necháš mě, abych tě mrdal do bezvědomý?" Modrooký chlapec se ani nevšiml Harryho poměrně vztekem staženého obličeje.

„Ani nenapadne." Odsekl, a narovnal hřbet, aby zpříma koukal do studánkových očí.

„Co jsi to řikal ty malá děvko? Chceš snad aby tě to bolelo nebo co!" To už Harrymu nedalo, zvedl se z jěho klína a rozkřikl. Tohle už SAKRA přehnal!

„A co si to ty dovoluješ!" rozhazoval hekticky rukama aby dodal svému projevu více na vážnosti. „Stokrát jsem ti jasně řekl ať si tady nehraješ na bůhvíco. Rozumíme si!?" ukázal na strnulého Louise prstem. Mladší byl rád že tu ruku odtáhl, nejradši by mu jednu vrazil. „Už mě tohle tvoje chování sere. A hlavně ty tvoje prupovídky jako "Sténej pro mě děvko, udělej se pro mě, buď hodnej chlapeček" už mě to nebaví! Klidně si můžem zašukat, ale jestli si furt budeš hrát na domimantního, tak končim. Klidně budu dole, ale ty ze mě nebudeš dělat čubku. Rozumíme si?" Harry celý rozklepaný vzrušením zaryl prsty do vlasů aby uklidnil své splašené srdce. Upřímně doufal že to Louis pochopí. Ten tam seděl jak opařenej a vydejchával to, co mu bylo předhozeno. Uvědomoval si, že takhle zacházet s Harrym by neměl. Byl mu i celkem vděčný za jeho upřímnost, i když ho to víc jak překvapilo. Rozhodně takový jednání by od něj nečekal, ale co je moc, to je moc. Chvíli upřeným pohledem sledoval vysokého, dlouhovlasého kluka jak chodí z jedné části místnosti, na tu druhou, krok stále zpomaloval. Harry se jednoznačně uklidnil, avšak se nechtěl podívat směrem kde seděl Louis. I chuť po sexu zeslábla. Sesbíral si své odložené věci ze zemi, bezjakéhokoliv slova, či pohledu opustil místnost a vyšel o schodech do ložnice, ze které už nevyšel. Tedy jen pokud nemusel nutně na záchod, a to se vždy nenápadně podíval a zaposlouchal jestli nejde Louis.

Stylinson. || One shots ✔Where stories live. Discover now