Bonusovka

42 11 2
                                    

Po osmnácti letech:
Emily
Nesla jsem ven skleničky a různé pití, všichni sedí už na svých místech a můžeme začít.
" Tak na nás a ať se zase ve zdraví sejdeme." Pronesl Kail a na to jsme si přiťukli. Jenom tak jsme seděli a nechali jsme děti ať si hrají vevnitř ale ať jdou ven hned jak budou hotové steaky a další věci ci jsme hodily ven na gril.

Arno
S klukama jsme se dohodli že něco vyvedeme holkám, v pokoji jsme jim pár věcí obarvily a dali jsme jim je na strop, nejvíc jsme si ale pohráli s hřebeny, vyndali jsme je ze základu a jenom halabala jsme je tam dali zpátky. S kluky jsme se připravovali na to že budem utíkat jak o život.
" Klucíííííííííííííííííííííí!" Zařvali na nás holky od Élis z pokoje, s kluky jsme se rozeběhli ven a utíkali jsme. Holky za námi utíkali a chtěli nás uškrtit, minuli jsme rodiče a běželi jsme k vodě.

Élis
S holkami jsme běželi za klukama až k vodě, tam jsme je dohnali a začali jsme blbnout. S klukama jsme po sobě stříkali vodu, potom nás vzali do náruče a různě s námi točily ve vzduchu. Nakonec jsme se tomu smáli a jsem vděčná že mám takové příbuzné. Ano, sice jsou praštěný ale to je na nich to nejlepší co na sestřenicích, bratrancích a bratrovi může kdy být. S nimi chci chci žít a zůstat s nimi napořád. Všichni jsme po blbnutí ve vodě šli k ohni a k našim rodičům, sednuli jsme si kolem stolu. Je nás 44 kolem stolu, strejda Vin a ostatní už nejsou mezi námi, umřeli stářím už v mých 15 letech. Prožila jsem se všemi dobré ale i špatné chvíle, ale vím že by po mém boku pokaždé stáli. U ohně nám rodiče vyprávějí jak se potkali a naši prarodiče nám zase vyprávějí svoje první setkání. Všichni sedíme u sebe, později zpíváme a jsme spolu rádi. Děda a ostatní zpívali svoje staré písničky a na ně jsme tancovali.

Nikdy svou rodinu nepřestanu milovat, navždy se mnou zůstanou v srdci. <3 <3 Pomalu se blížil čas aby jsme šli všichni spát, holky spali u mě v pokoji a kluci i s Arnem.

Takže, je zde poslední kapitola v této knize a pokračování Isqubu.
Snad se vám poslední kapitola líbila. Ještě tady budou role kdo koho měl za postavu.
Tak se zatím mějte a uvidíme se třeba u Motocrossu nebo něčeho dalšího ode mě s Rossem a R5!, trávila jsem ráda s vámi čas. Tak ahoj

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Josh-HonzacvR5lover

Josh-HonzacvR5lover

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoKde žijí příběhy. Začni objevovat