Why💕

2.1K 107 27
                                    

Po desiatich kolach pravdy a odvahy ma to prestalo baviť a rozhodla som sa isť na záchod. Keď v tom uvidim niečo čo by ma ani v zlom sne nenapadlo.Harry na gauči sa oblizuje s niakou blondinou. Na celom tele mi naskočili zimomriavky. Neprestávala som sa triasť. Chcela som zaostriť zrak no videla som iba siluetu farieb. Nemohla som dýchať. Strašne sa mi zatočila hlava. Zmocňovala ma panika. Srdce mi bilo tak rýchlo akoby malo vybuchnúť. Zachytila som sa o kuchynsku linku. To sa mi snaď sniva? Napila som sa studenej vody. Po chvíľi sa mi spomalil tep. Prišla som bližšie a snažila sa zaostriť zrak. Harry neprestaval bozkávať blondinu. Celým mojim telom prešiel neskutočný hnev. Na nič som nečakala a rozbehla som sa ku skupinke kde bol Luke, Ashton a Zayn.Po licach mi začali tiecť slzy. Jedine čo som teraz chcela je aby Harry trpel rovnako ako ja."Vicky?"ozval sa Luke ustrachane. Na nič som nečakala a v momente som spojila naše pery.

Au. Zobudim sa a citim len ostru bolesť.Otočim sa na druhu stranu a ostanem ležať na niekoho hrudi."Luke?"opýtam sa prekvapene."Dobre ránko princezna."povie Luke a posadi si ma na neho.Vlasy mi založi za ucho a pohľadi mi lice."Čo sa včera stalo?"opýtam sa zmätene."No hrali sme fľašu a Emma mala spraviť striptiz a potom-"chce dopovedať Luke no ja mu skočím do reči"Preskoč to a dostaň ma k tomu ako si sa tu dostal."poviem."Ani neviem ako to začalo ale viem že sme boli v obyvačke a ty si prišla za mnou a začala si ma bozkavať. Ja som ťa zobral do izby lebo som videl že si plakala. Stále som sa ťa pýtal čo ti je no nechcela si mi to povedať a až nakoniec si povedala že sa Harry olizoval s niakou blondinou. Potom si zaspala. Ani som sa ťa nedotkol.Prisaham. V takom stave by som si to nedovolil."povie Luke a uškrnie sa."Si užasný."poviem a obimem ho."Ja viem."povie a ja mu roztrapatím vlasy.V tom momente si spomeniem na Harryho a po lici mi stečie slza."Bábika."prehovori Luke a zotrie mi slzu z lica."Rozbijem mu hubu."povie Luke a odhodi ma zo seba.V momente sa rozbehne von z izby."Luke!"začnem za nim kričat.Rozbehnem sa za nim dole.Všetci sedia v obyvačke.Harry sedi sám vonku na terase."Ty hajzel pojebany!"zakriči Luke a o pár sekund Harrymu pristala rana na tvári.Harry spadol na zem aj so stoličkou. Teraz už zlomenou stoličkou."Máš to najlepšie dievča na svete a takto sa k nej správaš?"kopol mu do brucha Luke.Harry sa vôbec nebránil."Kokot vyjebany!"kopol mu Luke do tváre."Dosť!"zakričal Taylor a odhodil Luka od Harryho."Čo sa včera kurva stalo?"zakriči Taylor.

Nenávidim ho. Harry od nás pred pár sekundami odišiel. Taylor ho vyhodil. Nedokázala som ho ani počuvať. Nepustila som ho k sebe. Taylorovi povedal že si naňho sadla blondina a okamžite ho začala bozkávať a bol v tom že som to ja a keď to zistil ju hneď odstrčil. Taylor mu na to uštedril pár pekných rán. Ako si niekto dokáže pomýliť vlastnú frajerku?Nedokážem nad tým premýšlať. Nedokážem to prijať. Nedokážem nič citiť. Lebo jedine čo ucitim je bolesť. Ignorujem svoje pocity.

"Luke?"vôjdem dnuka do jeho izby."Ahoj princezna."usmeje sa Luke ktory sedi na posteli aj s gitarou.Gitaru položi na zem."Chcela by som sa ťa niečo spýtať."poviem a sadnem si ku nemu na posteľ."Počuvam."uškrnie sa."Pôjdeš so mnou do Pariža?"uškrniem sa a stlačim mu ruku."Princezna."pohľadi mi ruku."A čo Harry?"opýta sa."Nechcem sa o ňom rozpraváť. Potrebujem od neho pauzu. Od tochto mesta. Od všetkého. Neviem čo si mám o tom myslieť a potrebujem si vyvetrať hlavu. Nedokážem na to ani len pomyslieť. A ty si ten najlepši ktorý mi pomôže si poriadne užiť Pariž, dobre to tam poznáš, vždy ma vieš rozosmiať a hlavne si môj najlepši kamarát a to teraz najviac potrebujem."poviem a usmejem sa."V tom pripade sa priprav na najlepši výlet tvojho života princezna."uškrnie sa a vtiahne ma do objatia.

"Vicky si si istá že chceš brať Luka do Pariža?"opýta sa starostlivo Taylor. "Prečo?"opýtam sa."Môžeš zobrať hocikoho. A myslim že takto ukončiť svoj vzťah s Harrym nie je najlepši spôsob. Ľubiš ho a pušťať sa na dovolenku s Lukom nie je ten najlepši nápad ako toto vyriešiť."povie Taylor."Ja sa s Lukom nejdem dávať do vzťahu. Beriem ho ako najlepšieho kamaráta rovnako ako Biu alebo Ashtona. A s Harrym je koniec. Ubližil mi najhoršim spôsobom akým mi ubližiť mohol."poviem. "Budeš možno prekvapená tým čo ti poviem, ale Harry ťa naozaj ľubi. To čo ti spravil je niečo začo si po zvyšok života zasluži mať rozbitú tvár z mojich hánok ale keď mi o tom rozprával na druhý deň nepamätal si to, tiekli mu slzy a úprimne to ľutoval. Nedovolim mu aby ťa ďaľej trápil ale mala by si sa s nim porozpraváť predtým ako odideš. Viem že ho ľubiš a on teba."povie Taylor. "Ľubim ho ale momentálne naňho nemôžem myslieť pretože začnem citiť. A keď začnem citim budem citiť len bolesť. Porozprávam sa s nim. Ale potrebujem pauzu. Do Pariža s Lukom pôjdem a keď sa vrátim, tak potom sa rozhodnem."

"Naozaj si to nechceš rozmyslieť?Spravime si babskú jazdu."snaži sa ma presvedčiť Bia."Bia s tebou pôjdem do Londýna. A s Lukom do Pariža. Aj tak to všetko on zaplatil."poviem už po 100 krát."Mne ide o to že Luke k tebe citi niečo viac ako len kamarátstvo."povie Bia."Luke je môj najlepši kamarát. Tak prečo by som k nemu nemohla citiť niečo tiež?"zakričim."Vicky miluješ Harryho a on teba. Ty to vieš, on to vie, Luke to vie. A ja len nechcem aby na to doplatil aj Luke."stlači mi ruku."Môžte už všetci prestať spominať Harryho? Už nechcem počuť to slovo. Potrebujem pauzu Bia. Potrebujem odisť. Sľubujem že keď sa vrátim ti to všetko vysvetlim ale nedokážem momentálne myslieť na Harryho. Boli ma už len pomyslenie naňho."

Problem Girl💕Where stories live. Discover now