20.kapitola: Nikdy už nebudeš sama-Will you..........;)

35 7 6
                                    

Emily
Když jsme se ráno s Kailem probudily, jenom jsme se na sebe dívali a drželi jsme se za ruce. Vůbec se nám nechtělo z postele, nechci být od Kaila na tři roky vzdálená. Přisunula jsem se k němu a objala jsem ho, po chvíli jsem začala brečet.
" Emily........." Promluvil na mě Kail a objal mě pevněji, přitiskla jsem se víc k jeho hrudníku. 
" Nechci abys odjel na tři roky, chci tě mít tady." Zakňourala jsem mu do hrudníku, jenom se uchechtl a ještě pevněji mě objal.
" Emily, až tam něco budu dělat.........budu to chtít mít co nejrychleji za sebou a potom už být jenom s tebou. Teďka ráno chci mluvit s tvými rodiči a sourozenci, ale nejdřív...........chci mluvit s tebou." Řekl mi, podívala jsem se na něj. Upřeně se na mě díval svým milým pohledem.
" A o čem?" Zeptala jsem se ho.
" Nejdřív se ale oblékneme. Dobrá?" Zeptal se mě.
" Jo." Odpověděla jsem mu. Pomalu jsme vstaly, oblékli jsme se a šly jsme se nasnídat. Po snídani jsme jenom seděli naproti sobě, po chvíli ke mě natáhl ruku se šátkem.
" Dám ti to na oči. Ok?" Zeptal se mě. Lehce jsem přikývla, pomalu mi zavázal oči. Zvedl mě pomalu ze židle a vedl mě do naší ložnice, po chvíli otevřel dveře na balkón co tam byli. Z balkónu byl výhled na moře, zřejmě mě postavil přímo bokem k moři.
" Chvíli prosím počkej." Řekl mi a pro něco si ještě šel.

Kail
Zavedl jsem Emily na balkón a chvíli jsem jí tam nechal, šel jsem si pro dvě krabičky

KailZavedl jsem Emily na balkón a chvíli jsem jí tam nechal, šel jsem si pro dvě krabičky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejdřív jsem si ale vzal berušku, sundal jsem Emily šátek z očí a stoupl jsem si před ní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejdřív jsem si ale vzal berušku, sundal jsem Emily šátek z očí a stoupl jsem si před ní.
" Emily, nechci tě opustit bez dojmu že jsi pořád se mnou, proto jsem nám koupil něco co mi pořád bude dávat pocit tvé přítomnosti. Miluju tě Emily, jsi pro mě jediná dívka které tohle chci dát. Já to budu mít na náramku a ty na náhrdelníku." Řekl jsem jí a dal jsem jí na krk půlku srdce, prohlížela si ho a přitom se usmívala.

" Řekl jsem jí a dal jsem jí na krk půlku srdce, prohlížela si ho a přitom se usmívala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoWhere stories live. Discover now