Smrteľné klamstvo (DYLAN)

2.4K 155 4
                                    

 Odkedy odišiel Ranian s tou štetkou, vypil som asi tri poháriky whisky a nič to so mnou nerobilo. Nalial som si štvrtý a rozmýšľal o aktivite, ktorá by ma zabavila na celú hodinu. Sex s tou sukou, čo ju Ranian drží dole neprichádza do úvahy. Ten by mi zabral najmenej päť minút. Z premýšľania a hrdosti nad sebou samým, aký dokážem byť rýchly, ma vyrušilo silné klopanie na dvere. Lenivo som sa zdvihol a pobral sa otvoriť. Potiahol som guľovú kľučku na mohutných drevených dverách a uvidel Daverisa s jeho sestrou. Moje oči okamžite zaujala ona. Mala na sebe biele šaty, ktoré obtiahli jej dokonalú postavu. Veľké boky, zadok, objemné prsia, no aj tak nebola tučná. Bola chudá a sexi. Bledomodré dlhé vlasy sa jej zhrnuli do tváre, keď zafúkal vietor. Pootvorila plné pery a ľavou rukou si odhrnula vlasy z tváre. Tou druhou držala listovú kabelku čiernej farby. Pozrela na moje polonahé telo, ktoré som rád nechával vystavovať na obdiv. Moju hruď pokrývali tetovania, ale i tak sa nedali prehliadnuť výrazné brušné svaly a veľké ramená. Samozrejme, ruky nezaostávali. Tiež boli mohutné a veľké, presne ako môj kamarát schovaný pod čiernymi dlhými pyžamovými nohavicami. Keby sa mi podarí dostať Davínu, myslím, že by som ju roztrhol. Pretože je človek, a pretože som taký veľký. Zobral by som si ju nemilosrdne a tvrdo, tak, aby trpela a kričala moje meno, ale nie od rozkoše, ale od bolesti. Škoda, že vtedy prišiel Daveris. A je tu zas. Načo prišiel ? A priniesol aj svoju sestru, takže to bude vážne. Pozriem na Daverisa oblečeného v čiernom obleku s čiernou košeľou. Viem, že by som sa ho mal báť, ale opak je pravdou.

„Čo to máš na sebe ?" nadvihnem obočie a uchechtnem sa. Ani to s ním nepohne.

„Desaťtisíc." odvetí a prejde dnu, čím ma odsotí. Keby nebol syn zakladateľa, už by ležal polomŕtvy na zemi. Ten jeho oblek akože stál desaťtisíc ? To je môj týždenný príjem ! Parchant ! Čudujem sa mu, že si k sebe nepripúšťa ženské. Je taký dokonalý, bohatý a sexi. Preboha, už rozmýšľam ako ženská ! Pokrútim hlavou a prejdem do obývačky, kde sa už stihol usadiť na gauč. Lianine sa postavila vedľa neho. Prečo si nesadne ?! Nalial som whisky do ďalšieho pohára a podal ho Daverisovi. Vyčaril úsmev a napil sa. Ja som si zobral svoj nedopitý a postavil sa ku krbu. Oprel som sa oň a nohy si prekrížil. Daveris do seba nalial pohárik a položil ho na stolík pred seba. Jeho som sledoval iba jedným okom, svoj pohľad som venoval Lianine. Tá sa momentálne hrala s jedným z pírsingov pod perou. Jeden čierny pírsing mala pod perou na ľavej strane, s ktorým sa teraz hrala, a druhý, taký istý na pravej. Jej šaty, ktoré mala na sebe ju robili profesionálnejšou, no tie dva pírsingy a modré vlasy jej dodávali nespútaný vzhľad. Lodičky na nohách boli vysoké, ale i tak bola odo mňa stále o pár centimetrov nižšia. Mal som chuť zobrať ju hore, strhnúť z nej šaty a pretiahnuť ju. Nemohol som to urobiť, pretože to bola sestra syna samotného zakladateľa, a taktiež i dcéra zakladateľa. K nim sme si toľko dovoľovať nemohli, ale keďže ja a Ranian sme boli ich obľúbenci, neboli k nám takí krutí. Dokonca sme poznali aj ich priateľskú stránku, čo sa mnohým nepodarilo. Boli sme vyššia spoločnosť. To, že som tam stál polonahý, by mnohých pohoršilo, lenže Daveris bol kamarát, a tak to neriešil. Pri ostatných by neváhal a navliekol by ich sám do oblečenia. To bol on, náš pán. Nekompromisný, bezcitný, spravodlivý a najstarší upír z nášho rodu. Mal päťstodvadsaťtri rokov, no vyzeral na dvadsať päť. Ako každý upír, ktorý bol na tomto svete. Napríklad, ja mám tristodevätnásť, a vyzerám na dvadsať jeden. Som okúzľujúci. Všetky ženy v kluboch, po mne vrhajú zvodné pohľady. A zato aj zaplatia. Jednu si vyberiem, pretiahnem ju, a potom ju zabijem. Aby ju už nik po mne nemal. A takto to chodí každý večer, keď idem niekde von. Cez deň sa väčšinou zdržiavame, my upíri, doma, pretože slnko nás oslabuje. Sme na dennom svetle vyše štyroch hodín, sme vyčerpaní a potrebujeme čerstvú krv.

