Svatba 1/3

23 10 6
                                    

Austin
Táta mi ráno volal ať řeknu Emily že mamka nemůže dorazit, nechtějí jí a Juliet pustit dřív než za dva dny. Navíc ani nechce aby Emily o tom věděla, jo děda umřel ale nemusela by to vzít dobře a mohla by rodit předčasně a to nikdo nechce. Budeme muset lhát, ale hned jakmile se narodí Élis tak jí to řekneme. Lepší pozdě než nikdy, musíme ještě dneska zařídit všechno aby to počkalo až do narození Élis. Bethany a já s Paulem Williemem Lynchem jsme na cestě k Emily a Kailovi domů aby jsme se tam oblékli, venku bude obřad s výhledem na moře. Jsme už u dveří tak jsme zaťukali a šli jsme dovnitř, všichni už byli na nohou a připravovali se. Za chvíli jsem uviděl Emily, mávl jsem na ní a vzal jsem si jí stranou.
" Austine. Kde jsou rodiče?" Zeptala se mě.
" Mamka včera začala rodit dřív a Juliet je už na světě. Jenom jí doktoři ještě dneska nepustí ale táta dorazí aby tě doprovodil. Em, neruš to kvůli mamce že je v nemocnici můžeme jí to natočit nebo by měla mít u sebe mobil tak dáme videohovor a bude v nemocnici s Jul ale i tady s tebou v tvůj den." Řekl jsem jí, na posledních pár slov se usmála.
" Děkuji Austine. Jsi super brácha." Řekla mi.
" A taky tvůj o pár hodin starší bratr." Podotkl jsem s úsměvem a pomyslel jsem si jenom jedno. Jsem rád že si to myslíš. Opravdu nesmí vědět co se včera stalo, je to moje první sestra ze dvou sester které mám. S Beth jsme šli každej do jiné části domu a začali jsme se převlékat.

Bethany
Všechny holky jsme se převlékali u Emily v pokoji, všechny jsme měli strašně krásné šaty ale jediná Emily je měla překrásné. Pomohli jsme jí aby se do nich dostala s tím břichem a dali jsme si dokonce i svačinu a pití, kluci venku připravovali stůl a další věci. Zrovna jsem dělala Emily vlasy když se mě najednou zeptala.
" Za jak dlouho se vrátí mamka?" Tuhle otázku jsem od ní nečekala, jenom jsem si jí otočila k sobě a podívala jsem se na ní.
" Emily. Austin ti říkal že tvoje mamka a ani doktoři nevědí kdy jí pustí, musí nejdřív  prohlédnout jí a malou a potom je pustí. Neboj se, vím že by tvoje mamka chtěla abys byla dneska šťastná. Austin mi říkal že u vaší mamky její nebyla na jejím významném dnu, protože o tom ani nevěděla a nezajímala se o ní. U tebe to je ale jiné, tvoje o tom ví ale vezmi si kdybys byla ty později v její kůži, taky by jsi chtěla aby se svatba tvé dcery pořádala i bez tebe kdyby ses musela nejdříve postarat o svojí další dceru." Řekla jsem jí a pousmála jsem se na ní, úsměv mi oplatila a šla se podívat do zrcadla. Ještě jsem se oblékla já a všechny jsme byli hotové, je teprve deset hodin a do obřadu zbývá hodina a půl. Všichni jsme strašně nervózní ale na Emily to není ani znát, už jsme všichni oblečení. Za chvíli slyšíme zvonek od dveří, Emily jde otevřít.

Emily
Když jsem otevřela tak tam byl táta.
" Tati.......Jak je mamce a Jul?" Zeptala jsem se ho.
" Mají se dobře a mamka ti vyřizuje ať si to dneska užiješ." Řekl mi a políbil mě na čelo.
" Děkuji tati. Užiju si ho. Hlavně kvůli mamce." Odpověděla jsem mu.
" Tak to jsem rád. Někdo chce s tebou mluvit a nedočkavě už s tebou chce mluvit, pokud ti něco udělá............asi ho zaškrtím." Řekl mi a odešel, když jsem se otočila tak jsem tam uviděla Kaila.
" Kaile. Víš že se nemáme vidět před obřadem." Řekla jsem mu vyděšeně. 
" Emily, třeba to je jenom pověra. Kámoš to taky takhle jednou udělal a jsou už spolu pět let." Řekl mi a tím mě trochu uklidnil.
" Jinak........vypadáš úchvatně." Pochválil mi můj vzhled a políbil mě na ruku. Po chvíli k nám přiběhla Bethany..............

Pokračování příště ;-)

Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoWhere stories live. Discover now