41. časť

4.1K 285 51
                                    

 Nechápala som, o čo sa zasa pokúša, ale keď ma oprel o stenu a začal sa približovať vedela som veľmi dobre, čo nastane. Celý čas bol ticho a ani nemukol. Ja som mu len uprene pozerala do očí. Snažila som sa z nich niečo vyčítať. Cez jeho modrasté oči som mu videla až do duše. Až teraz som uvidela, že on ku mne naozaj niečo cíti. Akoby svojim pohľadom vysielal, že ma chce. Tej jeho pohľad ma hypnotizoval. Ja som tomu úplne podľahla. Vtom som ucítila jeho pery na mojich. Boli teplé a jemné. Úplne iné ako keď ma vtedy bozkával pri jazere. Naše jazyky sa prepletali a ja som nechcela aby to skončilo. Jeho bozk mi opantal myseľ. Stále som bola pritlačená ku stene, no Chrisove pery už opustili tie moje. Nemala som slov. Chris sa priblížil k môjmu uchu. Opatrne odhrnul pramene mojich vlasov a ja som zacítila teplo.

„Teraz náš rozhovor skončil. Môžeš ísť. Som rád, že si poslušná." pošuškal a nakoniec mi dal pusu na líce. Odstúpil odo mňa a vzal moju ruku a odviedol ma k dverám. Po celý čas som bola ticho. Nevedela som, čo povedať, a tak som len proste odišla.

Bola som ako obarená. Proste som šla preč. A dokonca som ani doma neprehovorila. Celý čas som len myslela na to, čo sa stalo. Myslela som si, že ho viem prečítať. Myslela som, že ma miluje ale to, čo povedal ma prekvapilo. Nakoniec som s tou myšlienkou aj zaspala.

Na ďalší deň v práci som sa nevedela sústrediť. Našťastie som ho nestretla. Nevedela by som ako mám reagovať.

„Zoey." vyrušila ma mama pri čítaní knihy.

„Áno?" spýtala som sa.

„Poď do obývačky chceme sa s tebou porozprávať." povedala a odišla z mojej izby.

Knihu som odložila na stolík a vydala som sa za rodičmi.

„Sadni si prosím Zo." Povedal oco a ja som poslúchla.

„Zoey, musíš nám povedať, čo sa stalo medzi tebou a Davidom. Musíme vedieť pravdu a už je to dosť dlhá doba od toho, čo sa to stalo." povedala mama a ja som vedela, že som im to sľúbila, a tak som začala v mojom rozprávaní.

Keďže som chcela povedať pravdu, musela som spomenúť Chrisa. Porozprávala som im všetko no na ich tvárach som nezahliadla ani štipku pochopenia.

„Zoey, ty si si pokazila celý vzťah kvôli nejakému debilovi a jeho stávke?" skričal na mňa o otec.

„Ja som nič neskazila. To David ma podvádzal a ja som si to po celú dobu nevšimla." obraňovala som sa.

„ To nie je pravda. David nám povedal pravdu. On ťa s nikým nepodvádzal a ani s nikým nečaká dieťa. To všetko bola skúška. Chcel len vedieť ako zareaguješ a či dokážeš, že ho naozaj miluješ. A ty si len potvrdila, že ho podvádzaš. Môžeš sa hanbiť. Ja štetku v dome nestrpím, takže sa môžeš zbaliť a vypadnúť." Povedal otec a ja som vedela, že David hrá špinavú hru. Chce mi zničiť život a tak zo seba urobil anjela. Môj otec ho mal vždy rád ale toto som od neho nečakala. Uverí cudziemu človeku a vlastnej dcére nie.

„To nie je pravda on si to všetko vymyslel!" argumentovala som aj keď som vedela, že to len zhorším. Mama bola ticho. Nepovedala ani slovo na moju obranu a tak som sa postavila a odišla. Ak si myslia, že je to pravda, tak nech sa páči, ja im tu naobtiaž nebudem.

Vošla som do izby a začala si baliť veci. Nebrala som všetko nechcela som tu už byť. Vzala som pár veci a odchádzala som. Poslednýkrát som šla za rodičmi.

„Toto som si o vás nemyslela, že dáte prednosť jemu miesto mňa. Ale však verte si čomu chcete." Povedala som celkom s kľudom a odišla som.

Ocitla som sa pred dvermi nášho domu a vtedy ma prepadli emócie. Z očí mi tiekol vodopád sĺz a len som šla a plakala. Chcela som byť najďalej ako to len šlo. V parku som si sadla na lavičku lebo som to už nezvládala. Dokonca som začala váhať, či to nie je pravda. No viac ako to mi chodil po mysli on. Čim ďalej som si uvedomovala, že som sa zamilovala. Celý čas od toho incidentu som nemyslela na nič iné. A vtedy ma napadol ten najlepší a zároveň najhorší nápad aký len mohol. Vzala som tašku s vecami a šla som. Už som neplakala len som šla a pozerala sa do zeme.

Nastúpila som na autobus a šla som za Chrisom. Nevedela som, čo mu poviem ale viem, že on mi pomôže. Vystúpila som ale potrebovala som niečo na povzbudenie. Určite nie som schopná mu v triezvom stave tam dôjsť a povedať mu, že ma vyhodili z domu a chcem ostať pri ňom, a že som sa doňho zamilovala.

Zamierila som do prvého obchodu a kúpila som vodku. Áno ako posledný bezdomovec sa chcem opiť a dôjsť mu tam s fľašou v ruke a vyznať mu lásku.

Ešte k tomu ja, čo vôbec nepijem. Ale teraz to potrebujem viac ako vodu. A tak som sa vydala za mojim plánom. Po ceste som popíjala a ľudia sa na mňa pozerali ako na nejakú ožranku ale mne to bolo úplne v riti. Zastala som pred Chrisovým domom a poslednýkrát som sa napila. Cítila som ako mi ten alkohol stúpa do hlavy, a tak som sa mojim čaptavým krokom vybrala ku jeho dverách. Zazvonila som na dvere a čakala.

Pokračovanie nabudúce...

Viem zasa ma budete chcieť zabiť :D ale tak ja to aj tak inak ako napínavo neviem skončiť. Dnes asi tá najzvratovejšia časť. Snáď sa páčila a oceníte ma votíkmi a komentármi.

Vaša Pattie5 <3

Skúsený zvodcaWhere stories live. Discover now