25. dio

694 37 9
                                    

-"izvini, ne cujem te! Ponovi!" Rekla je Ema glasno da bi nadjacala muziku.

Bile smo na Taibovoj rodjendankoj zabavi. Danas puni 18 godina. Organizovao je zabavu u vikendici. Doslo je toliko ljudi i sve je bilo puno. Taiba sam vidjela na pocetku, a onda se negdje izgubio.
-"odoh napolje!!" Rekla sam i pokazala na vrata. Ema je klimnula glavom.

Odmah nakon sto sam otvorila vrata osjetila sam val svjezeg zraka. Prisla sam ogradi i uzivala u povjetarcu. Na nebu su posvuda bile zvijezde, ti mali svijetleci dragulji razasuti u tami.

Pokusala sam da prepoznam sazvijezdja i odjednom sam osjetila dvije ruke oko svog struka.
-"sta radis ovdje sama?" Prosaputao ja Taib toliko tiho da sam ga jedva cula.
-"izasla sam..malo..na svjez zrak" jedva
sam sastavila recenicu. Kada je tako blizu mozak mi zablokira, koljena klecaju, disanje ubrza, a srce preskace.

Taib se malkice odmaknuo, zatim me lagano okrenuo sebi, tako da sam mogla vidjeti njegove prelijepe oci. Oci tamne poput noci bez zvijezda. Gledao me i uzeo za ruku, zatim je lagano pomjerao ruku nagore, sve do mog vrata. Cijelo vrijeme me gledao u oci. Sklonio je kosu, te se nagnuo i spustao kratke poljupce na vrat. Onda me opet pogledao i ovaj put poljubio usne. Stavila sam ruke njemu oko vrata, a on svoje vratio na struk. Zatim ih je spustio do nogu i podigao me na ogradu. Da je bilo ko drugi to uradio odmah bi skocila iz straha da cu pasti, ali ovo je bio Taib. Vjerovala sam mu i potpuno mu se prepustila. Ruke je stavio ispod moje majce na kukove i povukao me jos blize sebi. Poljubac je na pocetku bio njezan i blag,a kasnije sve intenzivniji i strastveniji. Njegove usne su se savrseno uklapale sa mojim. Po cijelom tijelu sam osjetila trnce, srce mi je lupalo kao ludo, a u stomaku sam osjetila mnogo vise nego samo leptirice. U meni je doslo do ekplozije emocija. Pod njegovim dodirima moja je koza gorila. Odmaknuo je svoje usne od mojih i spustio ih na moj vrat. Iskljucila sam sve oko sebe, glava mi je bila prazna. Samo smo bili on i ja. Sve bih dala da mogu zaustaviti vrijeme, da se ovaj trenutak nikad ne zavrsi.

-"hej ljudi!!..ouuu ouu ouu..sooooorryyy" rekao je Malik i stavio ruke na lice.

Taib se odmaknuo ali me jos uvijek jednom rukom drzao, da ne bi pala sa ograde. Pogledao me i nasmijao se. Gubila sam se u njegovim ocima.

Zatim se okrenuo prema Maliku, koji je ocigledno bio pijan.
-"reci gospodine" rekao je Taib,na sto je Malik sklonio ruke sa lica.
-"hajte sa igrmo istine izazova" promrmljao je.
-"eto nas" rekla sam i Malik se vratio unutra.     

Ponovo sam pogledala Taiba
-"neces mu pomoci?"
-"u vezi cega?"
-"pa totalno je pijan"
On se na to samo nasmijao i rekao
-"nije mu prvi put,snacice se on vec"

Zatim me podigao i prebacio preko ramena. Vristala sam i otimala se, ali protiv njegovog istreniranog tijela ni u snu nisam imala sanse. On se srdacno smijao i nije me spustao dok nismo stigli do ostalih.

// ostavite komentar💖☺️

Njegova tajnaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora