Laugh💕

2K 128 4
                                    

"Stále si urazený?"uškrniem sa a začnem si hrýzť spodnú peru. "Prestaň!"povie Harry tvrdo a zapozerá sa na moju peru. "Čo mám prestať?"uškrniem sa a pokračujem v hryzeni svojej spodnej pery. "To čo robiš."zatne päste a snaži sa ovládať.No ja sa s nim ešte trošku pohrám. "Čo toto?"uškrniem sa a posledný krát si zahryznem do pery. Neovládne sa a v sekunde sa mi vrhne na pery. Víťazne sa uškrniem keď ma vezme na ruky a začne ťahať do postele.

Je sobota večer. Akurát sme s Harrym v bare a hrali sme spolu pravdu alebo napi sa.Musim priznať že za tieto dva dni sme sa stihli oveľa viacej spoznať. Stále neviem kto z nás je viacej opitý ale myslim že som to ja. Postavim sa že už pôjdeme na izbu no zapotácam sa a spadnem. Začnem sa smiať. Harry ma vezme na ruky a prehodi si ma cez rameno. Nebránim sa a proste si len spokojne vysím dolu hlavou. O pár sekund sme už na izbe. Hneď ako prideme do izby prejdem do kúpeľky a osprchujem sa. Umyjem si aj vlasy a celá sa odmaľujem. Keď výjdem zo sprchy zistim že som si nezobrala žiadne oblečenie a tak si dám iba nohavičky a Harryho veľké tričko pohodene na umývadle. Prídem do obyvačky kde leži Harry iba v teplákoch. Samozrejme zase bez trička. Hneď ako ma zbadá jeho oči zablúdia po mojom tričku a začne sa usmievať. Sadnem si ku nemu na gauč a on to už hneď okomentuje."Pekné tričko."oblizne si pery.Pritiahne si ma bližšie k sebe a začne mi vyhŕňať tričko."Prestaň nič pod tým nemám."uškrniem sa. "Vôbec nič?"uškrnie sa a ja nad jeho otázkou záporne pokývam hlavou.V sekunde sa prilepi na moje pery.Po pár sekundách sa odtiahnem."Vieš že nám môj brat dal pravidlo keď ma púšťal na tento výlet."uškrniem sa."Pravidla sú na to aby sa porušovali."uškrnie sa a vyzlečie mi tričko.

HARRY
Práve je 23:45 a Vicky vedľa mňa už zaspala. Vyzerá ako bábika. Je nádherna. Som neskutočne šťastný že som s ňou. Citim že deň čo deň ju začinam viacej ľubiť. Chcem sa zmeniť kvôli nej a verim že to dám lebo ona mi za to stoji.

VICTORIA
Neďeľa ráno a my s Harrym sedime na raňajkách na plaži. "Musiš uznať že tento výlet bol super."usmeje sa Harry a stlači mi ruku."Uznávam. A to sa ešte ani neskončil."usmejem sa."Mali by sme takto chodiť častejšie."usmial sa."Môžem len súhlasiť."poviem a pobozkám ho späť.

Sme už asi iba hodinu od domu ale kedže sme boli hladní zastavili sme sa na pumpe. "Kupiš mi aj tieto cukriky?"poviem detským hlasom na Harryho."Daddy ti kupi všetko."povie Harry. "Aj túto čokoladu?"opýtam sa zas."Áno všetko čo len chceš len prosim už poď lebo je za nami veľký rad."začne sa smiať Harry. Zobrala som ešte niaký energeťak a vlastne všetko čo sa mi zmestilo do ruk. Všetko som to hodila na pokladňu. "Už vidim že polovicu z toho nezješ."uškrnol sa Harry keď sme odchádzali už s nákupom."Nechaj sa prekvapiť!"zasmiala som sa keď sme prišli už ku autu.

"Som doma!"zakričim na celý dom keď pridem po dvoch dňoch. Vôjdem do obyvačky a tam všetci spia na gauči. Odfotim si ich a zakričim na plné pľuca."Som doma!"o pár sekund vidim 10 vystrašených oči ako sa na mňa pozera. Začnem sa strašne smiať."Si normálna?"povie Taylor a hodi po mne vankúš."Chýbala som vám?"začnem sa smiať.

Momentálne volám s Biou a upratujem pri tom. Strašne som sa smiala lebo Bia popritom ako so mnou volala spadla zo schodov. "Už si sa ukludnila?"zakriči Bia z počitača no ja som sa začala zas strašne smiať. "Čo tu je toľko smiechu?"prišiel mi do izby Luke. Ja som sa len smiala a nevedela prestať. "Dobre stačilo ti moja."povedal Luke zo smiechom a odniesol ma do postele kedže som ležala na zemi. "Nemáš horučku?"opýtal sa a začal mi merať teplotu. Ja som len pomedzi smiech ukázala na počitač kde sa už smiala aj Bia. "Bože Victoria svojim smiechom si zobudila celý dom."prišli do izby Taylor s Calumom. Ja som sa začala ešte viacej smiať a to už prišli do izby aj Ashton a Michael. Bia sa na kamere smiala a ja som sa už ani smiať nevládala už som iba zvuky vydávala a od smiechu so mnou len kmitalo." Tvoja sestra sa zbláznila."povedal podozrivo Ashton. "Už pred 17timi rokmi."povedal Taylor.Ja som sa neprestala smiať ani keď už odišli z izby.

Po polhodine nehýbania od revu a smiechu som sa postavila že sa pôjdem dole najesť. "No čo už si sa dosmiala?"povedal Luke keď som prišla do obyvačky. Ja som sa začala znova len smiať ale už nie tak ako hore. "Och nie."povedali naraz chalani a ja som dostala ďalši záchvat smiechu.Snažila som sa ukludniť a tak som zadržala nachviľu dych. "No nevypukni."povedal Taylor a ja som zas sputila smiech na celú obyvačku taký ako hore.

Problem Girl💕Where stories live. Discover now