18.kapitola-Ráno a poslední den kdy jsme všichni spolu

40 9 2
                                    

Emily
Probudily mě paprsky slunce na mé tváři, Kail mě objímal kolem pasu. Pohladila jsem ho po tváři a políbila jsem ho, někdo spal venku a někdo vevnitř. Austin se dal s Bethany na té párty dohromady, je to jenom známá takže to nevadí. Já a Kail jsme se nějak dostali ven a taky jsme tam spali, rodiče ještě s ostatními nedorazily.

Ross
Ráno šli skoro všichni na záchod, buď zvracet nebo se jít jenom vyprázdnit. Hned ráno jsme si šly zaplavat nedaleko našeho domu, trochu nás to probralo a někomu z nás to udělalo líp ohledně hlavy. Z dálky byla slyšet hudba z našeho domu, podle všeho se už všichni probudily a jsou zase na nohách. V dálce na vlnách jsem zahlédl jednu známou partu, byla to parta Ashra Marksona. Ashr je zmetek, byl jeden z těch co pořád otravovali Emily nebo občas Austina s Noahem. Všichni jsme si včera řekli co jsme všechno dělali v tu dobu co jsme se neviděli, jak jsme se měli, kde jsme byli a co jsme viděli. Všichni někde byli, ale už si moc nepamatuju kde přesně kdo byl, trochu se mi to vzájemně plete. Bylo fajn se všemi strávit čas aspoň na jednu noc a pár hodin ráno, když jsme se trochu osvěžily, šli jsme domů abychom se trochu upravily. Emily a ostatní se zrovna připravovali že půjdou na vlny, venku už měli připravené surfboardy. 

Kail
Domů přišli už rodiče Emily a ostatních, před tím jsme se ale shodli na tom že si půjdeme zasurfovat. Všichni jsme už měli na sobě plavky na plavání, po jednom jsme postupně vycházeli ven. Všichni jsme se sešli před našimi surfboardy a šli jsme společně do vody. Plavali jsme docela daleko od břehu, začínalo vlno bytí. Z dálky k nám doléhalo volání, podívali jsme se tím směrem a všimli jsme si jednoho kluka s partou. 

Emily
Za námi na nás zavolal jeden kluk co měl s  sebou i svou partou, byl to i dokonce Ash. Jen jsem se pod jeho pohledem nepříjemně prohla v zádech. Austin a Noah plavali ke mě a každej byl po jedné straně vedle mě, věděli že to asi nebude znamenat nic dobrého co se asi stane.
" Ahoj Emily, Austine, Noahu." Pozdravil nás Ashr. Jenom jsme mu kývli na pozdrav, jenom se podíval na každého z nás. 
" Omlouvám se za moje chování před nějakou dobou. Už nejsem takovej. Vážně." Řekl nám a přiblížil se trochu blíž k nám, s ním i jeho přátelé.
" Okej. Ale pokud budeš mít náznak svého předešlého chování, končíš tady." Řekl mu Austin a hodil po něm vražedný pohled. 
" Fajn. Nejdem si zasurfovat? Ať se nemusím ptát na tu ruku u tebe Emily a na ty nohy u tvých příbuzných. Nechci to radši zrovna dvakrát vědět." Řekl nám, jenom jsme se na sebe podívali a přikývli jsme. Čekala jsem na slušnou vlnu, když se objevila plavala jsem k ní. Podplula a obrátila jsem se do směru jejího uzavření, užívala jsem si ten moment. Dojela jsem ke Kailovi a srazila jsem ho z prkna když jsem seskočila, vyplaval se mnou nad hladinu.
" Tohle je u tebe normální?" Zeptal se mě. 
" Jo, pokud jsi nechtěl dyžtak dostat do obličeje jednu bolestivou facku od surfboardu." Řekla jsem mu a usmála jsem se na něj, taky se na mě usmál a políbil mě. 

Rossemary
Ten Asher se se mnou začal bavit.
" Vypadáš vážně hezky s těma obarvenýma vlasama, jsem ten co ti psal na Isqubu že ti to vážně sluší." Řekl mi a usmál se na mě, pomalu mě vzal za ruku. Jeho parta byla už docela dlouho pryč, navíc jsme byli i dál od ostatních. 
" Nechceš zajít na chvíli ke mě?" Zeptal se mě a mrknul na mě, přikývla jsem, vím co se tam asi stane a bude to docela zábava. Vedl mě do jeho domu, prkno jsem si opřela na jeho prahu a šla jsem s ním dovnitř. Nejdřív šel do kuchyně.
" Chceš něco k pití?" Zeptal se mě.
" Ne. Ale máš led?" Zeptala jsem se ho.
" Jo. Proč?" Oplatil mi otázku.
" Je mi docela horko." Odpověděla jsem mu.
 "Dyť máš na...........Aháááá." Řekl když pochopil proč jsem se ho na to ptala, jenom se na mě usmál. Vyndal formu na led a jeden z toho vyklepnul, opřela jsem se o pult. Pomalu ke mě šel a přejel mi s tou kostkou po hrudníku, pomalu mu roztávala a začal mě pomalu hladit po bocích. Přitáhla jsem si ho k sobě blíž za krk a začala jsem se s ním líbat, přitiskl se víc ke mě. Pomalu šel se mnou zřejmě do jeho pokoje, když jsme byli v jeho pokoji, položil se se mnou na postel a začal mě všude hladit. Sundal mi plavkové kalhotky, po chvíli si taky sundal plavky. Dal mi ruce za hlavu, přisál se mi ke krku a začal mi tam dělat značku. Po chvíli mě pohladil po podbřišku, na to jsem zasténala. Pomalu se položil na mě a začal se o mě otírat, po chvíli jsem mu obemkla nohy kolem pasu. Tím jsem ho popudila k tomu aby to už udělal.

