DUYURU

1.2K 37 10
                                    

Yeni bölüm sanıp hevesle açan okuyucularım sizden gerçekten çok çok çok özür diliyorum. Ama maalesef ki bölüm değil. Keşke elimde olsaydı da yeni bölüm, bölümler yayımlasaydım.

Gerçekten şu an o kadar üzgünüm ki, hani ne diyeceğimi bile bilmiyorum.

Neden mi üzgünüm? Çünkü sınavlarım başladı arkadaşlar ve bu sınavlar ağustosun sonuna kadar devam edecek. Bu benim ikinci yılım ve bu sene gerçekten üniversiteyi kazanmam gerek ama böyle giderse gerçekten üniversite kazanma şansım çok düşük. Aydan aya yaz biz bekleriz derseniz, inanın bu bile benim için zor çünkü aklım burada kalacak. Sanmıştım ki hem hikaye hem de çalışmalarım ikisi de beraber ilerler fakat aklım sadece buradayken çalışmak gerçekten çok zor. Elbette ki bunun yeni farkına varmadım, ilk başlarda çok rahat ilerlese de ikisi, ortalara doğu gerçekten ipin ucu kaçtı ve ben ikisinin altında ezildim. İnanın bölümleri yazarken çok büyük vicdan muhasebesi içinde buluyorum kendimi ve bu da ister istemez bölüme kötü bir enerji olarak yansıyor ve ben siz beklemeyin diye içime sinmeyen bölümleri bile paylaşıyorum. Ama artık maalesef ki buraya kadar.

Gerçekten affınıza sığınıyorum, hikayeyi sevenler için söylüyorum o kadar çok merak ediyorsunuz ki yeni bölümleri ve ben o kadar veremeyecek durumdayım ki istediklerinizi bu beni çok üzüyor lakin buna mecburum arkadaşlar.

Wattpad 1 veya 2 aylığına benim için son buluyor. Mesela bu duyurunun altına yazdığınız yorumları bile okumaktan aciz durumda olacağım, elimde ve kalbimde olmayarak.

Ha belki bu duyuruyla birlikte bir çok okuyucumu kaybedeceğim, bana diyecekleriniz olacak "Seni mi bekleyeceğiz?" diye inanın haklısınız, bu yaptığım gösterip de vermemek ama dediğim gibi elim kolum bağlı bir şekilde sizin gidişinizi dahi izleyemeden deli gibi çalışacağım, buna zorunlu kılındım.

Bu kitap en en en başta da dediğim gibi hiçbir zaman yarım kalmayacak. Beklemek isteyenleriniz olursa Ekim ortası veya sonu gibi yeni bölümler gelmeye başlayacak. Beklemeyeceğim diyenleriniz varsa da şimdiye kadar okuduğunuz, oyladığınız ve yorum yaptığınız her şey için çooook teşekkür ederim. İyi ki vardınız...

Hesabım yerli yerince duracak fakat telefonumdan sınavlar bitene kadar uygulamayı sileceğim, kalanlarla birlikte yeni bölümde görüşürüz.

Sizleri inanılmaz çok seviyorum, beni çok mutlu ettiniz wattpad serüveni içinde. İnşallah diyorum daha nice beraber mutluluklara.

Sizleri KOCAMAN öpüyorum, kendinize ÇOK iyi bakın ve HOŞÇA KALIN...

KARANLIĞIMDAKİ CENNETWhere stories live. Discover now