Συχνές Ερωτήσεις

726 68 26
                                    

Όπως βλέπετε, αυτό δεν είναι κεφάλαιο. Το επόμενο πιθανόν να μπει αύριο😏

Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω κάποια μυνήματα με διάφορες ερωτήσεις που αφορούν την ιστορία . Όπως...

Ο Ίαν θα βγει από την φυλακή;

Θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος;

Πιστεύω ότι αυτές οι ερωτήσεις είναι αυτονόητες και δεν χρειάζονται απάντηση. Άλλωστε δεν γίνεται να αφήσω τον Ίαν να "σαπίσει" στην φυλακή😅

Τώρα κάποιες άλλες δεν μπορώ να τις απαντήσω. Όπως για παράδειγμα...

Ποιος είναι ο δολοφόνος της Ρέιβεν;

Την συγκεκριμένη και χίλιες φορές να την κάνατε δεν θα την απαντούσα😕

Όμως έχω παρατηρήσει ότι η πιο συχνή ερώτηση που δέχομαι από κάποια άτομα είναι, αν θα τελειώσει η ιστορία μόλις ανακαλυφθεί ο δολοφόνος της Ρέιβεν.

Αυτό που έχω να πω, είναι ότι η ιστορία δεν θα τελειώσει. Δεν ξέρω πόσα ακόμη κεφάλαια μένουν μέχρι το τέλος καθώς δεν τα έχω έτοιμα και μπορεί να έχω και επιπλέον ιδέες στην πορεία που μπορεί να αυξήσουν τον αριθμό τους.

Αφού ανακαλυφθεί ο δολοφόνος, οι ήρωες μας, ΌΛΟΙ, θα ασχοληθούν με μια άλλη υπόθεση. Μπορείτε να μαντέψετε πιστεύω ποια είναι αυτή. Αν όχι, θα το μάθετε αργότερα. Και όταν ολοκληρωθεί και αυτή η υπόθεση και γίνουν και κάποια άλλα μικροπράγματα, τότε θα τελειώσει και η ιστορία.

Όμως, αποφάσισα να κάνω και δεύτερο βιβλίο, αν το θέλετε και εσείς βέβαια. (Ακόμη δεν ξέρετε το τέλος οπότε μπορεί και να μην θέλετε).

Ωστόσο, πέρα από την απάντηση σας στο αν θα θέλετε δεύτερο βιβλίο, θα υπάρξει ένα βιβλίο με τη ζωή της πολυαγαπημενης μας Νικόλ. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά η Νικόλ κρύβει περισσότερα απ'όσα δείχνει. Πράγματα τα οποία δεν θα αναφερθούν σε αυτό το βιβλίο έτσι αποφάσισα αφού με το καλό το τελειώσω, να γράψω την ιστορία της Νικόλ. Όμως μετά την έγκριση σας. Δεν θέλω να γράψω κάτι που πιθανότητα δεν θα έχει απήχηση.

Οπότε, πείτε μου στα σχόλια τη γνώμη σας για το δεύτερο βιβλίο και την ιστορία της Νικόλ. Θα τη σεβαστώ όποια και να είναι.

Μέχρι το επόμενο, Φιλάκια πολλά!!!
💋😙💘

Οι Μυστικοί ΠράκτορεςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα