Game💕

2.4K 135 4
                                    

Momentálne je 16:48 a my všetci sedime odpadnutí na gauči."Dobre všetko sme stihli ako sme mali.Už treba len povykladať darčeky na stôl a spraviť z nich piramidu a môžme sa ist chystať."povie Taylor.

S Biou sme sa začali spoločne chystať. Ja som jej žehlila vlasy zatiaľ čo ona mi maľovala očné tieňe. Nakoniec to dopadlo tak že sme si dali obe výrazne ličenie a vyžehlili sme si vlasy. Obe sme si dali čierné obtiahnuté šaty s čiernými opätkami a doplnky sme doplnili rovnaké takže sme s našimi blonďavými vlasmi vyzerali úplne ako dvojičky.Spoločne sme zišli dole."Victoria to čo máš oblečené?"povedal Taylor."Šaty."povedala som kľudne."Choď sa prezliecť."zvýšil hlas."Nebudem sa prezliekať."zvýšila som hlas aj ja."Moja sestra sa nebude pretŕčať v takýchto šatách."povedal už naštvaný."Ja sa nejdem prezliekať len kvôli tomu že sa ti to nepáči.""Keby si nebola moja sestra tak by sa mi to páčilo ale nie v spoločnosti chalanov ktorý myslia len na jedno!"zakričal a niekto zazvonil."Je tu Liam.Idem otvoriť dvere.Choďte sa skryť a ty sa prosim ťa ukludni."povedala som a ukázala na Taylora."Nebudeš-"chcel Taylor niečo povedať ale Ashton ho umlčal.Prešla som ku vchodovým dverám.Otvorila som dvere."Wau."vyšlo z Liamových úst keď ma zbadal."Poď ďaľej.V obyvačke ti vysvetlim prečo som ťa volala."povedala som."Dobre."povedal trochu nervózne.Prišli sme do obyvačky.Tľapla som rukami a všetci vyskočili z obyvačky."Všetko Najlepšie Liam."ozvalo sa zvonovo.

Oslava bola v plnom prúde.Myslim si že minimálne 90% z nás bolo už opitých."Poďme hrať flašu."zakričal niekto a my sme si posadali do kruhu."Takže prvá otázka pre nášho oslávenca."povedal Michal a uškrnul sa."Vyber si jednu babu a pobozkaj ju."Liam sa začal smiať."Bianca."povedal.Bia a Liam sú v poslednej dobe stále spolu.Prajem im to.Sú spolu zlatý.Bianca prišla k nemu a Liam na nič nečakal a okamžite ju pobozkal.Po pár sekundách sa odtiahli a chalani začali tlieskať a piskať. Zakrútila som flašou a pristála na Ashtonovi."Tak Ashtonik."začala som sa smiať."Sprav nám striptiz."uškrnula som sa a o pár sekund som už počula smiech."Toto je tvoje prianie?"uškrnul sa."Ano."začala som sa smiať. Bianca zapla hudbu a Ashton sa začal vlniť do rytmu hudby. Pomaly si vyzliekal tričko a keď ho mal už dole tak nad nim zakrutil nad hlavou.Ozval sa potlesk a piskot dievčať. Musim uznať že Ashton je hot. Moc hot.Po pár sekundach skončil a zakrútil flašou.Ako naschval pristala na mne."Tak Vickinka.Sprav nám striptiz."uškrnul sa.Toto bola čistá podpasovka!

Neviem koľko mohlo byť hodin ale zrazu sme tu ostali iba ja, Harry, Michael a Louis."Poďme hrať nikdy som."povedal Louis."Začinaš."uškrnul sa Harry."Nikdy som sa neočúral."povedal Louis a my sme sa začali smiať.Keď sa Michael napil začali sme sa smiať ešte viacej."Ani nevysvetľuj."povedal Louis pomedzi smiech."Nikdy som nemala sex v kine."povedala som a Harry vedľa mňa sa napil."S tebou do kina teda nejdem."začala som sa smiať a Harry na mňa žmurkol."Nikdy som neochutnal materské mlieko."povedal Harry a my sme sa začali neskutočne smiať."Ty si taký kokot."povedal Louis pomedzi smiech.Smiali sme sa tak hlasno že sme zobudili Caluma."Jebe vám dopiče je pól 7 ráno."začal sa smiať Calum keď zišiel dole.

HARRY
Ráno som sa zobudil a Vicky spala vedľa mňa. Je tak nádherna. Je ako porcelánová bábika. Niekedy keď ju obimám sa bojim aby som ju nerozpučil pretože mám pocit že je z porcelánu. Ako keby ani nebola živá. Ale potom mi dôjde že iba bláznim a zamilovavám sa do nej deň čo deň viacej a viacej. Nemôžem prestať myslieť na ten bozk. Bol to najkrajši bozk v mojom živote. No bojim sa že ona ku mne neciti toto iste a nemysli si to iste. No skôr či neskôr jej niekto prezradi moju povesť sukničkára a ona si ma bude držať od seba. Chcem aby pochopila že s ňou je to ine. Dúfam že to pochopi.

Problem Girl💕Where stories live. Discover now