Party life💕

1.7K 118 15
                                    

Zobudim sa na buchot. Započujem otvorenie dveri a ďalší rachot. Postavim sa a otvorím dvere na mojej izbe. Nájdem Luka rozcapeného na zemi ako sa smeje. Zrejme sám na sebe. Doľahne ku mne pach alkoholu. "Vstaň." prikážem mu a on ma až teraz zaregistruje. Usmeje sa na mňa. Pomaličky sa postavi. Zavriem vchodové dvere a zamknem ich. "Tak poď." chytim ho za ruku a potiahnem do izby. Usadím ho na posteľ a vyzujem mu topánky. "Zostaneš tu somnou?" opýta sa a usmeje sa ."Nezostanem."odpoviem a z tváre mu hneď zmizne úsmev. Zodvihne ruky a ja mu vyzlečiem tričko. Chyti ma za zadok a potiahne na seba. Obaja spadneme na posteľ. "Luke prestaň."poviem a postavim sa z neho. On ostane ležať a pozerá sa do stropu. "Vieš že nie som až taký opitý aby som sa nevedel vyzliecť sám?"uškrnie sa a pozrie sa na mňa. "Ale si natoľko drzý aby si mi to nepovedal."hodím po ňom vankúš. Otočim sa a odkráčam preč."Mám rad keď sa o mňa staráš."započujem keď odidem z izby. "Idiot."odkričim mu na odchod.

"Prepáč. No tak princezna."Luke ma donúti sa mu pozrieť do oči. No pusti mi ruku keď uvidi moje znechutenie. "Nechcel som ťa nahneváť. Prepáč. Som debil. Ale proste taký som."uškrnie sa." "To teda si."odvrknem a jemu mierne mykne perami a pokusi sa ma opäť chytiť za ruku. "Nie Luke. Stále sa na teba hnevám." poviem vážne. "Ale no princezna. Bála si sa o mňa?"opýta sa s jemným úškrnom. "Samozrejme že bála ty odiot."odvrknem a odídem z miestnosti. Prenásleduje ma až do kúpeľky. V rýchlosti sekundy ma oprie o dvere. "Vicky. Naozaj prepáč. Viem že sa na mňa hneváš ale ja ťa potrebujem. Ty zo mňa robiš lepšieho človeka. Proste. Neviem to vysvetliť. Ale je to tak. Naozaj ma to mrzí a sľubujem že to už nikdy nespravím. Len ma už neignoruj. Prosim."prikývnem a on sa usmeje. Nedokážem sa na neho hnevať. Obime ma a ja sa k nemu priviniem. Vdýchnem jeho vôňu. Jeho objatia sú moja droga.

"Nevidiš niekde obchod zo suvenírmi?"opýtam sa Luka keď sme v meste. "Tam je!"vykrikne a chytí ma za ruku. Potiahne ma smerom ku obchodu zo suvenírmi. Vstúpime dnuka. Začnem sa tu obzerať. Toľko krásnych veci. Nakoniec vyberiem jednu magnetku pre Taylora a jednu magnetku pre Biancu. A Harry? Opýta sa moje podvedomie. Nie na Harryho teraz nemôžem myslieť. Premiestnim svoje myšlienky na Luka. "Ideš niečo zobrať?"opýtam sa ho a chytim ho za ruku. "Magnetky pre Ashtona, Caluma a Michaella."povie. Zaplatime za magnetky a odideme z obchodu. "Už si hladná?"opýta sa a ja prikývnem. "Super." usmeje sa a zastane. "Poď."kývne hlavou na reštauráciu pred nami. Vôjdeme dnu a nájdeme si voľné miesta. "Čo si dáme?"opýta sa. "Teraz niečo vyber ty."poviem keďže som nám vyberala včera obed ja. "Ako mysliš. Dúfam že máš rada morské plody." myknem plecami. "Ešte som to nejedla." udivene sa na mňa pozrie. "To musíme napraviť." uškrnie sa. Zapozeráme sa na krásny výhľad pred nami. "Asi sa tu po maturite nasťahujem."Lucas sa zasmeje. "New York ti nestači?"opýta sa."Paríž je Paríž."odpoviem. "Chápem. A čo California?"usmeje sa. "Je to môj rodný domov. Milovala som to tam. A stále to milujem. Ale po smrti rodičov sa mi celé to mesto znechutilo. Všetky spomienky. Neviem to vysvetliť. Ale necitim že je to miesto kde by som chcela stráviť celý svoj život. Skôr si predstavujem niečo ako Pariž alebo Londýn."usmejem sa.

