Bitch!

1.1K 125 6
                                    

Rychle jsem se přes tebe převalila a postavila se tak vedle postele čelem k rodičům. Tohle půjde do kytek. 

"Christine, kdo to je?!" matčin křik byl ještě v pořádku. Jenže můj pohled byl stejně připevněný na otcově rudé tváři. V jeho očích šlehaly plameny hněvu. Věděla jsem, že kdyby se o tom dozvěděli, bude konec. Můj otec neschvaloval cokoliv, co by se jenom blížilo homosexuálům. Byl to skrytý rasista a i když matka přispívala do domácnosti víc, pořád si myslel, že ženy jsou podřadnější. Byl to prostě zaostalý kus hovada. 

"Angie, jdi," zmateně jsi přikývla, ale i tak ses nepohnul z místa, kam jsi se postavila, když jsi následovala mého příkladu.

"Margaret, ustup," matka ale neustoupila. Měla jsem tak ještě chvilku času

"Angie, vypadni! Dělej! Pospěš si a neotáčej se!" sama jsem rychle trhla tvojí štíhlou postavou a vystrčila tě skrz dveře ven. Tentokrát už si poslechla.

"Christine, za tohle tě ztřískám jako psa!"

"Stephane, přece nebudeš mlátit svoje vlastní dítě!" matka se otočila a snažila se ho zastavit. Jenže to stejně nemělo cenu. Rychle jsem se přesunula trochu dál v naději, že se o ten metr ke mě už nedostane.

"Jenže tohle už není moje dcera! Čubka! Děvka! Vždyť si to viděla sama! Já tě naučím š*kat s holkama! Až s tebou skončím, ještě si rozmyslíš, jestli chceš být homouš nebo ne!" odstrčil matku stranou, procpal se do pokoje a zabouchl dveře.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
We [CZ]Where stories live. Discover now