19.

2K 75 6
                                    

Montreal

Egészen jól telt az elmúlt kettő hét. Lewisszal úton-útfélen találkoztunk, közben besegítettem a Red bull forgatásos, fotózásos programjában, amikor pedig volt időm, nagy részben Kimivel, esetleg Felipe-vel pókereztem a tengerparton. 

Esküszöm, úgy lebarnultam, mintha most jöttem volna vissza Afrikából. Meg persze Justin és Selena új zenéire táncoltam mindenhol. Aztán eljött Kanadában a várva-várt péntek, ami egyet jelent a szabadedzésekkel. Lewisszal megbeszéltük, hogy egy szobában leszünk, így nem kell átjárkálnunk egymáshoz.

Reggel éppen a tüsszögésére keltem. Úgy tüsszent, mint egy álmos maci. Esküszöm. 

Lassan kimásztam az ágyból, majd az földön heverő ingjét magamra kapva léptem mögé és pusziltam meg a nyakát.

- Jó reggelt, Szépim. – köszöntött, majd megcsókolt.
- Neked is. – válaszoltam nevetve, miután ajkaink elváltak egymástól. – Hány óra van? – kérdeztem.
- Reggel hat. – válaszolta mosolyogva.
- Mi olyan vicces?
- Az, hogy reggel mennyire összehúzod a szemeid. – válaszolta, mire én is felnevettem. Kis beszélgetés után úgy döntöttem, hogy ideje felöltözni, így kivettem egy Panda feliratú fekete pólót, farmert és kockás inget a bőröndömből, majd ezekkel felpakolva indultam a fürdőbe, ahol rendbe szedtem magam. Energiával tele vetettem rá magam az ágyon fetrengő Lew-ra, mire az felnyögött.
- Fájt? – kérdeztem, mire nevetve megrázta a fejét.
- Snapchatezünk? – kérdezte. Mosolyogva bújtam hozzá közelebb, majd néztem, ahogy az arcom egy dalmatáéhoz kezd el hasonlítani.

A pályára is kézen fogva mentünk be. Természetesen ezt a fotósok sem hagyták figyelmen kívül, villámgyorsasággal villogtatták a szemeinkbe a vakukat. Válaszolva a paparazzikra, és az én hunyorgásomra Lewis magához húzott, így takarni tudtam a szemem. 

A padock-ban egy csókkal búcsúztunk, majd mindketten fülig érő szájjal mentünk tovább.

- Mi ez a nagy mosoly? – kérdezte Sebi, mikor mellé értem.
- Csak boldog vagyok. – adtam meg az őszinte választ, mire bólintott, majd tovább intézte a dolgait. Lehuppantam a kanapéra, majd a kihelyezett papírokon a pálya vonalvezetését kezdtem elemezni. Egészen az első edzés kezdetéig nem mentem be a bokszba, ugyanis a vizsgálódás és a mosolygás eléggé lefoglalt. A többiek persze jót nevettek a jól lakott óvodáshoz hasonlító fejemen, de én csak röhögtem velük. 

Legnagyobb örömömre mindkét edzést Lew nyerte, de amikor Felipe beleállt a falba a szívbaj jött rám. Lewisszal együtt mentünk vissza a hotelbe.

- Nagyon fáradt vagy? – kérdezte, mire én megcsóváltam a fejem. – Akkor öltözz föl még csinosabban, mint amúgy szoktad. – mondta. Felhúzott szemöldökkel ugyan, de teljesítettem a kérését. 

Felvettem egy kékeszöld árnyalatú maxi ruhát, magas sarkút, kiegészítőket és egy virágkoszorút, majd sminkeltem. Végül a hajamba hullámokat varázsoltam. A folyosóra kilépve Sebivel találtam magam szemben.

- Hölgyem, erre kérem. – mondta mosolyogva, mire én lassan bólintottam és követtem őt a hotel teraszára, ami ezernyi gyertyával volt kivilágítva. Az asztalok nagy részét beszedték, csak egyet hagytak kint. Azon pedig Lewis ült öltönyben. 

Mikor meglátott odajött hozzám, majd kézen fogva vezetett az asztalhoz.

- Miben sántikálsz? – kérdeztem hosszas farkasszemezés után, mikor már a kajánkra vártunk.
- Gyönyörű vagy, Szépim. – terelte a témát. Pirulva köszöntem meg neki a bókját, majd miután kihozták az ételeket, mohó evésbe kezdtem, amin Lewis nagyot nevetetett.
- Éhes vagyok, oké? – kérdeztem, mire csak még jobban röhögött. Mosolyogva csóváltam meg a fejem, majd tovább ettem. Több tányérnyi elfogyasztott étel után elégedetten dőltem hátra.
- Szerettem volna kérdezni valamit. – jelentette ki Lewis, mikor már egymással szemben álltunk. Lassan letérdelt, és előhúzott a zsebéből egy apró ékszeres dobozt. 

Ugye nem... 

- Lennél hivatalosan is a barátnőm? – kérdezte, mire én fellélegeztem. Azért a felesége még nem lennék.

- Persze. – nyögtem ki, mire az ujjamra húzott egy arany gyűrűt, amit három apró kékes kő díszített. Mikor felállt, hosszas csókunk után összebújva mentünk vissza a szobába, ahol gyorsan levetkőztünk, majd, mivel mindketten fáradtak voltunk, bedőltünk az ágyba. 

Már szinte ösztönösen bújtam hozzá, amin elmosolyodott, majd a hajammal kezdett el játszani. 

Egyem a bögyüket :3

All the love, Ch

When the curtain falls ↠L. Hamilton↞ /befejezett/Where stories live. Discover now