13.Bölüm

12.5K 1K 21
                                    

Bakışlarımı onun olduğu taraftan zorlukla çekerek önümde ki notalara çevirdim . Gözümün önünde kini görebilecek durumda değildim . Kendimi yaptığım işe verebildiğimde nota sayfalarının bir hayli gerisinde olduğumu farkettim . Hemen çevirerek herkesle aynı konuma geldim . Allah dan müziğin akan ritmini kendimi kaybettiğim gibi kaybetmemiştim .

Balo alanı kalabalıklaştıkça bende de onu gözden kaçırabileceğimin telaşı baş göstermeye başlamıştı . Sanki gözlerimle onu takip edersem geceyi onunla geçiriyormuş gibi hissedecektim .

Birlikte geldikleri grupta Mert , Sarp , Can ve daha önce görmediğim dört kız vardı . Nereden göreceksem . Adamların hayatlarını , kimlerle görüşüp , kimlerle görüşmediklerini çok iyi biliyormuşum gibi bir tek  bu kızları tanımıyordum sanki .

Dört erkeğe dört kız bu da demek oluyordu ki dört çift olarak gelmişlerdi . Yani ...yani Gönen ' in de Mert ' in de mezuniyete getirebileceği kızlar vardı ise benim etrafımda neden dolanıyorlardı . Ben onların bana göstermiş oldukları davranışları yanlış mı anlamıştım . Modumun düştüğünü kemanı çalışımda ki şevksizlikten anlayabiliyordum . Kendimi müziğe vermeye çalışarak olanları özellikle onu kafamdan çıkarmaya çalıştım . İnsan üstü bir çaba göstererek onun olduğu tarafa bakmamaya özen gösterdim .

Gece ilerliyor neşeli parçalara geçiyorduk . Çaldığımız müziğin aksine içimde hüzünlü senfoniler ritim tutuyordu . Hüznümün sebebi kendi kafamda büyüttüğüm umutlardı . Kendime kızıyordum neden aptalca umutlara kapıldın diye . Gerçekten aptalca mıydı ... Kendi kendimemi oluşturmuştum yaşadığım şeyleri . Yada ben yaşadığımı zannettiğim , önemli saydığım olayları o sıradan şeyler olarak mı görmüştü .

Müziğe ara verip bir süreliğine yerimizi popüler bir Dj ' e bırakıp gecenin gidişatını daha güncel daha aktif parçalarına teslim ettik .


Yerimden kalkıp kemanımı oturduğum yere bırakıp etrafıma doğru düzgün bakmadan kendime gelebilmek için daha önce makyaj yaptığım tuvalete doğru ilerledim .

Geceye hazırlanırken sadece bizim orkestranın  kızlarının olduğu tuvalet şimdi neredeyse tıklım tıklımdı . Kızlar tatlı telaşlarıyla üstlerini başlarını düzeltiyor makyajlarını tazeliyorlardı . Kapının dışında bekleyip içeri de ki kalabalığın biraz azalmasını beklemeye karar verdim . İşleri bitenler ikişer , üçer tuvaleti terkediyorlardı . Yoğunluğun azaldığını düşündüğüm ilk fırsatta içeriye girdim . Etrafımda üç kişi vardı . Onlara çok fazla dikkat etmeden lavabolara doğru ilerledim . Makyajımın  bozulmamasına  özen  göstererek   yüzümü  yıkadım . Lavabonun  hemen  yanındaki  kağıt  havlulara  uzanırken  göz  ucuylada  tuvaletin  içindeki  kızları  gördüm . İki  tanesini   anında  tanıdım . Gönen ' lerin  birlikte  geldikleri  kızlardan  ikisiydiler . Yüzümü  hem  onlara  bakmamaya  çalışarak  hemde  onları  inceleme  isteğimi  bastırarak  kuruladım .

       İşim  bitmişti  ama  ben  hala  aynanın  önünde  oyalanıyordum . Dışarı  çıkmak  istiyordum  ama  bir türlü  ayaklarıma  yürüme  komutu  veremiyordum . İçimde ki  bir  his  olduğum  yerde  biraz  daha  kalmam  için  beni  uyarıyordu . Ellerimle  saçlarımı  düzeltirken  arkamda  duyduğum  konuşmanın  içinde   geçen  isimler  hislerimin  ne  kadar  doğru  olduğunu  kanıtladı . Saçları  siyah  olan  kız  heyecanlı  ve  bir  o kadar da  sabırsızca  konuşarak  pür  dikkat  onları  dinlememi  sağladı

Gümüş Kaşık (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin