34. časť

4.1K 274 27
                                    

Film dopadol celkom dobre. Síce som mala viac zatvorené ako otvorené oči ale prežila som to. Po filme sme sa už len vlastne všetci rozlúčili a šli domov. Vlastne sa stretneme už zajtra ale v práci. Všetci poodchádzali domov a my s Chrisom sme šli poslední.

Počas cesty som zavolala Davovi, že budem o chvíľu doma. Znel celkom príjemne, čo ma až prekvapilo. Myslela som si, že sa so mnou ani nebude baviť. Cesta prešla celkom rýchlo a vlastne nebola ničím výnimočná. Chris ma vyložil doma, poďakoval mi a odišiel.

„Ahoj David." Povedala som vtom ako som vošla domov.

„Ahoj. Ako bolo?" spýtal sa ma a objal ma.

„Celkom dobre až na tie moje bolesti brucha. A ty si kde nabral takú dobrú náladu?" spýtala som sa lebo mi prišlo až veľmi zvláštne, že je tak v pohode.

„Chýbal mi len dobrý oddych." Povedal.

„Aha. Ja sa idem vybaliť a vleziem si do vane. Mohol by si niečo uvariť na večeru."

„Uvarené je ale ja o chvíľu idem na nočnú."

„Tak dobre potom. Tak sa stretneme len ráno." Povedala som a vybaľovala som veci z kufra.

Špinavé veci som nahádzala do koša na prádlo a ostatné veci som uložila do skrine. Pomedzi prácu som si napúšťala vanu. Horúca vaňa mi teraz bodne a potom musím ísť čo najskôr spať. Ráno treba ísť do práce. Poobede som si dohodla stretávku s Nicol a Tinou. Chcú vedieť ako bolo na chate. Ale ja mám teraz dilema. Mám im povedať o tom čo sa stalo v rybníku alebo nie? Ale ako sa poznám ja klamať neviem takže to aj tak budú vedieť. Snáď to nikomu nevytárajú.

Vo vani som si prečítala kúsok z novej knihy. Najedla som sa a šla spať.

Ráno som mala ako každé iné. Raňajky príprava a cesta do práce. Už by mi fakt bodlo to auto. Zasa som tu bola jedna z prvých ako vždy. Dnes som mala výnimočne plno. Ani som sa nestihla zastaviť. Takže deň ako všetky len trochu náročný. Chrisa som ani nestretla. Bola som rada, že už na mňa každý pozeral normálne a že nikto nemal sprosté narážky. Asi to bolo preto že im v krvi asi ostalo ešte z toho alkoholu alebo ja neviem. Doma som si len zložila veci. S babami som bola dohodnutá na stretko v reštike. Asi budem trochu meškať ale snáď ma nezabijú.

„Čaute baby. Prepáčte, že meškám." Pozdravila som ich.

„Ahoj Zo. To nevadí." Povedali a ja som si k nim prisadla.

„Už ste si niečo objednali?" spýtala som sa ich lebo mne už v bruchu vyhrávalo.

„Ešte nie. Zavolám čašníčku." Povedala Tina a tak to aj urobila.

Čašníčka nám doniesla menu a my sme sa pustili do vyberania. Ja som si vybrala môj obľúbený cestovinový šalát. Nicol si dala rybu a Tina steak. Objednali sme si a čakali.

„No hovor ako bolo na tej chate. Už sme celé nažhavené." Povedala Nicol. A tak som im prerozprávala všetko. Niekedy som mala pocit, že im vypadnú oči z jamiek. Počas môjho vykladania nám už aj doniesli jedlo.

„Ty kokos Zo. Ten Chris ťa tak balí. Kebyže ja som na tvojom mieste tak už je dávno môj." Povedala Tina.

„Dobre Tina ale ty nemáš snúbenca. Tak mysli trochu."

„Aj keby som mala desiatich manželov tak seriem na nich." Povedala Tina a vybuchla do smiechu.

„Tina drž sa radšej tohto sveta." Povedala jej Nicol.

„A vy ste sa ako mali cez víkend?" spýtala som sa ich.

„Tak ja som bola celý víkend s Thomom. Mali sme takú menšiu romantiku." Odpovedala Nicol.

„Chápeme." Zasmiala som sa.

„A ja som nerobila nič. Iba som čučala do tej bedne a nudila sa." Odpovedala Tina.

„Tina musíme ti nájsť chlapa. Lebo ty nemáš čo robiť." Povedala Nicol.

„Ale dajte pokoj s chlapmi. Mne je takto dobre." Zasmiala sa Tina. Hlavne že pred chvíľou tu básnila o Chrisovi ale teraz chlapa nechce. To znamená, že Chris asi nie je chlap.

Medzi tým sa nám podarila spráskať naše jedlo. Bolo naozaj výborné. Bolo už riadne veľa hodín a tak sme sa rozhodli, že pôjdeme domov. Predsa, zajtra zas pracovný deň.

Normálne som sa už tešila na víkend, že si konečne pospím do obeda. Večer som niečo robila a šla som spať. Ráno som šla do práce a takto šlo ďalej.

Piatok

Zasa jeden z tých nudných dní ale dnes je piatok. Vstala som z postele a celkom s dobrou náladou som nabehla do kúpeľne. Dave je už dávno v práci. Celé ráno som si pospevovala neznámu pesničku a to ma štvalo. Neviem kde som ju počula ani neviem ako sa volá. Na raňajky som si urobila praženicu. Obliekla som si kraťasy s vysokým pásom a k tomu som si dala čierne tričko a môj obľúbený kvietkovaný kardigán. Na nohy som si obula sadnálky na plnom opätku a vzala som si kabelku a vyrazila. 

Neviem z akého dôvodu ale mala som ukážkovú náladu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neviem z akého dôvodu ale mala som ukážkovú náladu. Dnes je piatok, slniečko svieti, vtáčiky čvirikajú. To bude asi tým.

Dokonca aj v práci mi šlo všetko ako po masle. Bol celkom kľud. Mala som čas aj na pokec a kávičku. Super sme sa so Charllote nasmiali. Jediné čo dnes nebolo tak super bolo to, že som musela ostať dlhšie v práci. Jedna zákazníčka ma poprosila o to. Nestíha prísť skôr a tak som jej vyhovela.

Pokračovanie nabudúce...

Môžte byť radi, že som chorá a vychádzajú takto často časti :D Hehhh 

Žeby ticho pre búrkou???

Vaša Pattie5 <3

Skúsený zvodcaWhere stories live. Discover now