24. časť

4.1K 263 41
                                    

Cítila som sa trápne. Hneď ako som tie dvere zatvorila sa otvorili.

„ To nič kludne poď ďalej." Otvoril dvere Chris, ktorý sa práve obliekal. Mal na sebe iba spodné prádlo. A ja som bola červená ako paprika. Fakt super trápna situácia.

„Dddobre." Trošku som zakoktala. Predsa pri pohľade na jeho obnažené telo som veľa slov nenachádzala. Musela som sa kontrolovať aby som sa mu pozerala do očí aj keď to bolo veľmi ťažké.

„Čo potrebuješ Zoey??" spýtal sa ma.

„ Zabudla som si kľúče od salónu a Mel mi povedala, že máš náhradné." Vysvetlila som mu situáciu.

„Áno mám. Kludne sa tu posaď. Lebo to trochu potrvá kým ich nájdem."

„Dobre." povedala som a mierila som si sadnúť na jeho pohovku.

On zatiaľ niekam šiel a ja som mala čas sa poobzerať po jeho dome. Čo iné so mohla čakať. Moderne a luxusne vybavený dom. Takéto niečo mať tak si pískam. Pohovka na ktorej som sedela bola biela a bola z kože. Vedľa stál sklenený stolík. Za mnou bola krásna kuchyňa s mramorovými doskami.

„Nedáš si kávu?" spýtal sa ma Chris. No ja som ho nezahliadla iba počula.

„ Asi nie. Dám si ju počas práce lebo nebudem stíhať." Povedala som a on sa objavil pri mne. Našťastie už mal na sebe oblečenie, lebo keby nie, neviem ako by som rozprávala.

„ Neboj sa stihneš všetko. Kludne ťa dnes pustím skôr. Len sa potrebujem s tebou porozprávať."

„Aha tak dobre." Sedela som a čakala o čom sa chce rozprávať.

Chris sa presunul do kuchyne.

„ Akú si dáš kávu??" spýtal sa ma no ja som nevedela čo si vybrať.

„ Vieš čo urob mi to isté čo si dáš ty."

„ Tak dobre."

Po pár minútach prišiel s dvoma kávami v rukách.

„Dúfam, že ti bude chutiť. Je taká moja špeciálna." podal mi kávu.

„ Uvidíme."

Sadol si oproti mne a svoju kávu položil na stôl.

„Vlastne by som sa chcel s tebou poradiť. Rád by som nám z firmy zorganizoval taký výlet. Prišlo mi to ako super nápad. Trošku také odreagovanie od tej práce. Zatiaľ vôbec nemám vybraté miesto. Rozmýšľal som že by sme mohli ísť buď na nejakú chatu do hôr. Lepšie by sme sa spoznali a bola by aj zábava. Čo si o tom myslíš??"

„ Tak podľa mňa je to vážne super nápad. Mne by sa to páčilo. Viac by to zjednotilo náš kolektív." Povedala som mu svoj názor.

„ No super. Mohla by si mi to pomôcť zorganizovať??"

„Tak ja nemám s týmto veľmi skúsenosti ale nie je problém."

„Platí. Príď prosím ťa dnes o 15.00 ku mne. Pozrieme niečo na internete a vyberieme chatu. Zatiaľ to nikomu nehovor."

„Dobre. Ale keď budem mať prácu??"

„To nič ja to vybavím." Popritom ako sme sa dohadovali sme stihli vypi aj kávu. Bola naozaj nezvyčajná no bola veľmi chutná.

„ Inak tá káva je vynikajúca." Pochválila som ho.

„Ďakujem."

„Zaujímalo by ma v čom je špeciálna." Vyzvedala som.

„No tak to si zatiaľ nechám pre seba." Zasmial sa.

„ Ja už asi pôjdem. Mám veľa práce." Povedala som a vstal z pohovky.

„Dobre kludne. Tak potom poobede."

„Ďakujem za kávičku. Dovidenia." Povedala som a odchádzala.

„Ahoj." odzdravil mi.

Ja som zamierila k svojmu salónu. Zobrala náhradný kľuč a otvorila si. Zložila som si veci a pripravovala náradie ktoré budem potrebovať. Čistila som štetce a kozmetiku. Všetko pokračovalo ako každý deň. Prišli mi zákazníčky. Ja som ich nalíčila podľa ich želania. Pozhovárala som sa s nimi a tak ďalej. Na obed som šla sama. A potom zasa pokračovala. V momente ako hodinky ukázali tri hodiny som sa zbalila a išla ku Chrisovi. Pred jeho dverami som zastala a zaklopala. Po pár minútach sa ozvalo. Poď už ťa čakám. A tak som vošla.

Chris stál na konci a ukazoval na mňa prstom že mám ísť za ním. Poslúchla som a nasledovala som ho. Kebyže ma nevedie asi sa v tom jeho veľkom dome stratím. Vošli sme do jednej z izieb. Bola to pravdepodobne jeho pracovňa. Na obrovskom stole mal položený macbook. Pred stolom bola položená stolička.

„Sadni si a začni niečo hľadať. Najlepšie by bolo asi niečo v Tatrách. Na cene nezáleží nehc to má úroveň. Ja prídem o chvíľu." Povedal a odišiel.

Ja som sa zložila a sadla si za stôl. Na notebooku som otvorila prehliadač a rozmýšľala čo zadať do google. Napísala som Tatry ubytovanie. Ako som tam obzerala tie chaty nič poriadne som nenašla. Pochybujem že tuto pán bude chcieť bývať v rozpadnutej chate či v takej priemernej. Jemu bude asi hodný iba palác. Pár chát čo sa mi zdali celkom zdatné a dosť veľké som nechala otvorené a pokračovala som ďalej.

„ No už som tu. Našla si niečo?" začula som ho.

Obrátila som sa o uvidela som Chrisa ako v rukách drží....

Pokračovanie nabudúce...

Dnes tu máte ďalšiu časť. Je mi lúto, že vôbec nestíham vydávať časti viac ako raz za týždeň. Vôbec nemám čas kvôli škole. Snáď ma chápete. Inak stašne veľmi peken vám ďakujem za krásne komentáre voty a hlavne už za tých 20K čítaní. :) Budem rada zas za nejakú podporu. Vaša Pattie :)

Skúsený zvodcaWhere stories live. Discover now