Deel 1

11.8K 350 8
                                    

Ik kwam binnen en deed voorzichtig de deur dicht voor dat papa mij niet hoort. Opeens schrok ik door een harde klap gevolgd door een luide snik. Ik rende zo snel ik kon naar boven naar de kamer van mijn ouders. Ik opende de deur en zag mijn lieve moeder snikkend op de grond liggen. Ik liep naar haar toe en voelde een harde bons tegen de linkerkant van mijn hoofd en toen werd alles zwart.

Ik werd 5 minuten later wakker in mijn kamer naast mijn moeder in mijn bed. Ik hoorde haar zachtjes huilen en dat brak mijn hart in miljoenen stukjes.
"Laila, ben je wakker hbiba (lieverd)?" Ik knikte zachtjes. Ik keek haar aan in haar bond en blauwe geslagen gezicht. "Heeft papa dit gedaan?" Vroeg ik zacht. Ze knikte moeizaam.

Ik begon zachtjes te huilen. Mijn moeder zo zien was een ware marteling. Mijn moeder stond op veegde mijn tranen weg, kuste me op mijn hoofd en liep zonder nog iets te zeggen weg.

2 uur later kwam mijn vader binnen.
Hij keek me razend aan. Tfoe alsof ik hem iets had aan gedaan. Ik gaf hem een verafschuwde blik. "Laila waag het niet mij zo aan te kijken!" Ik draaide mijn gezicht om en staarde nu uit het raam. "Morgen ga je niet naar school." Ik schrok daar van. Mijn school was het enige in mijn leven naast Allah dat mij staande hield.
"BEN JE GEK?!" Riep ik.
"Met die grote blauwe plek op je gezicht kun je niet naar school gaan!"
"MAAR JIJ HEBT DIE VEROORZAAKT!" Ik zakte moedeloos op de grond. 1 second later voelde ik een harde trap tegen mijn ribben en een stamp op mijn rug. Harteloos nah? Weloe hart.

Mishandeld En Uitgehuwelijkt?! (Herschrijvenden)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu