30. kapitola-Pomalu se blížíme k našemu společnému cíli

32 11 6
                                    

Emily
Svatbu máme 15.listopadu a padlo nám to na neděli, všem jsem to ještě včera napsala. Na to mi odpověděli že teda přijedou a těší se na nás na všechny, jsem už v sedmém měsíci a mamka v devátém. Doufám že se nic do té doby nestane, je první listopad a já si už přeji aby to bylo za mnou. Pomalu se nikam s tím břichem nevejdu a docela dost mi to vadí, na konci ledna mám mít termín ale nevím přesný den. S Kailem se ale i tak nemůžeme dočkat naší malé holčičky, co už nemůžu skoro dělat já kvůli svému břichu tak mi s tím Kail pomáhá. Nemohla jsem nikomu lepšímu říct svoje ano než jemu na žádost o ruku, doufám že nám to vydrží hodně dlouho. Rodiče jsou prý spolu už devatenáct let, přesný datum byl 21.12., jsem ráda že jim to trvá takhle dlouho a snad i bude. Ležím vedle Kaila na posteli a dívám se na něj jak spí, vypadá klidně i přes to že se nám blíží datum svatby. Ucítila jsem menší kopnutí v břiše,  musela jsem se nad tím usmát a dát si ruku na břicho. Naproti mě se Kail pomalu probouzel, protáhl se ale nechal zavřené oči. Je právě druhá hodina odpoledne a právě jsme se oba probudili.
" Dobré........odpoledne." Popřál mi Kail a promnul si oči, odkopal ze sebe deku a lehl si na záda. Posadil se na posteli a podíval se na mě, natáhl se ke mě a políbil mě na tváře. Zvedl se a šel se obléknout do černých tepláků, modrého trika a černých ponožek, šel nám udělat něco k obědové svačině. Já jsem se zvedla asi po pěti minutách, šla jsem si obléknout kalhoty podobné kalhotám, bílé tílko a bílej svetřík. Sešla jsem pomalu dolů za Kailem který už měl všechno hotový a daný na stole, sedla jsem si ke svému talíři a pustila jsem se do jídla. Kail nám udělal vafle, udělal je dokonce podle táty jak nám je dělal jako malým. Miluju to, to že se nějak můžu vrátit zpátky do dětství. Po tom co jsem dojedla jsem se pomalu zvedla a šla jsem nám vybrat nějaký film, vybrala jsem nám film Avatar. Dívali jsme se na to docela dlouho, asi až do pěti hodin odpoledne. Trochu jsme se potom nudili, Kail se zvednul a šel nám pustit nějaké písničky, zrovna tam byla písnička Cesta od Kryštofa.

Na to jsme si spolu zatančili, jenom jsme se spolu kolébali v rytmu, Kail hnedka začal zpívat. Musela jsem se tomu pořád usmívat, po chvíli jsem začala zpívat s ním. Když se přidal k větě: " Že už mi doma neotevřou". Musela jsem se začít smát až se to rozléhalo na pláž, u toho jsem se Kailovi opřela do ramene a pevně jsem ho objala, taky mě objal a políbil mě do vlasů. Už se nemůžu dočkat až budeme navždy spolu, bude pro mě jedinej kluk, přítel, snoubenec a manžel napořád. Za chvíli začala hrát ještě jedna písnička od nich.........byl to Srdcebeat, na tu jsme si ale nezatančili ale jenom zpívali. U toho Kail dělal samé kraviny, nemohla jsem se přestat smát. Za chvíli jsem ucítila pohyby malé, usmála jsem se a vzala jsem Kailovu ruku a dala jsem si jí na břicho kde nejvíc bylo cítit její kopání. Kail se posadil na menší židli, spíš to byla podnožka, přitáhl si mě blíž k sobě, přitiskl ucho k bříšku a poslouchal. U toho mě po něm hladil a usmíval se, hladila jsem ho u toho po hlavě. Po chvíli si mě stáhnul k sobě do klína a obejmul mě, položila jsem si hlavu k němu na hrudník a poslouchala jsem jeho srdce.
" Pomalu se blížíme k našemu společnému cíli." Zašeptal a objal mě pevněji.

Austin
Právě se procházím s Bethany po pláži, je krásné teplo. Občas se k nám staví Emily a Kail, Emily je teďka víc studenokrevná než teplokrevná, nosí kalhoty a nějaké triko se svetříkem. Ani se jí nedivím, naší mamce je teďka docela taky zima. Všichni se už nemůžeme dočkat malé Juliet a zřejmě i Élis (Elís) nebo jaké jí vybrali Kail s Emily jméno ale mám takový dojem že to bude tohle jméno, pomalu vidíme že se slunce blíží k hladině moře. Jsme asi několik km od našeho domu ale docela blízko domu Emily a Kaila, nebudeme je ale rušit. Už máme každý svůj život, lásku a i bydlení. Když se vracíme zpátky domů, začínají se tvořit první červánky. Byl to nádherný pohled, bylo to i romantické, přitáhl jsem si Beth blíž k sobě a políbil jsem jí do vlasů. Jsem rád že se jí už nic nestane a každej den se za to modlím, pomalu docházíme k našemu domu. Otevřel jsem dveře a vešel jsem dovnitř, zul jsem se a šel jsem se osprchovat. Do sprcháče za mnou po chvíli přišla Beth a myla se se mnou, pokoždé jsem se dotkl omylem její jizvy na břichu. Nevadilo jí to že se jí tam dotýkám, spíš mi přijde že to ani nevnímá tak jako kdyby tam byla. Mám jí strašně moc rád a doufám že to s tou rakovinou bylo naposled co se jí kdy stalo a stane. Nechci aby skončila zase v nemocnici, pomalu jsme už umytí a jdeme se převléknout do spacího. Oba jsme už unavení tak jdeme hned spát.

Ross
Je už deset hodin večer, já s Noahem sedíme u ohně a povídáme si. Noah se mě pořád ptá co má dát své přítelkyni k narozeninám, já mu pořád říkám ať prostě někam zajde do obchodu s dárky a vybere jí to co mu dá hodně velkou jistotu že se jí to bude líbit. Nenechá si prostě říct aby to zkusil, prostě chce radu od zkušeného. A abych řekl pravdu, tak jsem dělal to co mu teď říkám. Už mě to přestává bavit a jdu si lehnout.

Noah
Pořád jsem tátu štval s tím co mám dát Dianě k narozeninám, nakonec odešel a zůstal jsem venku sám. Přemýšlím co se všechno za tu dobu stalo a ještě se stane, už mám všechno na tu svatbu koupený a už bych byl nejradši aby to už bylo za námi, mamka ohledně té svatby je trochu vystresovaná ale ne zas tolik. Všichni máme nervi po ní, pomalu už taky začínám být unavenej tak si jdu taky lehnout.


Ahoj takže další kapitola je tady, snad se vám líbila.
Jinak v textu máte zrovna jméno pro holčičku Emily a Kaila, snad se jméno líbí a já asi jdu zase po svých a snad se vám kapča líbila. Jinak jak už tady dvakrát zaznělo....Kail a Emily se blíží ke společnému cíli a značí to i pomalu se blížící konec Isqube 2. Nebojte, vy co mě teďka chcete za to oznámení zabít tak to udělám ještě radši delší ať to není třeba už v červnu ukončený a to hned na začátku. Chci to ukončit ještě těsně před tím než pojedu s kamarádkou na chatu na jeden týden.
Zatím se mějte

Our Saritasi


Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