10.kapitola-Alex, Sandra, Kasandra, Majkl, Mike a pozvání na 1.sraz rodiny 1/3

44 8 0
                                    

Ross
Alex má dorazit někdy odpoledne, ještě než jsme ukončili náš deseti minutový hovor před čtvrt hodinou, upozornil jsem ho že se Emily změnila a že se za nějakou dobu uskuteční sraz rodiny ode mě a Max od svatby která byla už před............hodně dlouhou dobou. Max o tom nápadu ví a moc se na ostatní těší, pokud přijedou všichni. Rozhodl jsem se zavolat nejdřív Kir, chvíli mi to vyzvánělo a po chvíli mi to zvedla.
" Ahoj Rossy. Copak se děje?" Zeptala se mě.
" Ahoj Kir, chtěl bych uspořádat rodinný sraz ode mě a Max zorganizuje od sebe a po delší době se zase potkáme u nás." Řekl jsem jí.
" Jo to by byl super nápad! Slyšela jsem že jste zase zpátky v Miami Beach, ještě Taylor sleduje na Isqubu Emily, Austina a Noaha." Odpověděla mi.
" Aha. Tak to asi ví co se stalo Emily ne?" Zeptal jsem se jí.
" Co se stalo Emily?" Zeptala se mě.
" To zjistíte až přijedete, musím ještě zkusit sehnat Joshe jestli sem přijedou po tak dlouhé době." Odpověděl jsem jí.
" Oká no. Zatím se měj a dej mi vědět až se s Joshem domluvíš." Řekla mi.
" Jasně, zatím čau." Odpověděl jsem jí a típnul jsem to. Zkusil jsem zavolat Joshovi, nechal jsem to docela dlouho vyzvánět ale nic. Ukončil jsem ten hovor a zavolám Joshovi později, snad s ním ještě dneska nebo zejtra budu mluvit. Je teprve devět hodin ráno a všichni jsme už na nohách, Kail je venku a něco dělá se svým prknem, Noah je na vlnách a trénuje, Austin je s Max v domě kde bydlela s Astrid po té události a Emily........ Podívám se ven a vidím jí jak sedí na břehu několik metrů od Kaila a dívá se na moře, vyjdu ven a jdu za ní. Sednu si vedle ní a dívám se taky na moře.
" Co když se holky vyděsí a kluci......kluci se mnou nebudou mluvit?" Zeptala se mě. Jenom jsem si povzdechl.
" Bude to v pohodě. Uvidíš." Řekl jsem jí, pokusila se na mě usmát ale moc jí to nešlo.
" Nepůjdem se podívat do toho mého domu? Stejně Max s Austinem k ní už šli." Navrhl jsem jí, podívala se na mě s úsměvem. Zvedl jsem se a vyrazil jsem pomalu k mému domu, byli jsme tam asi tak za deset minut. Otevřel jsem dveře a šel jsem dovnitř, všechno tady zůstalo stejné. Šel jsem do svého pokoje a díval jsem se kolem sebe, hledal jsem jednu jedinou věc. Emily byla někde po domě, naštěstí sourozenci bydlí jinde takže to bude všechno v pořádku. Po delším hledání jsem našel tu věc kterou jsem chtěl najít, chci dát Max tyrkysový prsten.

 Po delším hledání jsem našel tu věc kterou jsem chtěl najít, chci dát Max tyrkysový prsten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dal jsem si ho do kapsy a šel jsem najít Emily, byla v obýváku a dívala se na fotky. Přistoupil jsem k ní a díval jsem se s ní, vypadal jsem docela vtipně v té době. Dokonce jsme tam byli všichni, mí sourozenci s Ellingtonem, Josh a Kira. Bylo to ještě před tím než jsem potkal Max, asi tak ten rok. Vzal jsem Emily kolem ramen.
" Nepůjdeme už zpátky?" Zeptala se mě, přikývl jsem a vyrazily jsme zpátky domů. Už tam byla i Max s Austinem a dělala oběd. Emily šla za Kailem ven k prknům, šel jsem za Max do kuchyně a objal jsem jí.
" Ahoj." Pozdravil jsem jí a dal jsem jí pusu na tvář.
" Ahoj. Jak se jí tam líbilo?" Zeptala se mě.
" Podle všeho se jí tam docela dost líbilo. Teďka je venku s Kailem a asi si půjdou zasurfovat do oběda a.........něco jsem ti přinesl z mého bývalého domu." Odpověděl jsem jí a dal jsem jí prsten na ruku, když se na něj podívala roztáhl se jí úsměv na tváři.
" Děkuji Rossy, je nádherný." Poděkovali mi a políbila mě.
" Pomůžeš mi s obědem, Austin šel za Noahem na surf a jak jsi mi říkal tak necháme Kaila s Emily spolu." Zeptala se mě, souhlasil jsem a začal jsem jí pomáhat s obědem. Alex se Sandrou, Kasandrou, Majklem a Mikem přijedou v 15:00 hodin, Ellis je pryč s nějakou kamarádkou. Ellis je žena Alexe.

Emily
Právě surfujeme s kluky na vlnách, když se trochu vlny uklidní odpočíváme na surfboardech, sice mám z toho špatnou zkušenost ale je lepší to nechat být. Po nějaké chvíli k nám připlavala Bethany.
" Ahoj Beth. Jak se máš?" Zeptal se jí Austin, šťouchla jsem ho do ramene. Hodil na mě pohled:
Proč si taky nemůžu někoho najít? Hodila jsem na něj pohled: Víš jak to posledně dopadlo? Zeptala jsem se ho pohledem. Hned na to se podíval jinam.
" Dobře a co vy?" Zeptala se nás.
" Fajn, dneska mají přijet příbuzní." Odpověděla jsem jí, jenom pokývala hlavou. Moře se najednou začalo vzdouvat a před námi se začali tvořit vlny, začali jsme k nim pádlovat. Vzala jsem si hnedka první vlnu co byla ke mě nejblíž, když jsem si jí sjížděla všimla jsem si že k nám plave táta na surfu. Zamávala jsem mu a ke konci jsem skočila do vody. Plavala jsem k němu na prkně.
" Oběd je na stole a............co to kurva???" Táta ukazoval k našemu domu a všiml si že od břehu k nám plave...........děda a všichni moji další příbuzní (díky spolupráci v Rychle a zběsile s mým dědou takže to jsou asi spíš rodinný známí), to bych teda neřekla že děda a ostatní umí surfovat ale co, nechám to bejt. Hvízdla jsem na kluky, když si všimli kdo k nám plave začali hbitě pádlovat a dokonce i Bethany.
" Emily.......co se ti stalo?" Zeptal se mě strejda a zarazil se u pohledu na Bethany.
" To nic, jenom menší nehoda na dovolené." Odpověděla jsem mu. 
" Aha." Řekl a díval se dál na Bethany.
" Ahoj tati." Promluvila najednou Bethany a Austin spadl ze sedu z prkna a Noah jenom na ní koukal jak vyvoraná myš. 

Ok, plsssssssssss, nezabíjejte mě za blbej sek v kapitole ale chci udělat toho docela dost a navíc se u tohodle koukám na Assassin's Creed a chci se na to dokoukat atd. Jinak asi někdy v průběhu týdne budou i zbylé dvě kapitoly, pokud chcete můžu vám rovnou prozradit polovici náplně dalších kapitol
1) během návštěvy zavolá Josh Rossovi, Alexovi děcka.........to bude v pohodě odledně Emily
2) poslední kapitola bude s upřesněním 1. srazu atd.
Tohle by mělo být zřejmě všechno dyžtak něco dopíšu do komentu. Snad se vám kapitola líbila, necháte tady hlas a nějaký koment a někdy tento týden až dodělám druhé pokračování čau.

Our Saritasi 

Ps: děti rodinných známých se můžou v knížce nabalovat protože to není to samé jako příbuzní
pokud to někdo bude chtít víc rozpitvat tak napište do komentů ať se tady z toho nepose..

Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoWhere stories live. Discover now