Emily
Rossemary byla celý den pryč, mám takový dojem že je někde s Ashrem. Jinak jsme všichni byli spolu doma, ostatní měli odjet až ve tři hodiny, v tolik v kolik přijeli včera. Ještě jsme si zahráli na babu, rodiče se na nás všechny dívali a usmívali se na nás. Bylo fajn se vrátit do těch časů kdy jsme byli malí, teď jsme to mohli prožít spolu, sice jako starší příbuzní ale i tak to bylo bezva. Jsem ráda že mám takové bratrance a sestřenice, nic lepšího jsem si nemohla přát. Každej z bratranců co mě chytil, se mnou točil ve vzduchu, u toho jsem se strašně smála. Víckrát mě ale chytil Kail a pokaždé se mnou spadl do písku, bude se mi po nich stýskat až odjedou. 
" Nevyměníme si telefonní čísla a tak?" Zeptal se nás Jake. 
" Jo. Pojďte dovnitř ať si to tam líp vyměníme." Navrhla jsem a vzala jsem všechny ke mě do pokoje který se
 za pár měsíců stane pokojem mé mladší sestry. Pokoj po Austinovi bude patřit jenom Noahovi. Dnes se budu stěhovat s Kailem do našeho společného domu, aspoň se už dočkáme vlastního soukromí, hlavně na jednu věc. Nad tou myšlenkou jsem se usmála.
" Čemu se usmíváš?" Zeptal se mě Jake.
" Ničemu." Odpověděla jsem mu rychle, opět se věnoval mobilu. Během uvažování jsem poslouchala jak a na čem se domluvili. Nejrychlejší bude to napsat jednou a poslat na telefonní čísla co jsme si nadiktovali. Napsali jsme esemesky a poslali jsme je na čísla, po celém pokoji zvonili různé melodie. 

Ross
Jake, Kira, Andrea, Rocky a Alex se už chystali jet, Paul a ostatní už odjeli než jsme se dostali domů. Ještě jsme byli venku a dívali jsme se na moře. 
" Snad si to zase někdy zopakujeme." Promluvil po chvíli Jacob.
" Jo, snad jo." Odpověděl jsem mu. Pomalu se blížilo ke třetí hodině.
" Nechcete si jít naposledy zasurfovat, než odjedete?" Zeptala se najednou za námi Emily, jenom jsem vstal, ostatní udělali to samé a všichni na ráz jsme se rozeběhli k surfboardům. Naposledy jsme si šli zasurfovat jako rodina. Po nějaké době k nám připádlovala i Rossemary. 

Emily
Rossemary k nám po nějaké době připádlovala, radši jsem se jí neptala co se dělo u Ashera. Chtěla jsem si užít posledních pár minut se svojí rodinou. 
" Už je čas." Řekl po nějaké době strejda Jacob. Ostatní jenom přikývli, všichni jsme jenom smutně přikývli a plavali jsme ke břehu. Na břehu jsme se všichni objali a rozloučily jsme se, ještě než odjeli úplně a zmizeli nám z dohledu, mávali jsme si. Když jsme je už neviděli, šli jsme dovnitř a já, Kail a Austin jsme si začali balit naše věci abychom se mohli odstěhovat. Když jsme měli všichni tři zbaleno, vlastně čtyři protože Bethany jenom na chvíli odešla mohli jsme každý z nás jít do našich vlastních domů. Dneska jsem měla poprvé spát v domě kde byl dřív můj táta. Za pět minut co jsme vyšli z domu rodičů jsme byli na místě, odemkla jsem a pomalu jsem vešla do domu který mě polil..........ani nechápu jak, pocitem pravého domova. Všude bylo cítit moře, táta měl všude dané mušle kterých jsem si před tím nevšimla. Do toho domu jsme asi dorazily v osm hodin, naši příbuzní odjeli až v šest hodin, šla jsem do pokoje kde dřív spal táta. Sedla jsem si do postele, byla strašně pohodlná. Byla jsem po dnešku strašně unavená, lehla jsem si do postele. Kail si všiml že jsem si lehla, přilehl si ke mě a přitiskl si mě k sobě blíž. Uvelebila jsem se mu v náruči a pomalu jsem usnula.


U této kapitoly končí život Emily a Austina s rodiči, jenom pro info...................na třetí díl se kvůli vám nevrhnu, to bych se asi šla ihned zamordovat. Ale, litovala bych toho, hlavně kvůli přítelovi, takže, jsem se u této kapitoly nasmála jak něco. Dívala jsem se na Agraela a Assassin's Creed: Unity.....Fapoleon Bonaparte, název toho videa. Jinak, o víkendu se mi to moc nechtělo psát protože to už byli dva roky co se znám se svým přítelem a chtěla jsem s ním být aspoň na tom chatu. 
Jinak k těm hlasům a tak............ty kapitoly budu normálně vydávat, ale........jenom pod podmínkou že umíte počítat poloviny, což tady budou super komenty.............hele, pokud tady budou aspoň vyrovnaný hlasy, takže polovina tak pohoda, pokud ne, tak to vydání prodloužím. Pokud přečtení se nebude dát vidělit neva ale pokud jo tak prostě to musí být půl na půl. Snad si to vezmete k srdci a já jdu. Čauky lidi

Our Saritasi


Isqube 2 (FF-Ross S. Lynch) DokončenoWhere stories live. Discover now