Together💕

2.3K 133 0
                                    

"Prezentácia Irwin,Hemmings, Styles, Malik."zakriči profesorka a spolužiaci začnu tlieskať.Práve sme odprezentovali našu prezentáciu a všetci sme si posadali na miesta.Dostali sme za 1."Toto bola naša posledná prezentácia.Touto prezentáciou uzatváram aj tento tematický celok a pripravime sa spoločne na ďalši.Skupiny som vám už samozrejme pripravila."povedala a začala čitať skupiny.Dlho som nepočula svoje meno keď zrazu povedala:"Irwin, Hood, Tomlinson.Som z Ashtonom a Louisom.Aspoň nie som z Ashley alebo Nataly. Od toho incidentu v jedálňi na mňa už neprehovorila. "Dnes o 19:00 u vás doma bábika.Louis už o tom vie a nie sa neberie ako odpoveď."prehovoril Ashton ktorý sa zjavil pri mne z ničoho nič. A tak rýchlo ako aj prišiel aj odišiel.

Konečne doma.Otvorim dvere a vyzujem si topánky.Zavesim si koženku na vešiak a odkráčam do kuchyňe. Z krabice si vezmem dva kúsky pizze a položim si ich na tanier. Premiestnim sa do obyvačky že si vklude pozriem The vampire diaries ale v obyvačke zas nájdem 5 chalanov."No jasne že sa čudujem veď vy tu už bývate."poviem a chcem si sadnuť na gauč no celý ho zaplnili.Tak sa proste hodim na Taylora."Heej."začne sa smiať a posunie ma doprava na Caluma no on akurát jedol čipsy a keď ma na ne Taylor hodil celé sa mu vysipali.Začnem sa smiať a začnem jesť čipsy zo zeme.Čipsy si zabalim do pizze a tak to všetko spolu jem.Momentálne je mi úplne jedno že to jem zo zeme. "Nechápem ako môžme byť my dvaja súrodenci."uškrnul sa Taylor. "Tiež si vravim že ako je to možne keď ja som taká užasná, mudrá a talentovaná."začnem sa smiať."Antitalentovaná si chcela povedať."povedal Taylor."Narcistická." povedal Luke."Ukecaná."povedal Calum."Tvrdohlavá."povedal Michael."Arogantná."povedal Ashton zo smiechom."Vy ste sa zas na mňa dohodli."poviem urazene. "Nie sestrička to je proste pravda na ktorej sme sa všetci zhodli."začnu sa smiať."

Akurát som vonku s Harrym.Išli sme sa prejst do Bronxu."Vicky chcel som sa ťa niečo už dlhšie spytať."povedal Harry."Áno?"usmiala som sa."Viem že je na to ešte asi priskoro.Ale chcel by som sa ti s niečom zdôveriť.Chcem aby si ma lepšie spoznala."povedal s kamennou tvárou."To budem len rada."povedala som a stisla mu ruku."Neviem ako by som začal. Ale chcem aby si vedela že to s tebou myslim na 100% vážne.Takže.Nie vždy som bol takýto. Nie vždy som bol k dievčatam milý, zlatý a gentleman. Jednoducho bol som sukničkár. Baby som striedal len na jednu noc, do vzťahu som išiel iba s cieľom aby mi to dievča dalo svoje telo, bral som baby len ako zábavku. No jednoducho ma to prestalo baviť. Prišlo mi zle zo samého seba. Nevravim že som teraz vymenená osobnosť no už tri mesiace som nemal žiadnu babu. Snažim sa byť lepšou verziou samého seba. Prestal som už riešiť vzťahy no jednoducho keď si prišla ty...Neviem ako to opisať. Moje city k tebe sú neopisateľne. Poznáme sa krátko no ja mám naozaj pocit akoby som ťa poznal celý život. A mám pocit že možno ty si to čo by ma mohlo spraviť lepšim človekom. Už od prvej chvile ako som ťa stretol som sa ťa chcel spýtať či budeš moje dievča ale nemohol som. Povedal som si že teraz to musim spraviť všetko uplne inak. No a potom pridal Luke tu fotku s tebou. Nevedel som vôbec na čom som. No a potom som ťa pobozkal. A ty mňa späť."uškrnul sa Harry a stlačil mi ruku. "Neviem ako to ty citiš. Ale ak to citiš aspoň trošku tak ako ja tak potrebujem vedieť či je niečo medzi tebou a Lukom?pretože potom mi už nič nemôže stáť v ceste."dokončil svoj monológ Harry."Ja a Luke sme len priatelia. To s tou fotkou bol len omyl. Spravil to len pre to aby ťa naštval. Bolo medzi nami niečo ale to je už uzavreté."povedala som a usmiala sa. "Tak v tom pripade nemám čo viac povedať len to že ak mi dáš šancu dokážem ti že kvôli tebe sa zmenim a budem tým najlepšim chlapcom na svete. Victoria Irwin budeš moje dievča?"usmial sa Harry."Áno."zasmiala som sa a pobozkala ho.

Harry ma vyhodil pred Biiným domom. Začal sa usmievať."Čo sa usmievaš?"opýtam sa zo smiechom."Som šťastný."usmial sa a pobozkal ma."Ahoj princezna."povedal mi keď som vystupila z auta."Ahoj princ."zasmiala som sa a zakývala mu na cestu.On sa iba usmieval.Milujem jeho úsmev.Zaklopala som na Biine dvere a o pár sekund mi už otvorila Bia. Ja som sa začala automaticky usmievať."Vicky čo tu robiš?"opýtala sa."Prepáč že som ťa takto prepadla ale musim ti niečo povedať."poviem."Nepočkalo by to do zajtra rána? ale tak poď ďalej."zasmiala sa a išli sme do jej izby. Usadili sme sa na posteľ."No už mi povieš prečo sa stale usmievaš ako slniečko na hnoji?"uškrnula sa."Ja a Harry.Sme spolu."povedala som."Wau.Gratulujem."usmiala sa a objala ma."Neverim že máme obe frajerov v rovnaký čas. A ešte aj oboch kamarátov. Môžme spolu chodiť na 4ité rande. A budeme všetci spolu oslavovať výročie. A budeme taká tá super zamilovaná 4ka."začala sa smiať Bia."Som šťastna za teba aj za mňa veľmi.Ale teraz mi to všetko povedz pekne od začiatku."povedala Bia s veľkým úsmevom.

Problem Girl💕Where stories live. Discover now