No, vráťme sa k tým ženským. Všetky po mne idú, len ona nie. Ani na mňa nepozrela, odkedy prišli, a ak aj áno, s pobavením a...pohŕdaním ? Nie som si istý, ale vzrušovalo ma to. Cítil som, ako sa mi vydúva puklina v rozkroku. Musel som to stlmiť, začal som sa naplno venovať Daverisovi. Kto by si pomyslel, že tá malá Lianine, ktorá bola ešte dvanásťročné dievča, keď ja som už vyvraždil stovky ľudí, ma bude takto vzrušovať ? Videl som ju veľakrát, ale nikdy nie v takýchto šatách a tak nebezpečnú a sexi. Jej dlhé nohy boli zakryté iba nad kolenami, takže som mal dobrý výhľad.

„Prišiel som sa porozprávať." začal hrubým hlasom Daveris.

„Hmm, a o čom by to tak mohlo byť ?" krútil som pohár v smere hodinových ručičiek a tekutina, ktorá v ňom ešte ostala vytvorila malý vír. Sledoval som iba ten pohár.

„To by si mal vedieť ty. A tvoj braček." dokončil a cítil som jeho pohľad. Odvrátil som ten svoj od pohára a pozrel mu vyzývavo do očí.

„Nehraj so mnou tie stupídne hry." napomenul som ho. Musím sa stiahnuť, priveľmi si dovoľujem.

„Ja že hrám hry ?! Myslíš si, že som sprostý ?! Myslíš si, že nezistím, že máte doma novú kurvu, a ani mi o nej nepoviete ? Dylan, pamätaj, že mi všetko musíte hlásiť ! Neznášam, ak neviem niečo, čo ostatní áno ! Dnes ráno som vyzeral ako najväčší hlupák ! Vraj ste zabili nejakých manželov a zobrali im dcéru ! Ako to, že o tom nič neviem ?! Doriti !" rozčuľoval sa a v momente bol pri mne. Sledoval každý môj pohyb. Odľahlo mi, že ešte nevie o probléme, ktorý sme s Ranianom vyrobili. Nemohol som mu povedať, že to dievča patrí rodine, ktorú vydávame za tých Rusov. Oklamali sme Daverisa, nevie, že sme sa zmýlili a zabili iných ľudí, ako sme mali. Tí sú stále nažive, a my ich musíme nájsť. A zabiť. Zatiaľ musíme hrať, že Davína je len ďalšia hračka, ktorú sme si zaumienili. Ale, ona naozaj bola len hračka. Tak v čom je problém ?

„Chceli sme ti ju predstaviť osobne. Malo to byť prekvapenie !" zasmial som sa. Ešteže som taký dobrý klamár.

„Neznášam prekvapenia !" zahučal a chytil ma pod krk. Privrel som oči. Prvé pravidlo je, že ak vás mláti syn zakladateľa, nesmiete sa brániť. Musíte ho nechať tak, on si môže robiť všetko. A nikto mu v tom nezabráni. Ani jeho sestra, ktorú nadovšetko miluje a ochraňuje ako srdce v hrudi. Uškrnul som sa, keď jeho stisk povolil.

„Mám chuť rozbiť tvoj úškrn !" zahrmel a pobral sa na odchod. Jeho sestra na mňa varovne pozrela a odkráčala za ním ako poslušný psík. Nesmierne sexi psík. Och, už mi z nej načisto preskakuje !

„Čo je ?" rozhodil som rukami, „Zase sa mám nudiť ?! Toto bolo aspoň trochu akčné..." kričal som za nimi. Jedinú odpoveď, ktorú som dostal bolo zabuchnutie dvere. Zasmial som sa pre seba a ľahostajne sa zvalil na pohovku. Načiahol som sa po fľaši whisky a celú ju dopil. Potom som zavolal jednej známej a zavolal ju k sebe. Upozornil som ju však, že má doniesť ešte dve dobré kamošky. Sú to štetky. Vravím, moje dobré známe. Stiahol som ešte tri cigarety a čakal na tie tri kurvy. Keď sa objavili vo dverách s nožíkmi zastrčenými za opaskami, vedel som, že si konečne užijem.                                                      

Vykrvácané cityWhere stories live. Discover now