36.kapitola-DEN A NĚKOLIK HODIN DO SVATBY

26 10 7
                                    

Emily
Všichni jsme už od osmy hodin na nohou a pomalu všechno připravujeme na zítra, dneska má k rodičům přijet zbytek příbuzenstva a já se snažím už od rána vyhýbat Kailovi. S holkami máme za pár minut vyrazit do města a ještě se po něčem podívat na zítřek, už se nemůžu dočkat až všechno zejtra bude za námi. Bude to hodně velké, snad se nic nestane. Za chvíli všichni uslyšíme zvonek, jdu pomalu otevřít a hnedka mě obejme děda Paul.
" Ahoj dědo. Kde se tu berete?" Zeptala jsem se i dalších mých příbuzných co přišli dál hned po dědovi.
" Přijeli jsme ti na svatbu, a někomu přísahám že pokud bude zase pomalej jako posledně tak mu jednu........" Řekl mi hned Toretto a podíval se na Roma.
" Co je?" Zeptal se ho nechápavě, strejda po něm hodil jenom naštvanej výraz kterej značil: Jestli nevíš co myslím tak ti milerád venku připomenu svatbu Max a Rosse. Hned na to pochopil co mu tím chtěl naznačit, párkrát se už stalo že Dominika Rom naštval a nemohli jsme je dostat od sebe.
" Prdelatý čelo." Podotkl známý hlas.
" Hopsi." Řekla jsem a šla jsem ho obejmout.
" Jak ráda tě zase vidím." Řekla jsem mu a pevně jsem ho objal, objetí mi oplatil a podíval se na mě.
" Jak vidím, tak budeš šťastná a ty se o ní dobře postarej. Všichni od ní z rodiny ti můžeme dosvědčit že je nejlepší holkou kterou jsi kdy mohl požádat o ruku." Řekl tentokrát Hops ke Kailovi který přišel dolů z pokoje, nemohla jsem se na něj podívat, nechci aby se něco pokazilo.
" Jo, to už vím dávno. A i kdyby jsem neznal její rodinu a známé tak bych se k ní pořád choval slušně, a i kdyby jsme se občas hádali, nikdy na ní nechci stáhnout ruku a nějak jí ublížit. Je pro mě jako dar z nebe." Podotkl Kail, strašně jsem se začala červenat. Pomalu jsme všechno připravovali, dávali jsme velký stůl a všechno možný jsme už radši připravovali dneska ať to všechno není na zejtra a nemáme potom skluz.

Kail
Už všechno dneska připravujeme a postupně se začíná blížit k poledni, na chvíli si dáváme pauzu a jdeme si dát něco k obědu. K obědu nám holky udělali grilovaného lososa.
" Já se na chvíli půjdu projet." Řekl nám Paul a vzal si klíčky od auta. Když odešel, vrátili jsme se zase všichni k práci. Všechno jsme dělali asi do osmy hodin večer, všichni jsme se potom šli osprchovat a dívali jsme se na televizní noviny. Než tam byli normální noviny tak si šla Emily lehnout, my ostatní jsme se dívali dál. Dívali jsme se na TV noviny a najednou tam ukázali shořelé auto, všichni jsme se na sebe podívali a nevěděli jsme o co jde, najednou zacal mluvit reportér.
"Dnes v šest hodin večer se stala autonehoda

Na jihu Miami, na místě zemřel známý herec
PAUL WILLIEM WALKER IV.
Podle všeho mu nefungovali brzdy a při plné
Rychlosti naboural do sloupu a auto se vznítilo.
Nechal po sobě jednu dceru a tři vnoučata a
Jedno pravnouče a jedno je teprve na cestě
Stejně jako jeho čtvrté vnouče. Je to velice smutná
Zpráva pro nás všechny a tak chci za celou televizi
Popřát přátelům a rodině Paula upřímnou soustrast."
Nikdo z nás nemluvil a ani nechtěl. Na to jsme šli všichni spát ale nejdřív jsme se shodli na tom že to Emily řekneme až porodí a u Max nevím, u ní s tímhle bude asi pozdě.


V tu stejnou chvíli u Max a Rosse
Max
Po té zprávě jsem byla tak na dně s nervy a začala jsem rodit, Ross mi okamžitě donesl tašku s věcmi a jeli jsme do porodnice.

Promiň te lidi ale žádnej lepší konec mě nenapdl s mojí náladou pro tuto kapitolu.....zatím se mějte

Out Saritasi

Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoWhere stories live. Discover now