Kapittel 38

61 3 0
                                    

Blir kort kapittel.. Lmao.. Sorry Ingvild x'D

Brooke POV (Glemte hva hun het i en sekund..)

Jeg skulle gå å snakke med foreldrene mine for første gang. Nå er tiden for at jeg sier at jeg er gravid..

Jeg banket på døra. Jeg hørte noen le. Noen åpna opp døren. FØCK! Mikkel.. Mikkel sto der... Han stoppa å le. "Brooke. Skjer'a girl?" Spurte han. "Er mamma og pappa hjemme?" Spurte jeg. "Bare å komme inn." Han flytta seg.

Jeg sto helt stille. "Er det noen hjemme?" Spurte jeg. "Uten om deg da selvfølgelig."

"Ja, jeg skal ikke voldta deg. Slapp av nå." Lo Mikkel. Jeg svelget før jeg gikk inn. Mikkel lukket igjen døren etter meg. Jeg gikk i stuen og så en gutt. En gammel kompis av meg. Han smilte stort da han så meg. "Jeg møtte på Alex." Mikkel tok hendene hans rundt nakken min.

"Alex." Sa jeg mens jeg tok ned hånden til Mikkel. Han kom løpende til meg og ga meg en kjempe kos. Alex er barndomsvennen min.

"Du ringte meg aldri tilbake." Hviska jeg. "Jeg visste ikke hva jeg skulle si, B.." Hviska Alex. "Hva skulle jeg liksom si? Jeg hadde sex med bestevennen min..."

"Jeg er bare glad for du er her nå.." Hvisket jeg i øret til Alex. "De som hvisker, juger." Sa Mikkel.

Vi stoppa å klemme. "Jeg hørte du flytta." Sa Mikkel. Jeg så på dumt. "Jeg flytta ikke. Jeg ble KASTET ut! På grunn av DEG!" Sa jeg irritert. "Hei! Jeg var i FENGSEL når du ble kasta ut!" Sa Mikkel alvorlig. "Derfor jeg ble kasta ut..." Mumla jeg.

"Men åssen går det med deg B?" Spurte Alex. Jeg holdte på magen min. Alex så ned på magen min. "Jeg er gravid." Smilte jeg svakt. "Å NEI SÅ NYDELIG!!" Han holdte for magen min og så på meg drømmende.

"Det er vell ikke mitt barn?" Spurte Mikkel. "Heldigvis ikke." Jeg himla med øynene. "Jeg må på do. Blæra er ikke så veldig stor." Sa jeg og gikk til bade.

Mikkel POV

Jeg så på Brooke mens hun gikk inn på bade. "Ditt barn?" Alex så på meg. "Jah. Vi har hatt sex." Lo jeg. "Hva faen? Er dere ikke søsken?" Spurte Alex. "Jojo. Jeg voldtok henne også." Jeg lo enda en gang. "Hva er så morsomt med det?" Spurte Alex. "Jeg vet ikke." Mumla jeg.

Vi hørte Brooke skrike. Vi løp til bade og så ingen der. "BROOKE!!!!!!"

We Have A Secret! 3Where stories live. Discover now