Αναστολή

785 99 43
                                    

Η υπόλοιπη μέρα, ένιωσα να περνάει με δυσκολία. Το μεσημέρι, αφού φάγαμε, καθίσαμε όλοι στο σαλόνι και είχαμε την πρώτη μας συζήτηση μετά από πολύ καιρό, κάτι που με χαροποίησε. Δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με τον Ίαν, όμως έβλεπα πως και κανένας άλλος δεν ήταν πρόθυμος να το κάνει. Στην Νικόλ δεν είπα τίποτα για την συνάντηση που είχα με τον διευθυντή και την εξοδο μου από την υπόθεση. Ολόκληρο το απόγευμα προσπαθούσα να δείχνω φυσιολογική. Προσπάθησα να ελέγξω τα αρχεία από τις κάμερες του σπιτιού αλλά για έναν διόλου περίεργο λόγο, δεν μπορούσα. Φαίνεται πως ο διευθυντής είχε κάνει πράξη τα λόγια του. Το βράδυ, ενώ οι άλλοι αποφάσισαν να βγουν έξω, προτίμησα να μείνω στο σπίτι καθώς ήξερα ότι θα με παρακολουθούσαν. Έτσι, πέρασα την ώρα μου βλέποντας μια ταινία στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα να με πάρει ο ύπνος στον καναπέ.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα από τον ήχο του κινητού μου. Άπλωσα το χέρι μου προς τη μεριά του τραπεζιού, όπου βρισκόταν, και αφού το πήρα στα χέρια μου, απάντησα.

《Παρακαλώ;》είπα κάπως νυσταγμένα καθώς σηκωνομουν όρθια.

Πράκτορα Πάρκερ;》ακούστηκε η φωνή του διευθυντή μέσα από το ακουστικό.

《Η ίδια》,απάντησα προσπαθώντας να ακούγομαι φυσιολογικά.

Εξετάσαμε τα χθεσινά σας λεγόμενα και καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα》,είπε και περίμενα με ανυπομονησία να ακούσω την συνέχεια.《Ο Τόμσον θα βγει από την φυλακή με αναστολή δύο μηνών》.

Άφησα την ανάσα μου να βγει ελεύθερη από την ανακούφιση.《Ευχαριστώ》.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιστρέφετε ξανά στην υπόθεση. Θα την ολοκληρώσουμε εμείς. Να στηλουμε κάποιον να πάρει τον Τόμσον απο την φυλακή;

《Όχι, δεν χρειάζεται. Ποτέ θα πάρει το σήμα του πίσω;》

Το σήμα του θα επιστραφεί όταν κλείσει η υπόθεση. Μέχρι τότε, ο Τόμσον, μπορεί να διανέμει στο σπίτι όπου βρίσκεστε αλλα απαγορεύεται να έχει την οποιαδήποτε επαφή με κάποια υπόθεση. Καλή σας μέρα》,είπε και πριν προλάβω να πω κάτι άλλο, το είχε κλείσει.

Τέλεια. Και τώρα πως θα το έλεγα στον Ίαν;

Κατευθύνθηκα στο δωμάτιο μου και φορεσα μια γκρι φόρμα, μια άσπρη αμανικη μπλούζα και τα αθλητικά μου. Έπιασα τα μαλλιά μου έναν πρόχειρο κότσο και φόρεσα μια μαύρη ζακέτα που είχα μιας και έξω έκανε λίγο κρύο. Δεν είχα χρόνο για βάψιμο ή οτιδήποτε άλλο. Άλλωστε μέσα στο αυτοκίνητο θα ήμουν. Πριν βγω από το σπίτι, κοιταχτηκα στον καθρέφτη. Άρπαξα στα χέρια μου τα γυαλιά ηλίου μου και τα φορεσα ώστε να κρύψω τους μαύρους κύκλους που είχα κάτω από τα μάτια μου.

Οι Μυστικοί ΠράκτορεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα