Birthday💕

1.9K 121 16
                                    

O MESIAC NESKÔR
Dneska mám narodeniny. Zatiaľ som to nikomu ešte nepovedala. Teda okrem Taylora. Vstanem z postele a prejdem ku môjmu kozmetickému stolu. Namaľujem sa výraznejšie a vyžehlim si vlasy. Oblečiem si čierne mini šaty s rolačikom.Ku tomu si dám čižmy, čiernú kabelku a doplnky. Spokojná so svojim outfitom prejdem do kuchyňe na raňajky a potom do školy.Nikto v kuchyni nie je. Tak sa rozhodnem spraviť si kávu. Dorobim si kávu a keď sa otočim skoro dostanem infarkt."Všetko Najlepšie!"predomnou stoji Taylor s tortou v ruke, Luke, Ashton, Calum, Bianca a Harry."Ale veď...ako to viete?"opýtam sa prekvapene."To si nám svoje narodeniny chcela tajiť navždy?"povie Bia."Nerada oslavujem svoje narodeniny a dneska by som vám to povedala."poviem s úsmevom.Trápne ticho preruši Taylor."Všetko najlešie sestrička."povie Taylor a rozbehne sa ku mne a vtiahne ma do objatia."Ďakujem braček."poviem a dám mu pusu na lice. Podá mi do ruky tortu a malú krabičku." Taylor vieš že neznášam darčeky a prekvapenia."pozriem sa naňho prisne."Len to otvor."uškrnie sa Taylor a prekriži si ruky na hrudi.Otvorim krabičku a v nej vidim malý klúčik od auta."Taylor ak si spravil to čo si myslim-"uškrniem sa a rozbehnem sa ku oknu. Pred domom stojí Bentley. Moje Bentley!"Ty si blázon!"poviem a rozbehnem sa k nemu. Hodim sa mu do objatia."Ďakujem ďakujem ďakujem ďakujem."začnem sa smiať. "Som rád že sa ti páči."uškrnie sa."Páči? Už teraz ho milujem!"zakričim a pobozkám ho znova na lice."Si najlepši brat na svete!"znova sa na neho hodim."Dobre už by aj stačilo."začne sa smiať Taylor.Prejde ku mne Luke."Tak princezna.Ja ti prajem všetko len to najlepšie. Aby si bola zdravá, šťastná, aby sa ti v živote len darilo a aby ťa Harry počuval."uškrnie sa Luke a podá mi darček."Luke-"chcem namietnuť no on mi hneď povie že ho mám otvoriť.Je tam letenka pre dvoch do Londýna a letenka pre dvoch do Pariža.A ku tomu veľká taška sladkosti."Ty si sa zbláznil Luke. To nemôžem prijať."ohradim sa."Nie neberiem ako odpoveď. Si moja najlepšia kamarátka a 18 máš len raz tak si to vychutnaj. A navyše jednu letenku ti aj tak už dlžim."uškrnie sa Luke a ja mu okamžite skočim do objatia.

Takto to pokračovalo až kým mi každý nedal svoj darček. Od Ashtona som dostala výlet do New Yorku, plnú tašku sladkosti a plnú tašku alkoholu. Od Caluma som dostala gitaru.Áno gitaru. Ku tomu plnú tašku sladkosti,alkoholu,cigariet,kondómov. Od Michaela som dostala 3 kusy spodného prádla.Áno spodného prádla. A ku tomu tiež plnú tašku sladkosti a alkoholu. Od Bianci som dostala taštičku plnú oblečenia, taštičku plnú kozmetiky,  taštičku plnú alkoholu a sladkosti a ku tomu obrovský fotoramik preplnený našimi fotkami. Od Harryho som dostala taktiež veľkú taštičku plnú sladkosti a alkoholu, plnú tašku spodného prádla, plnú tašku oblečenia a ku tomu mi dal vlastnoručne vyrobenú knihu spomienok od našho zoznamenia ako dlho sme spolu. Dva mesiace. Bol to najkrajši darček zo všetkých.

"Ďakujem vám." zakričim do plnej miestnosti ľudi už asi po tisicí krát za tento večer a zoskočim zo stola.Pripravili mi tajnú oslavu a prisli sem doslova všetci.Aj ľudia ktorých nepoznám.

Po tom ako mala Emma spraviť striptiz, Zayn mal nahý zazvoniť susedom s tým že je sirota a oni ho vyhodili že máme byť tichšie a Harry s Niallom mali súboj v twerkovani som si myslela že dneska mám už šťastie. Keď v tom ukázala flaša na mňa. V momente som sa dosmiala. "Tak Vickinka správ nam striptíz."uškrnul sa Ashton. Here we go again.

Au.Zobudim sa a citim len ostrú bolesť v mojej hlave. Postavim sa no v tom si musim hneď sadnúť. Som vo svojej izbe. Postavim sa znova no zakrúti sa mi hlava a v momente utekám do kúpeľky. Prečo si nič nepamätam od toho striptizu? "Vicky si v pohode?"vôjde do kúpeľky Bianca. "Hej nechoď sem."poviem a vygrciam sa. "Moc v pohode nie si."uškrnie sa Bia a chyti mi vlasy. "Moja."začne sa smiať Bia na tom ako grcám. Keď dogrcám, postavim sa a umyjem si tvár. "Prečo si nepamatám nič od toho striptizu?"poviem Bii.Ona sa len začne smiať."No ako to len povedať. Včera ste si s Lukom a Ashtonom dali Mko."uškrnie sa."Čo sme si?"uškrniem sa."Asi by sme mali isť dole."povie zo smiechom.Dám si na seba mikinu a leginy lebo som len v spodnom prádle a spolu s Biou zideme dole. "Dobre ránko."začnu sa smiať chalani keď zideme dole.Taylor otvoril usta že niečo povie no hneď som mu zakryla usta."Ani nehovor."iba sa začal smiať.

Išla som sa osprchovať a dať trocha do kopy a keď sa vratim do obyvačky skoro som infarkt dostala."To vy zas pijete?"začnem sa smiať keď si tu všetci robia afterku. "Oslavujeme celý vikend."uškrnie sa Michael. "To ste sa vážne stihli všetci za tu pol hodinu opiť?"uškrniem sa. "Hej až na Caluma ten povedal že až večer."uškrnie sa Ashton. "Koľko toho už stihli vypiť?"opýtam sa Caluma a sadnem si ku nemu na gauč. "Veľa."uškrnie sa."Si strašne hot."pride ku mne Harry a začne mi bozkávať krk."A ty strašne opitý."uškrniem sa ale nechám ho.

Problem Girl💕Where stories live. Discover now