Last day💕

2.6K 148 8
                                    

"Nemôžem uveriť že dneska je náš posledný večer." poviem Lukovi na obede. "Ani ja. Ubehlo to veľmi rýchlo."prikývne Luke. "Dneska večer žiadna party. Mám pre teba prekvapenie."usmeje sa na mňa Luke."Naozaj?"usmejem sa späť. "O 20:00 buď nachystaná a obleč si šaty."žmurkne na mňa Luke. Chcel ešte niečo povedať no v momente som sa prilepila na jeho pery. Okamžite spolupracoval. Svoje ruky som premiestnila do jeho vlasov. Uškrnul sa a tým mi dovolil vstúp do jeho úst. Jazykom som našla ten jeho. Začala sa vojna. Bolo to krásne. Trvalo to niekoľko sekúnd. Odtiahla som sa od Luka a pritúlila sa ku jeho hrudi.

Stojim pred zrkadlom a pozerám sa na svoj odraz v zrkadle. Dlhé blonďavé vlasy som si dala do vysokého copu. Obliekla som si čierne obtianuté šaty na ramienka a ku tomu som zvolila čierne zlatočierné lodičky, zlatú kabelku a zlaté doplnky. O pár sekund vôjde do miestnosti Luke. Má na sebe oblečený čierný oblek, čierne nohavice a bielú košeľu. Dokonca má aj kravatu. Vyzerá neskutočne. "Wow." výjde z mojich úst keď ho uvidím a Luke sa zasmeje a príde ku mne. "Si nádherna."pritiahne si ma za pás ku nemu bližšie. "Aj ty vyzeráš dobre."usmejem sa. Chyti ma za ruku. "Pripravená princezna?"opýta sa a ja prikývnem.

"Páni."zmôžem sa len na toto. Vstúpime do veľkej reštaurácie na lodi. Luke ma vzal na romantickú večeru plavbou loďou. "Poď." potiahne ma za ruku Lucas. Je tu tlmené svetlo a väčšinou sú tu iba zamilované páry. Poobzerám sa dookola. Všetko to tu vyzerá naozaj luxusne. Je to krásne. Nasledujeme mladú čašničku ktorá nás usadí uplne vzadu, kde nie je tak veľa ľudi. Ihneď odchádza. Lucas mi odhrnie stoličku a ja sa usadím. On sa usadí oproti mne. Nedokážem sa prestať usmievať. O pár sekund čašníčka donesie prvé jedlo. Pozrie sa na Luka a dobre že jej oči nevypadnú. Celého si ho obzerá."Všimol si si ako sa na teba tá časnička pozerala?"zasmejem sa a Luke sa na mňa udivene pozrie. "Naozaj?"opýta sa a ja prikývnem. "Vieš ja som mal oči len pre teba."usmeje sa a ja mu úsmev opätujem.

"Môžem prosiť?"zasmeje sa Luke. Vkĺznem mojou rukou do tej Lukovej a spoločne sa predierame na tanečný parket. Luke ma chytí okolo pásu. Svoje ruky položim na jeho plecia a spojim ich za krkom. Usmeje sa a pritiahne si ma bližšie. Začneme sa hýbať do rytmu tanca. Po pár sekundách sa ku mne Luke nahne. Pozrie sa na mňa a v očiach má iskričky. Nahnem sa k nemu ešte bližšie a Luke v sekunde spoji naše pery. Motýliky sa mi rozletia priam po celom tele. Srdce mi začne prudko byť a celé telo sa mi roztrasie. Jemne mi zahryzne do spodnej pery a odtiahne sa. Pokračujeme v tanci. S veľkým úsmevom na tvári.

Nadišiel ten osudný deň. Odchádzame z Pariža. Práve ma Laura drži v pevnom objati. "Len Luka neodkopni." pošepká mi a viac mi k tomu nepovie. Potom ma do objatia vtiahne Oliver. "Sľub že sa vrátiš."povie. "Obaja."venuje pohľad Lukovi. "Ja určite."poviem a usmejem sa. Rozlúčim sa s ostatnými a započujeme ako ohlásia náš let. "Tak poď." pokynie mi hlavou Luke. "Vedela si o tom že je pravdepodobnejšie že ťa zabije oslik ako že zomrieš pádom z lietadla?"zasmeje sa Luke.

Zobudím sa a zistím že stále letime. Mrknem na Luka, ktorý tiež zaspal. Opriem si hlavu o jeho rameno a spokojne zavriem oči. Keď ani po 10 minutách nezaspim tak ich znova otvorim. Zadívam sa na moje a Lukové prsty. Jemne mu pohladím ruku a usmejem sa. Veľmi mi záleži na Lukovi a vedela by som ho milovať, ale potom, potom je tu Harry. Milujem Harryho. Ale nedokážem sa preniesť cez to čo mi spravil. Viem že by si zaslúžil druhú šancu a bol by dokonalý priateľ ale po tomto výlete s Lukom to už asi nedokážem. "Na čo mysliš?"započujem a myknem sa od ľaku. "Na nič."poviem a zdvihnem hlavu z jeho pleca. "Vicky nevieš klamať."povie. "Nad našim vzťahom."poviem čiastočnú pravdu. "A čo si vydumala?"opýta sa."Nič lebo si ma vyrušil."zasmejem sa a jemu mykne kútikmi úst tiež. V tom nám ohlásia že sa máme pripútať, pretože budeme pristávať.

Problem Girl💕Where stories live. Discover now