Svatba 2/3

29 9 11
                                    

(Písnička až později, prosím)

Emily
" Jinak........vypadáš úchvatně." Pochválil mi můj vzhled a políbil mě na ruku. Po chvíli k nám přiběhla Bethany..............
" Emily, Kaile. Jestli by se to vám hodilo tak oddávající může už teďka hnedka a už to můžete mít za sebou." Řekla nám Bethany, jenom jsme se na sebe s Kailem podívali a usmáli jsme se na sebe.
" Jo........jo bereme." Odpověděli jsme Beth a šli jsme se připravit, venku jsme měli už připravený altánek na to a mohli jsme jít ven. Kluci jenom nejdřív připravili židle aby si ostatní měli kde sednout, holky mě jenom ještě trochu poupravovali. Podívala jsem se od sebe z pokoje ven, všichni kluci se už tam připravovali na svá místa.
" Už jděte holky. Za chvíli tam dorazím." Řekla jsem ji.
" Dobře." Odpověděli mi a jedna po druhé mě objali, když pomalu odcházeli, pomalu jsem se posadila na postel a čekala jsem na tátu. Za chvíli někdo zaťukal na dveře.
" Dále." Vyzvala jsem dotyčného, dovnitř vešel Austin.
" Ahoj Em. Táta přijde za chvíli, jenom......já a Noah jsme tě ještě před tím obřadem chtěli vidět." Jak to dopověděl tak dovnitř přišel Noah.
" Ahoj Emily. Chtěli jsme tě vidět ještě než půjdeš uličkou do nového života a tou cestou se změníš." Řekl mi Noah a vzal mě kolem ramen. Ráda jsem si s bratry povídala před tím než změním příjmení, pořád ale budu mít v krvi Lynche a Walkera. Na dveře někdo zaťukal, vyzvala jsem někoho dál. Do vnitř vešel táta.
" Můžeme?" Zeptal se mě a kluky poslal ven, jenom jsem přikývla. Venku začala hrát písnička.

(Prosím, pusťte si písničku)

Pomalu jsem šla s tátou po boku, šli jme do rytmu písničky a pomalu jsme šli k oltáři kde stál Kail a moji bratři. Jdu pomaluaa dívám se na Kaila, taky si mě prohlíží a vidím na něm že je rád za mou odpověď.

Kail
Emily vypadá úžasně, už jí chci mít tady u sebe a strávit s ni zbytek života. Vím že jí nikdy neublížím a budu jenom s ní, pomalu se blíží ke mě. Ross mi jí předává a podívám se jí do očí, pevně jí stisknu ruku a otočíme se k oddávajícímu. Pomalu čekáme až písnička dohraje. Pomalu se nadechuji a vnímám Emilyn laskavý dotek na mé paži. Když už se písnička blíží ke konci, můžeme uz pomalu začít. Oddávající se nás ptá na vše a pomalu přichází k hlavní části. "Táži se vás, pane ženichu Kaile kingstone, zda vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomnou slečnou Emily Lynch, budete jí oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" Zeptal se mě.
"Ano." Odpověděl jsem mu, po chvíli se otočil na Emily.
"Táži se vás, slečno nevěsto Emily Lynch, zda vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomným panem Kailem Kingstonem, budete mu oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" Zeptal se jí na to samé jako mě.
"Ano." Odpověděla stejně a ještě víc uvolněně
"Prohlašuji váš sňatek za právoplatně uzavřený." Řekl oddávající, vyměnily y jsme si prstýnky a políbili jsme se.

Pokračování příště
Lidi, pardon že to takhle sekám ale jenom se zeptám. Kolik
z vás by to čtení už přestalo bavit v skoro 4000 slovech?
Takže, ještě budou zbývat dvě kapitoly, mám takový dojem.
Takže zatím ahoj

Our Saritasi

Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoKde žijí příběhy. Začni objevovat