"Dneska je ďalšia party."povie Luke keď ležime na pláži. "Zas?"zasmejem sa. "Nate ma dneska narodeniny. Bol by veľmi rád keby sme prišli ale ak sa ti nechce isť tak chápem."povie a chytí ma za ruku. "Tvoji priatelia sú super. Ale vždy keď sme na párty sa iba pohádame."poviem. "Pohádame sa iba vtedy keď bozkávaš iných chlapcov."povie Luke. "Bozkávam ich preto lebo mi to prikazujú tvoji kamaráti."poviem. "Dobre tak moji kamaráti ti to nebudu prikazovať a nebudeme sa hádať."uškrnie sa Luke. "Dobre." odpoviem. "Dobre."

Momentálne sme na párty u Nata. Akurát sa rozprávam Lukovymi kamarátmi keď v tom Luke pride ku mne a vyzdvihne ma na ruky ako nevestu. "Luke daj ma dolu."začnem sa smiať keď ma Luke len tak odniesol od môjho rozhovoru s Laurou, Maxom a Natom. Luke prejde do kruhu kde ľudia hrajú flašu. Sadne si na zem a mňa posadi na neho. "Luke."uškrniem sa a chcem zaprotestovať no keď ma nechce pustiť a obíme sa k môjmu pásu tak neprotestujem. Hráme fľasu. Zas. "Vicky. Si v tomto kole nová. Pravda alebo odvaha?"uškrnie sa Matt. "Odvaha." poviem no už teraz viem že som si mala zvoliť pravdu. "Vyzleč si jednu časť tvojho oblečenia." povie a v momente ucitím Lukove ruky na mojich stehnách ako ich silno stlačia. "Prosim bby."zašepká mi do ucha. Keby som bola triezva tak toto určite nespravim. Vyzlečiem si croptop a položim ho vedľa seba. Ozve sa potlesk a krik. Otočim sa na Luka. Vyzlečiem mu tričko. Celou miestnosťou sa ozve krik a piskot. Oblečiem si Lukové tričko a sadnem si späť na Luka. Obíme ma okolo pásu."Čo to robiš?"opýta sa Matt. "No povedal si že si mám vyzliecť jednu časť môjho oblečenia ale nepovedal si že si nemôžem obliecť jednu časť Lukovho oblečenia."zasmejem sa a odpijem si z fľaše. "Ty mrška." uškrnie sa Matt.

"Všetko najlepšie Nate." zakričime všetci zborovo a Luke vystreli šampanské. Začne ho po nás všetkých striekať. Má už zopár promile v sebe a preto netrvá dlho a Luke zakopne a celé šampanské skonči na mne. "Luke!"zakričim keď mi bielé tielko začne nasávať šampanske. "Ešte tu trochu zostalo."zasmeje sa Luke a zvyšok šampanského ktorý tam ostal mi vyleje na prsia. "To nemysliš vážne!"buchnem ho po pleci. Začne sa smiať ako malý chlapec. Chytim pohár vody a vylejem mu ho na hlavu. Začnem sa smiať a spolu so mnou aj všetci v miestnosti. Luka nachviľu prejde smiech no keď sa na mňa pozrie opäť sa začne smiať. "Toto si nemala Victoria." povie Luke a rozbehne sa po mne. Začnem utekať. Vybehnem z dveri a utekám smerom ku východu. "Aaaaaa!"začnem kričat keď si všimnem že Luke uteká za mnou. Dobehnem ku vchodovým dverám. Otváram dvere a jednou nohou som už von keď v sekunde ma Luke stiahne dovnútra a oprie o dvere. "Luke pusti ma som celá mokrá."zakričim zo smiechom no Luke sa ku mne pritlači ešte viacej. Je celý mokrý. Kvapky vody mu padajú z čela. Začnem sa smiať. "Tak ty sa smeješ?"uškrnie sa Luke a preloži mi ruky za chrbtom. "Luke."povzdychnem od zimy keď na moje tričko nasiakla voda z jeho vlasov. Luke sa priblíži nebezpečne blízko ku mne a naše pery delia pár milimetrov. "Luke je mi zima."zašepkam a Luke mi v sekunde prehodi jeho košelu cez plecia. Pohľad na Luka iba v nohaviciach môjmu podbrušku pridáva problémy. Luke si ma pritiahne za pás k sebe a zapozerá sa na mňa. Prejde mi palcom po spodnej pere. V sekunde sa ku mne Luke otoči chrbtom. Chytím ho za chrbát. "Luke si v pohode?"opýtam sa. "Ani nevieš čo so mnou robiš Victoria."otoči sa späť ku mne a chyti ma za ruku. "Raz ti to ukážem."usmeje sa.

Problem Girl💕Where stories live. Discover now