Twee hele coole Authors notes die je moet lezen:

3.2K 153 21
                                    

Helleuuuww mensen! Ik zou het fijn vinden als jullie dit even willen lezen! Het is maar kort, echt waar! 

Yara hier met twee mededelingen. Eentje leuk, de ander wat minder... 

We beginnen met de wat minder leuke. 

In de vakantie heb ik geen wifi, dus ik zal niet kunnen schrijven of updaten. Ik ben de hele vakantie weg, en eigenlijk wil ik ook wel een vakantie zonder updatestress. Ik blijf natuurlijk wel schrijven op papier, dus als ik terug ben van vakantie krijgen jullie wel nieuwe hoofdstukken, en wie weet wel een nieuw boek! Maar van de vakantie zul je dus geen updates van mij kunnen verwachten. Sorrypoorrryyy.... 

Lees wel even door please forgive me XD 

Nu het leuke bericht: 

Ik heb een project opgezet met vriendinnen. Project Mimo. We hebben een site ervoor en ik zou het supercool vinden als jullie even zouden willen kijken! 

Project Mimo staat voor: Project Meiden in de Make-over. Wij gaan dus onzelf proberen te vinden door doelen te stellen, vergelijkingen te maken met voorgaande weken/maanden en leuke dingen uit te proberen. We doen ook een hele hoop DIY's, recepten en workouts! 

Een van de leuke dingen die ik ga proberen is bijvoorbeeld om zo min mogelijk suiker en/of vlees te gaan eten, nog wat extra oorbellen te nemen (deze gaat morgen al gebeuren, spannend!) en ga zo maar door. 

Iedereen heeft een eigen pagina, ik dus ook! Er zijn nog wel wat lege pagina's tussen, maar dat komt omdat we nog een beetje in de bouw zitten en nog niet alles helemaal hebben afgerond. Maar mijn pagina's zijn voor een groot gedeelte af. 

Dus als jullie een kijkje willen nemen: 

www.projectmimo.jimdo.com 

Ik zou het superleuk vinden als jullie ook even een reactie achter zouden willen laten met wat jullie ervan vinden in het Gastenboek! 

De volgende update komt zo snel als kan! 

Xxx Yara 


Remix a la nerdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu