3.kapitola-Třetí týden bez rodičů, nehoda a boj o život 1/2

41 11 1
                                    

Emily
Austin se po nějaké době uklidnil a omluvil se Kailovi, celej týden probíhal bez problémů. Rodiče nám volali že až přijedou tak jedeme zpátky do Miami Beach, všichni jsme souhlasily. Je poledne a hrozný vedro, venku jsme všichni jenom v plavkách a opalujeme se na slunci. Ještě dneska ráno nám rodiče napsali že odjíždíme už zítra. 

Kail
Dneska ráno jsme se dozvěděli že máme zítra ráno odjet, byl jsem z toho docela smutnej. Byl jsem hlavně smutnej z toho že se s Emily neuvidím, s rodiči se totiž stěhuju z Miami do trochu vzdálenějšího města. Nevím jestli jí to mám říct nebo ne. Začínal jsem se nudit, zvedl jsem se z lehátka a šel jsem si pro surfboard. Za chvíli se vedle mě objevila Emily a dívala se na vodu.
" Moře je klidné." Řekla po chvíli.
" Jo. To je." Odpověděl jsem jí. Najednou se rychle nadechla.
" Jak by jsi reagoval kdybych ti řekla že s tebou chci chodit?" Její otázka mě docela překvapila a i zaskočila.
" Chtěl bych s tebou taky chodit." Odpověděl jsem jí. Začala se trochu smát.
" Tak fajn. Tak budem spolu teda chodit. Jestli teda chceš." Usmál jsem se na ní.
" Jo. Chci." Odpověděl jsem jí. Taky se na mě usmála. Šly jsme do vody a plavali jsme docela dlouho než jsme se dostali do moře, po chvíli k nám doplavali ostatní.

Emily
Dala jsem se dohromady s Kailem, byl to neuvěřitelný pocit. Dělali jsme různé triky na prknech, byli asi tři hodiny odpoledne. Leželi jsme na prknech a užívali jsme si poslední den tady, povídala jsem si s Kendrou.
" Až se vrátíme domů, koupím si nové plavky." S Kendrou jsme si povídali o tom co si za oblečení koupíme.
" Fakt? Já si spíš asi koupím nějaké nové oblečení a další věci,  asi." Řekla jsem jí.
" Jo, jasně. Těším se až budu chodit každej den surfovat v Miami Beach." Odpověděla mi.
" Co ty Kaile?" Zeptala se ho Kendra.
" Noooo já..........asi pojedu s rodiči pryč." Řekl trochu smutně.
" A kam?" Zeptala jsem se ho.
" Do vzdálenějšího města od Miami." Odpověděl mi, trochu jsem posmutněla a radši jsem se dívala jinam.

Kendra
Emily posmutněla hned po tom co Kail řekl že se asi stěhuje z města, zřejmě spolu asi začali chodit, jinak by nebyla tak smutná. Najednou jsem uviděla se něco v dálce mihnout, připomělo mi to žraloka ale to je nesmysl. Tady takhle skoro blízko pobřeží nemůžou být, tak jsem to nechala být. Emily máchala rukou ve vodě, najednou jí něco stáhlo.
" Ááááhh. Austine!" Zaječela jsem.
" Kendro!" Zakřičel Noah.
" Žralok!" Vykřikla jsem.
" Musím okamžitě na břeh." Řekla Emily.
" Jasně." Řekl Austin.
" Kde je ten žralok?" Ptal se Noah.
" Plavte ke břehu a nikam jinam se nekoukejte." Přikázal Kail. 
" Noahu! Zavolej záchranku!" Zakřičel na něj Austin.
" Dobře." Odpověděl mu.

Noah
Emily napadl žralok, rychle pádluji ke břehu. Jsem na břehu a rychle utíkám do domu pro telefon. Když jsem u našeho domu zpomaluji a jdu rychle do vnitř.
" Dobrý den. Co si přejete?" 
" Chci nahlásit útok žraloka u pobřeží." 
" Dobrá. Kde přesně?" 
" Asi přibližně pár metrů od hlavní silnice, měla by tam být velká vila u moře. Prosím pospěšte si." Řekl jsem jako poslední a začal jsem volat rodičům. 

Austin
Jsme na břehu, Kail si svléká triko a Kendra je mimo nás. Kail jí to triko obmotává kolem ruky, zkouším najít nějakej provázek čím bych jí to upevnil. Nakonec jsem si vyndal provázek z kalhot, mám je ještě na gumu takže to bude v pohodě.
" Emily. Mluv se mnou." Řekl jí Kail.
" Chci k našim." Řekla.
" Neboj. Za chvíli tady budou." Řekl jsem jí.
" Záchranka už jede. Volal jsem i našim." Řekl nám Noah a šel mi pomoct.
" Dobře. Musíme jí okamžitě dostat do auta a jet do nemocnice." Řekl jsem a zvedl jsem svoje prkno s Emily. Donesli jsme jí k autu kde jsme jí naložili, koupil jsem si ho totiž před nějakou dobou. Je to černý pick up GMC. 

Kail mi jí pomohl naložit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kail mi jí pomohl naložit. Kendra si s Kailem vlezli dozadu k Emily a hlídali jí tam, já jsem byl ve předu s Noahem. Rychle jsem nastartoval, sešlápl jsem pedál a jeli jsme do nemocnice.


Tak fajn, tady to utnu a hned po vydání jdu makat na další části. Kdo mě chcete zabít, přečtete si znovu předešlou větu. Ne nejsem úchylná na odstraněné končetiny u lidí ale mám pro ně pochopení že z toho musí být na dně a živě si dokážu představit sebe nebo někoho jiného jak by na tom byl psychicky a snažil se to zvládnout. Radši čau a já jdu psát další kapitolu a pokud mamka nebude chtít s něčím pomoct, vydám pokračování ještě dnes.






Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoWhere stories live. Discover now